Acasă Actual Horoscop 5-11 octombrie: Marte realizează o conjuncție rară cu Venus

Horoscop 5-11 octombrie: Marte realizează o conjuncție rară cu Venus

DISTRIBUIȚI

În Germania, în acest moment, se creează o forță de muncă adaptată secolului XXI. Cu oameni foarte calificați, care iau salarii mari și concedii generoase. Au format rețele de educație continuă, înființate în industrie în întreaga țară, care oferă calificare la locul de muncă în multe specialități, de la robotică până la limbi străine. Tehnicile de învățare accelerată sunt folosite de ani de zile în centrele germane de învățare. Când se asimilează un sistem se inventează altul” – col. (r.) prof. univ. dr. Constantin TEODORESCU, ”Rezervopedia” în procesul  de predare-învățare, Universitatea  Națională  de  Apărare ”Carol I”.

* Berbec

Luna Plină cade în Berbec pe 6 octombrie și aduce ceva foarte important pentru nativi. Ceva ce este foarte aproape de inima lor, de dorința lor interioară, ceva ce nu au spus decât unei singure persoane. Se recomandă acum ca Berbecii să fie diplomați, pentru a nu pierde rezultatele obținute în ultima lună de muncă.

Jupiter se mută în Scorpion pe 11 octombrie, în Casa banilor altor persoane, ceea ce va permite ca visele Berbecilor să obțină finanțare fără ca ei să fie nevoiți să facă compromisuri. Casa banilor altor persoane nu trebuie confundată cu Casa salariului, dar, în contextul astral actual, vor veni ceva bani și datorită influenței planetelor în Casa salariului.

* Taur

Marte și Venus își contopesc energiile sub semnul Fecioarei în Casa iubirii adevărate. Taurii vor avea carisma și magnetismul la cote foarte ridicate. Acum este un moment prielnic pentru nativi să acționeze în direcția obținerii unor facilități de la persoane care sunt inabordabile.

Luna Plină din 6 octombrie cade în Casa secretelor Taurilor. Pluton atrage atenția asupra faptului că nativii pot avea probleme cu banii.

Sexualitatea este fără cuvinte acum, mai ales că Marte este aproape de Venus. Taurii singuri, dacă doresc companie, trebuie să călătorească, până prin 10 octombrie. În acest fel, vor descoperi persoane cu care sunt compatibili.

* Gemeni

Chiar dacă este abia octombrie, Gemenii ar putea să se gândească la cumpărăturile de sărbători. Mercur nu este în cea mai bună formă în decembrie, astfel că unele cadouri, mai ales cele electronice, ar fi bine de cumpărat acum.

Pe 6 octombrie, Marte realizează o conjuncție rară cu Venus în Casa casei de acasă. Acum este momentul perfect pentru o petrecere la propriul domiciliu. Atât relaxarea, cât și unele înțelegeri se pot dezvolta armonios.

Jupiter intră în Scorpion pe 10-11 octombrie, extinzând oportunitățile Gemenilor. Asta se referă la misiunea de la serviciu și la sănătatea nativilor. Ei vor fi căutați de directorii altor companii, pentru a li se oferi un job mai bine plasat.

* Rac

Luna Plină cade în Berbec pe 6 octombrie și va Lumina Casa faimei și a onorurilor. Ceva important la locul de muncă va ajunge la final, iar Racii vor fi printre cei premiați, lăudați. Ei pot ajunge, acum, să ocupe o poziție puternică în firma unde lucrează, pot să își deschidă propria afacere, într-un domeniu în care puțini au avut curajul să investească.

Pluton formează un unghi dur cu această Lună Plină, astfel că o persoană din anturajul Racilor va deveni foarte nesuferită cu ei, le va face probleme.

Din 11 octombrie, Jupiter transmite cantități uriașe de optimism.

* Leu

Luna Plină din 6 octombrie îi trimite pe Lei pe calea aerului în alte țări. Faptul că Luna Plină cade în Berbec va trezi în Lei simțul aventurii. Tot această Lună Plină, în decurs de ± 5 zile, aduce un termen limită pentru prezentarea unei lucrări importante, pe care Leii ar fi trebuit să o fi finalizat deja. Oricum ar fi, Leii au câteva zile să se pună la punct.

Ei trebuie să prevadă eventualele obstacole pe care le pot întâmpina până prin 12 octombrie, deoarece Pluton se află într-un unghi dificil cu Luna Plină. Energia și intuiția Leilor îi vor scoate din probleme, dacă vor fi activi în acest sens.

* Fecioară

Aproape toți nativii, din toate zodiile, doresc să aibă Marte în propriul semn. Acum, Fecioarele se bucură de Marte în semnul lor, începând cu 6 octombrie. Nativii vor deveni foarte convingători în tot ceea ce spun sau transmit. Oamenii îi vor asculta, le vor da crezare, vor fi de acord să treacă acțiune la sugestiile lor. Ca un bonus, și Venus se află acum în Fecioară, aprinzând scânteia iubirii nativilor. Rar se întâmplă ca aceste două planete să fie în același semn, date fiind orbitele lor.

