Acasă Actual Târgu-Neamț: Ultimatum pentru cetățenii care nu au contracte încheiate cu Rossal

Târgu-Neamț: Ultimatum pentru cetățenii care nu au contracte încheiate cu Rossal

DISTRIBUIȚI

Primăria Târgu-Neamț va trimite, în perioada următoare, notificări tuturor cetățenilor care nu au încheiate până acum contracte cu societatea de salubrizare SC Rossal SRL. Administrația locală informează persoanele fizice și cele juridice fără contracte de salubrizare că, în termen de 15 zile de la primirea notificării sunt obligați să încheie respectivele contracte. Totodată, administrația locală avertizează că, în cazul refuzului încheierii contractelor de salubrizare, precum și refuzul de a achita ridicarea gunoiului va duce pentru cetățeni la achitarea unor taxe, conform HCL nr. 245 din 03.08.2017 și a Legii nr. 101 din anul 2006 a Serviciului de salubrizare a localităților-republicată, după cum urmează:

  • Persoane fizice: 12,04 lei de persoană pe lună, fără TVA;
  • Persoane juridice: 688 lei pe tonă pe lună, fără TVA.

Practic, cei care vor refuza să încheie contracte cu Rossal vor fi nevoiți să plătească. dublu pentru serviciul de salubrizare Acum , prețurile arată astfel:

  • Persoane fizice: 6,02 lei de persoană pe lună, fără TVA;
  • Persoane juridice: 344 lei pe tonă, fără TVA.

Pentru încheierea contractelor de salubritate cetățenii sunt rugați să se adreseze operatorului economic SC Rossal SRL, la sediul din B-dul Ștefan cel Mare nr. 48 (sediul vechi al primăriei) și/sau la telefon 0722 540 636.

Fac din nou apel la cetățeni să-și încheie contracte de salubrizare cu societatea Rossal. Altfel, nu se poate. Legea ne obligă și trebuie să înțeleagă fiecare că așa se întâmplă în orice oraș civilizat din țară și din Europa. Cei care vor refuza riscă să plătească dublu. Există o lege și o hotărâre de consiliu local pe care le vom pune în aplicare, fără menajamente. Nu ne putem juca cu așa ceva, mai ales când vine vorba de curățenia orașului nostru”, a spus primarul Daniel Harpa.

C.T. STURZU

 

pietricica turism

Lasă un răspuns