Acasă Actual Liber la învățământ dual și profesional. Anunț CCI Neamț

Liber la învățământ dual și profesional. Anunț CCI Neamț

Camera de Comerț și Industrie Neamț informează operatorii economici interesați din județ, că pot solicita școlarizarea în învățământul dual și în învățământul profesional pentru anul școlar 2018-2019, până vineri, 17 noiembrie 2017, inclusiv.

Acest lucru este posibil în urma publicării în Monitorul Oficial nr. 859/31.10.2017 a ordinului ministrului Educației Naționale nr. 5360/16.10.2017 privind aprobarea calendarului etapelor și acțiunilor pentru stabilirea și avizarea Proiectului cifrei de școlarizare în învățământul dual și în învățământul pentru anul școlar 2018-2019.

Solicitările pentru învățământul profesional pot fi transmise direct Inspectoratului Școlar Județean Neamț sau Camerei de Comerț și Industrie Neamț.

Propunerile privind numărul de locuri în învățământul dual și în învățământul profesional vor fi definitivate la nivelul ISJ Neamț până în data de 29 noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre organizarea și funcționarea învățământului dual și profesional sunt disponibile pe platforma de consiliere și orientare profesională a Centrului Național de Dezvoltare a Învățământului Profesional și Tehnic: http://www.alegetidrumul.ro.”

Mihai APOPII

Președinte

 

Lasă un răspuns