Luna Plină din 6 octombrie cade în Casa banilor altor persoane. Motiv suficient pentru ca Fecioarele să se relaxeze, atunci când vine vorba de investiții.

* Balanță

Lucrurile la care lucrează acum Balanțele trebuie ținute în secret. Marte se află în Fecioară, iar din 23 octombrie va intra în Balanță. Se apropie lucruri importante, dar nativii trebuie să își ia măsuri de precauție, pentru ca acestea să nu fie dezavuate înainte de termen. Altfel, succesul lor va fi pus sub semnul întrebării sau vor trebui eforturi suplimentare pentru finalizarea în bune condiții a proiectelor la care lucrează.

Venus se aliniază cu Marte, în Casa secretelor, pe 7 octombrie. Acest aspect se referă la o relație amoroasă bine ascunsă și care trebuie să rămână așa, altfel consecințele vor fi dezastruoase pentru ambii parteneri.

* Scorpion

Luna Plină, în Berbec din 6 octombrie, luminează Casa proiectelor de lucru a nativilor. Acest fapt aduce energie suficientă în jurul Scorpionilor și a echipei din care aceștia fac parte. În afaceri, nativii vor putea avea probleme cu un client sau un proprietar.

În luna octombrie, favoriții horoscopului sunt Scorpionii, asta și datorită faptului că, din 11 octombrie, Jupiter se mută în Scorpion. Nativii vor avea acces la oameni influenți, care îi pot ajuta. Ei se pot apuca, acum, de un proiect mare, care părea greu de atins. Cu ajutoarele și înțelegerea potrivită, acest proiect va fi relaxant, motivant și se va rezolva de la sine, ca într-un joc foarte bine organizat.

* Săgetător

Marte se ocupă de reputație în cariera profesională a Săgetătorilor. Ei vor primi unele dintre cele mai bune posibilități de a ridica nivelul afacerii sau a departamentului pe care îl conduc, până pe 23 octombrie. Se poate spune acum că Săgetătorii își pot finaliza targetul pentru 2017.

Ei beneficiază, de asemenea, de ajutorul lui Venus în Casa succesului profesional. Acum se pot face cele mai mari mutări în cariera Săgetătorilor.

Luna Plină, în Berbec din 6 octombri,e cade în Casa iubirii adevărate. Nativii se pot îndrăgosti și de alte persoane, chiar pot să se lase purtați de strigarea inimii pentru câteva zile. Acest aspect este strâns legat de bani, deoarece o persoană apropiată Săgetătorilor va dori ca ei să cheltuiască – sau să economisească – bani sub influența lui Pluton. Acest aspect poate deveni hotărâtor pentru relația Săgetătorilor.

* Capricorn

Situații legate de casa personală, de proprietățile deținute de Capricorni vor apărea sub lumina Lunii Pline din 6 octombrie. În cel mai comun caz, se pare că sunt implicați nativii care îngrijesc un părinte. Cea mai bună alegere, având și poziția astrelor, este găsirea unei soluții funcționale, de bun simț, ținându-se cont și de sentimentele persoanei mai în vârstă.

Frustrările pot apărea dată fiind prezența lui Pluton, aflat într-un unghi ascuțit cu Soarele. Este posibil ca nativii să fie nevoiți să lupte cu soțul/soția în legătură cu planurile pe care ei le au în vedere, cu aspectele enunțate mai sus.

Tranzitul planetei Marte prin Fecioară va sprijini opiniile și acțiunile Capricornilor.

* Vărsător

Casa tradițiilor familiale a Vărsătorilor este acum luminată intens. Va ieși la suprafață modul cum părinții nativilor au influențat nativului alegerea profesiei, a carierei. Întotdeauna influența părinților lasă o amprentă, mai mare sau mai mică. Lucrurile deja s-au petrecut, dar acum pot fi optimizate, iar părinții iertați, deoarece au încercat să facă doar ce este mai bine pentru copilul lor.

Faptul că Jupiter se mută în Scorpion pe 11 octombrie reprezintă o veste deosebit de bună pentru Vărsători. Deja ei pot începe să croiască planuri, datorită faptului că Jupiter aduce fericire, creștere, prosperitate.

* Pești

Luna Plină, în Berbec din 6 octombrie, cade în Casa veniturilor obținute a Peștilor. Nimic nu îi bucură mai tare acum decât banii pe care îi primesc. Totuși, Peștii ar putea să ofere ajutorul copiilor lor sau unor persoane din familie, care doresc să-i remunereze pentru asta. Situațiile sunt de așa natură că persoanele implicate ar cheltui mai mult dacă ar apela la terți.

Marte orbitează alături de Venus, astfel că un manager, un impresar vor negocia pentru nativii implicați în activități libere. În cazul în care persoanele implicate în negocieri nu doresc să cedeze, atunci trebuie părăsite. Conjuncția dintre Marte și Venus, din 7 octombrie, îi va scoate pe profit pe Pești.

pietricica turism

Lasă un răspuns