Acasă Actual Horoscop de noiembrie

Horoscop de noiembrie

DISTRIBUIȚI

”Organizațiile care au devenit centre pentru aceste mime noi, fie dispun de puteri mentale sporite, fie profită de o reducere semnificativă a bolilor psihosomatice și a stresului. Managerii prin percepție la distanță simt nevoile personalului și starea de spirit care domnește în rândul acestuia. Ei pot lua măsurile optime pentru motivarea subordonaților și, astfel, vor avea un avantaj semnificativ asupra competitorilor. Managerii care percep intențiile personalului prin contact direct cu mințile lor realizează problemele chiar din faza incipientă, înainte de a dăuna cu adevărat companiei. Ei vor putea recunoaște propriile greșeli prin percepția la distanță asupra personalului și asupra performanței manageriale recunoscute” – Emil Străinu, ”Vederea psi la distanță”.

* Berbec

Casa carierei Berbecilor devine mai puternică în noiembrie, iar Casa familiei lor nu mai are susținerea de până acum a planetelor. Problemele familiale și psihologice vor rula în fundalul existenței lor, fiind un zgomot surd, care va ieși la suprafață dacă avea vreo portiță.

Venus este puternic în noiembrie pentru Berbeci. Ei vor avea simțurile deschise către frumos, dragostea devine un sentiment electrizant pentru partenerii lor. În mai multe cazuri decât cele particulare, Berbecii vor putea avea relații cu persoane din mediul academic și religios. Defectele din relațiile lor actuale trebuie eliminate.

Unii din nativi pot deveni agresivi dată fiind planeta Marte, care nu emite favorabil pentru Berbeci.

* Taur

Uranus emite cu multe probleme pentru Tauri. Planurile lor de carieră trebuie să mai aștepte în noiembrie. Ambițiile nativilor se află în fundalul existenței în această lună. Taurii au nevoie acum de o flexibilitate deosebită, pentru a face slalom printre compromisuri și situații limită, care îi pot ”lega”, mai târziu, de anumite persoane nepotrivite. În noiembrie, nativii primesc o serie de oportunități de a călători în străinătate.

Investițiile și cheltuielile lor e bine să fie făcute înainte de mijlocul lui noiembrie. Veniturile le vor crește în această lună, îi va îmbogăți mai ales ajutorul lor pentru familie și prieteni.

* Gemeni

Uranus și Neptun se mișcă firesc, astfel încât Casa carierei Gemenilor va deveni mai puternică în noiembrie. Un alt aspect se referă la faptul că Gemenii vor fi răspunzători pentru interesele altora și modul cum aceștia își vor atinge obiectivele. Aici poate fi vorba de apropiații lor sau de persoanele pe care aceștia le au în subordine.

Mercur îi ajută pe nativii care, în această lună, doresc să participe la un interviu. Ei pot obține un job mai bine plătit, ore mai puține de muncă pentru același venit ca la vechiul loc de muncă.

Farmecul lor personal este la cote ridicate în această lună. Relaționarea socială este foarte bună, iar nativii singuri se vor întâlni cu o persoană cu care pot lega o relație.

* Rac

Preocupările interne, de familie, precum și cele legate de profesie, de relaționare socială trebuie să fie într-un echilibru în noiembrie. Racii au de câștigat o stare de armonie rară, care le poate materializa gândurile, dacă reușesc acest echilibru interior-exterior.

Casa distracției, precum și Casa muncii Racilor sunt la fel de energizate în noiembrie de prezența diferitelor planete. Jupiter în Casa creativității Racilor le deschide acestora porțile inovației și a imaginației creative. Nativii care sunt în căutarea unui loc de muncă vor avea succes luna aceasta.

Racii au numeroase ocazii, întâlniri, recomandări de la prieteni, întâlniri neașteptate care îi vor pune în situații amoroase, de dragoste sau, pur și simplu, aventuri de o noapte.

* Leu

Voința personală și consensul vor întări acțiunile nativilor în noiembrie. Interesele altora se vor plia pe ale Leilor, iar dialogurile încinse se vor stinge, datorită consensului susținut puternic de planete.

Dragostea, prietenia, în general relațiile nativilor trebuie împărțite, ca timp și atenție, în mod egal cu activitățile profesionale. Ambele categorii tind să-și impună supremația asupra timpului Leilor, dar cedarea în favoarea uneia dintre ele le aduce dezechilibre pentru următoarele trei-patru luni.

Leii pot lucra pentru echilibrul lor emoțional. Neptun și Uranus ajută la dezvoltarea unor relații de dragoste luna aceasta. Aceste planete oferă ocazii, dar neliniștea nativilor se poate materializa în situații negative. Totul să fie zen!

* Fecioară

Casa familiei Fecioarelor devine puternică în noiembrie. Fecioarele vor încerca o tranziție către autonomie și vor demara acțiuni puternice în acest sens. Vor avea nevoie de ajutorul altora pentru a-și atinge obiectivele, iar flexibilitatea devine una dintre condițiile principale pentru acest succes.

Compatibilitatea planetelor pentru căsătoria nativilor este excelentă în această lună. Ei vor avea încurajarea membrilor familiei în orice relație doresc să o oficializeze acum. Fecioarele își pot găsi partenerul în mediul academic, la birou sau în vecinătatea locuinței lor.

