Acasă Eveniment Romanul are și el patinoar

Romanul are și el patinoar

DISTRIBUIȚI

Primăria municipiului Roman a încercat și în iarna trecută să ofere romașcanilor șansa de a patina dar, chiar în pragul iernii, ceva n-a funcționat în relația cu partenerul privat care a organizat manifestările de sărbători și a rămas doar intenția. Anul acesta însă s-a acționat din vreme și iată că, în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018, în parcarea din fața Colegiului ”Roman-Vodă” va funcționa un patinoar în aer liber. Parteneriatul cu firma privată pune primăria Roman în postura de a achita doar consumul de energie electrică.

Patinoarul va funcționa zilnic, între orele 11:00 și 22:30 și la dispoziția amatorilor care nu au patine proprii se vor găsi 150 de perechi de patine de închiriat. Vor fi șase sesiuni de acces pe patinoar zilnic, fiecare cu o durată de 90 de minute. Taxa de acces va fi de 10 lei, iar taxa de închiriere a patinelor este tot de 10 lei. În imediata vecinătate a patinoarului va funcționa și un spațiu de unde se pot cumpăra băuturi calde.

Inaugurarea oficială a patinoarului din Roman va avea loc joi, 30 noiembrie, de la orele 16:50. Odată cu inaugurarea patinoarului se va aprinde și iluminatul ornamental de iarnă pe străzile orașului. (Imagini din timpul amenajării patinoarului)

(D.A.)

pietricica turism

Lasă un răspuns