Acasă Actual Horoscop 9-15 noiembrie: Venus și Jupiter se întâlnesc în Scorpion o dată...

Horoscop 9-15 noiembrie: Venus și Jupiter se întâlnesc în Scorpion o dată la 12 ani!

DISTRIBUIȚI

S-a constatat că energia utilizată de gânduri în creier și în corpul biofizic este proporțională cu frecvența în starea beta. Frecvența este în jurul a 28 Hz atunci când ești neliniștit. În starea teta, frecvența este în jurul a 7 Hz. Asta înseamnă că, prin operarea în teta, persoana poate gândi, utilizând un sfert din energia care este utilizată în starea beta. Fiind într-un mod atât de eficient de gândire, din punct de vedere energetic, persoana în teta are suficientă energie pentru a gândi de patru ori mai bine. Astfel, poate gândi de patru ori mai repede sau de patru ori mai la obiect.

* Berbec

Pe 13-15 noiembrie, Venus și Jupiter se întâlnesc în Casa banilor altor persoane a Berbecilor. Acum este momentul optim pentru negocierea ofertelor imobiliare, pentru deschiderea unei linii de credit. Nativii care joacă la Loto, la pariuri, pot câștiga acum o mică sumă de bani. Tot acum, amatorii de artă pot cumpăra un tablou de colecție, care se va dovedi profitabil în viitor.

Afacerile prin intermediul VIP-urilor, creditorilor sau contabililor se derulează mai bine între 9-11 noiembrie.

Uranus și Saturn vor fi în unghi ideal în 12 noiembrie. Uranus îndeamnă la găsirea de soluții noi, iar Saturn oferă stabilitate și implementare acestor idei.

* Taur

Casa parteneriatului, a căsătoriei, a relațiilor Taurilor este vizitată de Venus până pe 30 noiembrie. Dacă nativii au de discutat un subiect sensibil cu partenerii lor, o pot face până pe 30 noiembrie.

Pe 13 noiembrie, Venus se întâlnește în conjuncție cu Jupiter, în Casa parteneriatului, a căsătoriei Taurilor. Iar anul acesta, întâlnirea acestor două planete se petrece în Scorpion, ceea ce se întâmplă o dată la 12 ani. Câteva zile minunate, în care nativii vor avea șanse să obțină bani. Nu din surse legate de jocurile de noroc.

Saturn și Uranus se aliniază pe 12-15 noiembrie. Călătoriile în străinătate, studiile universitare, mass-media și legea sunt zonele de folos Taurilor.

* Gemeni

Soarele și Pluton sunt sincronizate pe 9-11 noiembrie. Două zile perfecte pentru Gemenii care au de făcut prezentări în fața clienților, pentru cei care solicită credite de risc sau linii de credit.

Venus și Jupiter, aliniate perfect între 13-15 noiembrie, pot fi folosite ca debut la o sală de fitness sau începerea antrenantelor într-un sport.

Pe 13, este o zi ideală ca Gemenii să se distreze cu copiii lor. Tot acum, ei pot merge la un spa luxos și vindecător. Problemele cu cariera personală, dacă sunt, se datorează lui Neptun, care se deplasează retrograd. Nativii trebuie să mai aștepte câteva zile, pentru ca lucrurile să se așeze.

* Rac

Venus și Jupiter se întâlnesc pe 13-15 noiembrie, aruncând vibrații romantice deasupra Racilor. Ei trebuie să-și modifice rutina, pentru a beneficia de ajutorul astrelor în domeniul amorului, al întâlnirilor, al dragostei. Racii au acum șansa unei întâlniri surprinzătoare și ”mortale”. Noiembrie este Valentine’s time pentru Raci.

Soarele se întâlnește cu Pluton pe 9-14 noiembrie, aruncând lumină asupra unei situații financiare a nativilor. Racii au nevoie de asistența unui bancher, a unui agent financiar, a unui talentat manager, pentru a reuși gestionarea unor sume de care au nevoie pentru a-și ajuta propriul copil.

Uranus și Saturn le ajută cariera pe 10-12 noiembrie.

* Leu

Soarele și Pluton discută armonios între 9-11 noiembrie. În această perioadă, proiectele curg de la sine, unii din nativii pot primi sarcini suplimentare, care vor fi plătite mai bine.

Venus se întâlnește cu Jupiter pe 13-15 noiembrie, fiind un eveniment astral rar. Aceste două planete se întâlnesc în Casa de acasă a Leilor. Jupiter guvernează Casa dragostei Leilor, iar Venus Casa carierei profesionale. Câteva zile în care Leii pot împleti veștile bune din domeniul profesional cu timpul liber, distracția. Leii care doresc să călătorească, în interes de serviciu sau personal, o pot face acum. Ei se vor întoarce împliniți, fericiți de modul cum se rezolvă lucrurile în această deplasare.

* Fecioară

Venus și Jupiter se întâlnesc în Scorpion o dată la 12 ani. Anul acesta, se petrece acest eveniment deosebit. Chiar dacă este 13, ghinionul este departe de această zi. Sub semnul acestor două planete, Fecioarele pot sărbători dragostea sau vor găsi o nouă dragoste.

