Acasă Actual Horoscop de decembrie

Horoscop de decembrie

DISTRIBUIȚI

”Ca și cum nu ne-ar fi de ajuns scurtarea timpului, la sfârșitul vieții trăim mult mai repede ceea ce ne-a mai rămas. O oră la vârsta de 10 ani echivalează cu 5 ore trăite la 60 de ani sau, altfel spus, un copil de 10 ani trăiește în 60 de minute pe plan fiziologic și psihologic cât un adult de 60 de ani în 5 ore! Vom  înțelege de ce 3 ani – între 17 și 20 de ani, de exemplu – nu au valoarea a 3 ani dintre 50 și 53 de ani. De aceea, părinții, profesorii și copiii trăiesc în lumi temporal diferite, au opinii și preferințe diferite și adesea nu se înțeleg. Să nu uităm aceasta când facem un program pentru copii!” – Dumitru Constantin Dulcan.

În astrologie, decembrie reprezintă o lună a schimburilor și a schimbărilor. Vorbim de trocuri energetice, care aduc noi perspective tuturor zodiilor. Schimbările survin în urma schimburilor sau a absenței lor.

Ultima Lună Plină din 2017 cade în semnul aerului, Gemeni, pe 3 decembrie. Sincron, Mercur intră în mișcare retrogradă tot acum. Această Lună Plină este o ”super Lună”, ceea ce înseamnă că energia va fi amplificată peste limitele cunoscute de oameni și, câteodată, peste limitate suportate.

Mercur va mai diminua din energia Lunii Pline, astfel că unii oameni se pot simți ușor amețiți, pot face mai multe eforturi ca de obicei pentru realizarea unor probleme simple.

Luna Plină de la începutul ultimei luni a anului va scoate la suprafață secrete, lucruri care trebuie dezvăluite. Această Lună Plină are legătură cu dezavuarea adevărului, mai ales atunci când este vorba despre intenții și motive. Adevărul va fi descoperit, așa că se cere răbdare. Adevărurile care servesc unui bine suprem vor ieși la lumină.

Tema anului 2017, a ”noilor începuturi”, are ca punct final această Lună Plină, din 3 decembrie. Efectele se vor mai simți cel puțin 10 zile, dar este bine de cunoscut aceste aspecte. Viețile noastre sunt doar o secvență infimă în Timp. Noi, oameni, ne aflăm în această secvență, pentru a învăța, pentru a crește și a trăi cât mai bine în timpul momentelor care ne-au fost dăruite de Dumnezeu.

Folosiți energia acestei Luni Pline pentru a sărbători Viața, indiferent de noul început pe care l-ați primit fiecare!

Mercur a fost mesagerul zeilor. Când planeta care îi poartă numele se mișcă retrograd, ne permite să dezgropăm adevăruri ascunse sau modele de gândire care ne împiedică să fim mobili mental, în timp.

Mintea noastră poate fi atât de puternică, încât modelează realitatea. Mintea noastră reglementează într-o mare măsură calitatea rezonanțelor noastre. Altfel spus, cu cât lungimea de undă a propriei persoane este mai elevată, cu atât intrăm în contact cu zone din Creație mai benefice. Și invers.

Când Mercur intră în modul retrograd, ni se oferă posibilitatea de a profita mai mult de subconștient și de a înțelege lucrurile la un nivel mai profund. Putem chiar decodifica mesaje Divine, care ne permit să cunoaștem Calea înainte.

* Berbec

Venus ajută la ameliorarea frustrărilor sexuale ale nativilor. Furia adusă de Marte în decembrie este sublimată de Venus în pasiune. Marte le oferă suficientă energie pentru a fi irascibili și niște amanți perfecți.

Ultima săptămână din decembrie reprezintă un moment excelent pentru intimitatea Berbecilor, pentru începerea unei noi relații de dragoste.

Berbecii au darul de a fi buni mediatori în această lună. Ei sunt ideali în echipele de negociere sau în medierea relațiilor familiale.

* Taur

Marte sporește spiritul competitiv al Taurilor, după jumătatea lui decembrie. Unele persoane îi pot defini pe nativi drept amenințători. Furia și frustrarea lor apar pentru că în calea Taurilor stau ceilalți.

Saturn poate aduce realizări mari, succese, dacă Taurii manifestă răbdare și hotărâre în atingerea scopurilor.

Venus, în conjuncție cu Saturn, în preajma Crăciunului, este perfect pentru legăturile de familie.

* Gemeni

Venus pune presiune asupra relațiilor de dragoste ale nativilor. Orice așteptare a partenerului de cuplu devine un motiv de ceartă acum. Neptun are câteva zile de maximum, în care nativii pot fi nesiguri pe ei înșiși.

