Acasă Actual Mihaela Stoica vrea să cumpere teren în față complexului Orion

Mihaela Stoica vrea să cumpere teren în față complexului Orion

DISTRIBUIȚI

Mult timp, în culisele politicii nemțene s-a vorbit despre așa zise afaceri girate de fostul viceprimar și apoi deputat Mihaela Stoica, pe care cu greu o poți atașa unui partid, dar foarte ușor poate fi lipită de un grup de interese care a condus orașul mult timp. S-a vorbit despre interesele sale legate de restaurantul Tequilla, de blocul din piața 22 Decembrie din buricul târgului din Piatra Neamț, dar și despre multe alte lucruri, cum ar fi niște stații de autobuz plantate în zone strategice din Piatra Neamț și operate prin niște firme prietene.

Parcă pentru a confirma aceste zvonuri, după ce și-a vândut proprietatea de pe strada Stefan cel Mare, Mihaela Stoica cere Primăriei Piatra Neamț să-i vândă două bucăți de teren, pe care a ajuns proprietară de drept de curând:

Din documentele prezentate la proiectul de HCL

Pe terenurile respective este ridicată o construcție care aparține unei firme din Tazlău, Tehno Silvo SRL, și care ar fi obținut prin 2011 statutul de constructor de bună credință pentru cașcarabeta din față de la Orion.

Trecând peste tupeul de a cere să devii proprietar peste un trotuar într-o zonă de maxim interes din municipiul Piatra Neamț, după ce te-ai jucat cu contractele de concesiune și cele de vânzare-cumpărare, peste faptul că legea îți permite dacă ai un contract de concesiune (legal și obținut după demersuri legale) să ceri cumpărarea terenului, este de neînțeles de ce, de exemplu, arhitectul șef al orașului nu a intervenit să spună celor care au dat avizul pentru proiectul de hotărâre că este o aberație ca să vinzi asemenea terenuri.

Din păcate, asemenea lucruri s-au întâmplat și se întâmplă încă la Piatra Neamț. Cum a fost cazul prezentat deja de Mesagerul de Neamț, în legătură cu “vânzarea” prin compensare a restaurantului Tequilla, ca să nu ne îndepărtăm prea mult de subiect.

V.B.

pietricica turism

5 COMENTARII

  1. (…) d-nei Stoica nu are margini! Afacerile cu Tequilla si “centrala “din p-ta 22 Decembrie sunt doar 2 din cele multe ale d-nei Miuta(prietenii stiu de ce !)Se uita sau se stie mai putin de afacerea initiala cu parcarile,de cine a distrus/vindut serele de flori din Piatra Neamt-ca sa luam gazon/flori de la anumite firme,nemaivorbind de terenul care a ajuns la cine trebuie,etc….

  2. Da/ asa sa-u dat terenuri la cine nu a avut dreptul cu relatii si acte false ,cei in drept au fost vitrigiti de dreptul lor de proprietate lui dna. stoica nu-i mai ajunge ,impreuna cu fostul secretar Visan au dat terenuri la cine au vrut ei ,multa lume sufera de pe urma lor au incurajat pe falsificatorii de acte fiind duplicitari .Bine ca mai vor pamint nu le mai ajunge/ /

Lasă un răspuns