Conjuncția dintre Venus și Jupiter are loc în Casa gândirii și a comunicării Fecioarelor. Creativitatea lor este stimulată suficient, ca ei să poată accepta unele proiecte care necesită soluții originale.

Weekendul 11-12 noiembrie este senzațional pentru călătorii. Abilitățile nativilor de a gândi, de a scrie, de a convinge sunt ridicate acum, iar farmecul lor este unic.

* Balanță

În perioada 11-13 noiembrie, Jupiter asigură călătorilor din Balanță șansa unei cazări de lux și succes în obiectivele pentru care au plecat în această deplasare.

Venus este planeta care are grijă de Balanțe. Iar Venus se întâlnește cu Jupiter în Scorpion între 13-15 noiembrie. Altfel, aceste două planete se întâlnesc în Casa veniturilor obținute. Fondurile par a veni din contracte noi, veștile legate de mărirea salariului se vor adeveri.

Starea de sănătatea a Balanțelor poate fi influențată de anumite gene rebele, mai ales cele care provin direct de la bunici. Astrele luminează trecutul familial al nativilor.

* Scorpion

Soarele și Pluton aduc vești frumoase despre cariera Scorpionilor, între 9-11 noiembrie. Dacă doresc să participe la un interviu de angajare, pot alege această perioadă.

Saturn și Uranus vor fi într-un unghi ideal pe 11-13 noiembrie. Uranus se deplasează prin Casa proiectelor zilnice a nativilor, iar Saturn se află în Casa veniturilor. Această combinație ajută la fundamentarea în plan fizic a deciziilor Scorpionilor.

Venus și Jupiter se aliniază în Scorpion o dată la 12 ani, iar 2017 este anul deosebit, când cele două planete prietene ale nativilor își dau mâna pentru relaxarea Scorpionilor. Cina romantică nu trebuie ratată acum

* Săgetător

Ajutorul financiar de care au nevoie Săgetătorii poate fi solicitat pe 9 noiembrie, când Soarele și Pluton își dau mâna pentru succesul nativilor, iar Luna se află în tranzit prin Leu. Saturn și Uranus se sincronizează pe 11 noiembrie. Uranus cade acum în Berbec, în Casa creativității. Nativii își pot lăsa mintea să zboare. Ei pot nota toate ideile care le fulgeră inteligența, multe din ele le vor fi de folos mai târziu.

Uranus aduce în calea lor o persoană deosebită, de care aceștia se pot îndrăgosti.

Venus și Jupiter se întâlnesc în Scorpion pe 13 noiembrie. Acum se pune accentul pe întâlnirile secrete. Tot acum, nativii care doresc studii universitare sau doctorale își pot trimite cererea.

* Capricorn

Faima profesională a Capricornilor se datorează și întâlnirii anuale a planetelor Venus și Jupiter, pe 13-15 noiembrie, întrucât Casa faimei și onorurilor este luminată de Venus. Cele două planete pozitive se întâlnesc în Scorpion, în Casa oamenilor, evenimentelor, colegilor, prietenilor Capricornilor.

În intervalul 11-13 noiembrie, Saturn, planeta solidității, a structurii, se întâlnește cu Uranus, planeta experimentării, a creativității, a perturbării, a genialității. Mesajul astrelor este ca nativii să fie conștienți de faptul că și-au modernizat elementele solide din viață. Beneficiile acestei întâlniri astrale vor dura mai multe luni de zile.

* Vărsător

Venus și Jupiter își dau mâna pentru bunăstarea Vărsătorilor. Mulți dintre nativi nu se vor simți confortabil cu explozia aceasta de energie. Anul acesta, întâlnirea dintre Venus și Jupiter se petrece în Casa faimei și onorurilor lor și este momentul ca nativii să deschidă o sticlă de șampanie.

Ei pot participa la un interviu, se pot întâlni cu un reporter, pentru a discuta despre reușita unui proiect recent finalizat.

Casa de acasă este acum luminată de Venus. Alegerile pe care le fac acum, privind decorarea interiorului, alegerea instalaților sanitare, îi vor mulțumi pe Vărsători. Pluton este prin preajmă, pentru a le oferi soluțiile tehnice optime.

* Pești

Pe 9-10 noiembrie, Soarele și Pluton oferă Peștilor ajutor de la prietenii lor sau de la grupul din care aceștia fac parte. Acest ajutor trebuie acceptat de nativi, deoarece îi ajută să-și atingă obiectivele curente.

Strălucirea Peștilor începe din 11-13 noiembrie, când Uranus și Saturn formează un unghi perfect. Apoi, pe 13 noiembrie, conjuncția dintre Jupiter și Venus în Scorpion oferă putere pură Peștilor.

Saturn este planeta stabilității și a gândirii pe termen lung. Uranus învață puterea inovației, dar acționează, în sensul că regulile trebuie încălcate. Peștii sunt acum foarte atrăgători pentru toți cei care îi înconjoară.

FOTO: EarthSky.org

pietricica turism

Lasă un răspuns