Venus le aduce dragoste, bani, fericire, prin diferite situații de viață. Neptun îi ajută pe nativi să proiecteze idealurile proprii asupra celor din jurul lor, poate vor fi persoane care să adere la acestea.

* Balanță

Casa familiei și cea a imaginației Balanțelor vor deveni mai puternice în noiembrie decât au fost până acum. Autonomia, voința personală vor ajuta Balanțele să creeze propria lor lume. În noiembrie, nativii nu depind de alte persoane, astfel că nu au motive să facă compromisuri.

Cariera lor și deciziile legate de afaceri vor suferi transformări majore luna aceasta. Acum este momentul ca Balanțele să vizioneze obiectiv viitorul profesiei lor.

Nativii vor deveni mai puțin toleranți în dragoste. Vor căuta persoane care se pliază ușor pe dorințele lor de realizare. Pot apărea probleme în dragoste acum, pentru că Venus va fi retrograd în noiembrie.

* Scorpion

Prioritățile nativilor, predispuse de astre, sunt, în noiembrie, aducerea fericirii în propria familie și dezvoltarea laturii emoționale noesice. Cariera se află undeva acolo, dar fără prea mari bătăi de cap. Aceasta trebuie abordată atunci când astrele sunt favorabile.

Noiembrie este perioada când sexualitatea Scorpionului este maximă. Nativii vor dori să se răsfețe în plăcerile corporale, iar vitalitatea lor va fi la maximum. Succesul în viața lor depinde de cum își vor echilibra dorințele senzuale cu celelalte aspecte ale vieții.

Viața nativilor trece acum prin transformări datorate intervenției divine, iar Scorpionii sunt doar martori la aceasta. Trebuie să accepte ce li se întâmplă.

* Săgetător

Aspecte legate de familie, de emoțiile Săgetărilor vor deveni dominate în noiembrie. Casa familiei Săgetătorilor este goală în această lună, astfel că nativii vor depune eforturi pentru a nu se îndepărta de cei care îi iubesc.

Casa înțelepciunii, a progresului, a călătoriilor lungi a Săgetărilor îl va avea musafir pe Jupiter în noiembrie. Acum, Săgetătorii au ocazii de îmbunătățire spirituală. Vor trebui să participe la seminare spirituale, cursuri de iluminare, să facă rugăciuni, posturi, purificări etc.

In extremis pentru nativi, planetele vor fi în Casa senzualității lor, astfel că vor avea porniri constante spre desfătare.

Mercur nu este favorabil carierei lor în noiembrie. Săgetătorii se pot mulțumi cu familia și socializând.

* Capricorn

În noiembrie, voința și acțiunile îndrăznețe îi vor ajuta pe Capricorni să-și atingă obiectivele. Abilitățile sociale sunt utile, dar nu necesare în această lună, iar compromisurile trebuie evitate.

Jupiter are o influență pozitivă asupra finanțelor nativilor în noiembrie. Inteligența financiară a Capricornilor depășește media cunoscută. Ei vor impresiona acum prin metodele de a obține bani, iar mai multe firme vor deveni interesate de abilitățile lor. Nu toți sunt de bună credință.

Venus tranzitează Capricornul în noiembrie, oferind nativilor deschidere către distracție și frumusețe. Farmecul personal este excelent, magnetismul ridicat. Acum, nativi pot realiza ”alianțe romantice”, ceva ce era la modă în evul mediu.

Dragostea este pasională, sexuală. Cuplurile căsătorite își vor regândi decizia de a avea un copil.

* Vărsător

Noiembrie aduce o poziție a astrelor favorabilă Vărsătorilor. Încrederea acestora crește, provocările sunt depășite datorită credinței în forțele proprii. Nativii nu depind de alții acum, astfel că își pot realiza numeroase planuri.

Marte îi transformă în persoane agresive pe Vărsători când este vorba de cariera lor profesională. Ei își pot schimba chiar serviciul acum, pentru o carieră mai profitabilă.

Aventurile lor sunt susținute de prieteni și de cunoscuți. Cuplurile căsătorite cu un Berbec vor avea o viață fericită în noiembrie și pot planifica o sarcină.

Nativii singuri vor găsi dragostea în mediul lor profesional, printre colegi. Dacă apar probleme de hipoglicemie, vor trebuie investigate de medici.

* Pești

Casa carierei profesionale a Peștilor este puternică în noiembrie. Deși Casa familiei nu are susținerea obișnuită de la astre, mediul profesional al nativilor va aduce un echilibru în viața lor privată. Neptun le oferă încredere în domeniul ambițiilor personale. Nativii pot reuși singuri în această lună, iar de cele mai multe ori nu este nevoie de munca în echipă.

În noiembrie, Marte se află în Casa carierei Peștilor, care pot deveni ușor agresivi când este vorba de ascensiunea lor profesională.

Peștii pot afla succesul financiare în parteneriate cu persoane sau instituții din străinătate. Deschiderile financiare sunt în domeniile călătoriilor și a educației.

pietricica turism

Lasă un răspuns