Mercur aduce anxietate, dar mai ales discuții serioase. Venus, în conjuncție cu Saturn de Crăciun, poate aduce separări între membrii familiei nativilor, din cauza job-ului sau unor responsabilități.

* Rac

Luna Plină din 3 decembrie poate crea nativilor unele necazuri, din cauza minciunilor partenerilor sau dezamăgirilor. Marte contrabalansează, prin sporirea încrederii în forțele proprii, prin creșterea entuziasmului Racilor. Nativii ar trebui să se simtă puternici, curajoși și să aibă inițiative.

După 20 decembrie, Soarele manifestă opoziție față de constelația Racului, astfel că unii nativi vor avea ego-ul crescut peste medie.

* Leu

Venus înmoaie energia agresivă a lui Marte, până prin 12 decembrie. Mânia este transformată în pasiune, iar Leii se vor putea bucura de partenerul lor.

Luna Plină poate aduce anumite pierderi de încredere, din partea nativilor față de persoana cu care au o relație.

Pe 11-15 decembrie, Sorele în conjuncție cu Mercur crește tempo-ul vieții Leilor. Acțiunile vor prinde viteză, viața devine tumultoasă. Se recomandă prudență.

* Fecioară

În prima decadă din decembrie, Venus aduce impulsuri binevenite în zona dragostei Fecioarelor. Acum, simțirea relațiilor este a doua natură a nativilor singuri. Cei care au deja o relație fac tot posibilul să o prelungească.

Luna Plină din 3 decembrie crește sensibilitatea nativilor. Cei care au probleme de cuplu vor întâmpina unele greutăți în rezolvarea lor.

Saturn aduce realizări după jumătatea lunii.

* Balanță

În primele zece zile ale lunii decembrie, Venus lucrează intens pentru ca sfârșitul de zi al Balanțelor să fie relaxant. Mai rar așa eforturi astrologice din partea planetelor!

După 20 decembrie, Soarele intră ușor în opoziție cu Balanțele, astfel că ele devin egocentriste și autoritare.

De Crăciun, Soarele se află în opoziție cu Saturn. Pot apărea rupturi în relație, certuri de sărbători, dacă lucrurile nu au fost bine stabilite.

* Scorpion

Credința și optimismul vor ajuta nativii să depășească toate capcanele aduse de Luna Plină din 3 decembrie.

Marte oferă energie, curaj, putere. Scorpionii se simt sexy, sportivi, dar și frustrați și furioși. Este un moment potrivit pentru ei să accepte provocări noi și proiecte noi, între 8-27 decembrie.

Venus aduce un strop de sociabilitate Scorpionilor după 24 decembrie.

* Săgetător

Mercur retrograd înseamnă comunicare defectuoasă, anxietate, defecțiuni tehnice. Dar lucrurile nu stau doar după cum dorește Mercur!

Venus, în conjuncție cu Saturn din 23 decembrie, vine cu unele întârzieri ale partenerilor.

Nativii au parte de sărbători liniștite, chiar dacă, la început, ele par un dezastru. Vor avea parte de surprize plăcute, iar unele planete nu sunt neștiutoare despre acest aspect.

* Capricorn

Saturn comunică direct cu Capricornii în decembrie. Cu cât se vor strădui nativii să-și încheie corect proiectele din acest an, cu atât răsplățile vor fi mai mari.

Soarele îi ajută direct după 20 decembrie. Ei vor putea fi mai ușor ceea ce sunt, își vor da jos măștile și vor îndrăgiți pentru asta. Accentul cade pe obiectivele anului care sosește.

* Vărsător

Soarele, în conjuncție cu Mercur retrograd pe 11-13 decembrie, va crește numărul de evenimente pe unitatea de timp a Vărsătorilor. Lucrurile vor veni năvală peste ei.

Marte aduce energie brută până pe 26 decembrie, astfel că nativii vor trăi senzații extreme. Acestea se pot situa la limita furiei și la limita extazului. Depinde cum vor aborda Vărsătorii situațiile, replicile partenerilor. Dacă o vor lua prea personal, nu va fi amuzant pentru nimeni.

* Pești

Instinctele Peștilor stau sub coordonarea lui Marte. În alte situații, s-ar putea spune că nativii o pot lua razna, dar, acum, Marte este vindecător pentru actul decizional al Peștilor. Aceștia vor reuși să iasă din ascunziș, să-și asume riscuri, să adopte filosofia ”fie ce-o fi”. Ce-i drept, pentru scurt timp. Dar va fi o experiență vitalizantă pentru ei.

Din 20 decembrie, Soarele aduce Peștilor energie pozitivă și creativitate. Care pot fi folosite pentru pregătirea Sărbătorilor de iarnă.

pietricica turism

Lasă un răspuns