Acasă Actual Horoscop 14-20 decembrie: Luna Nouă, din 18, vine cu lumină pentru toate...

Horoscop 14-20 decembrie: Luna Nouă, din 18, vine cu lumină pentru toate zodiile!

DISTRIBUIȚI
izotec

Plecând de la ideea că mişcarea electronilor generează câmpuri electromagnetice, iar funcționarea materiei vii nu înseamnă altceva decât un continuu transfer de electroni, P. Jitariu postulează (1978) ca fiind implicită existenţa unui câmp electromagnetic la nivelul tuturor structurilor vii.

Câmpul biologic ar fi legat de asimetria structurală a macromoleculelor proteice. Această asimetrie structurală ar genera, la rândul său, o asimetrie electrică şi magnetică şi, foarte important ca punct de vedere, ar constitui cauza însăşi a reactivităţii structurilor vii. Ca orice câmp energetic, biocâmpul se propagă sub formă de unde. De aici, se deduce posibilitatea ca transferul de energie şi informaţie impus de complexitatea reacţiilor biochimice din celulă să se realizeze prin intermediul biocâmpului.

* Berbec

Luna Nouă din 18 decembrie nu vine singură în Casa călătoriilor îndepărtate a Berbecilor. Acolo se vor întâlni Saturn, Venus și Mercur. Pare că nativilor le e favorabil să petreacă această perioadă într-o ocazie fierbinte. Astrele amintite se întâlnesc sub semnul Săgetătorului, în zona incendiilor. Dacă Berbecii au programată o călătorie pe alte meleaguri după această perioadă, asta înseamnă că deplasarea va fi fructuoasă pentru afaceri.

Călătoriile în scop personal, romantic, stau sub semnul lui Uranus, planeta lucrurilor neașteptate.

Venus, în Săgetător în această perioadă, înseamnă o experiență romantică uluitoare pentru Berbeci. Li se recomandă o atitudine serioasă în aspectele care privesc dragostea. Saturn în conjuncție cu Soarele, dar și prezența celorlalte planete deschid, din 18 decembrie, orizontul nativilor către noi concepte.

* Taur

Constrângerile impuse de Saturn aspectelor financiare ale Taurilor se diminuează pe perioada Lunii Pline și dispar odată cu apariția Lunii Noi, pe 18 decembrie. Din 18 decembrie, urmează câteva zile în care Luna Nouă și Soarele sunt în conjuncție cu Saturn. E un moment astral care determină Taurii să se implice într-un angajament financiar pe termen lung, cum ar fi cumpărarea unei locuințe. E posibil ca ei să acceseze un împrumut ipotecar sau să apeleze cu disperare la ajutorul unei rude.

Uranus, planeta evoluțiilor neașteptate, își va face simțită prezența, alături de Saturn, oferind stabilitate și șanse bune în domeniul banilor.

* Gemeni

Luna Nouă din 18 decembrie luminează Casa căsătoriei nativilor din Gemeni. Un moment important pentru aceștia de a stabili noi acorduri, de a legifera o relație amoroasă.

Saturn în Săgetător își unește forțele cu Soarele, ceea ce conduce, de cele mai multe ori, la discuții serioase privind parteneriatele, în dragoste sau în afaceri.

Poate acum este momentul ca Gemenii să facă partenerului unele promisiuni, dar să nu ”pună pecetea”, deoarece guvernatorul lor tradițional, Mercur, se află acum în mișcare retrogradă.

Pe 19 decembrie, Saturn își face intrarea în Capricorn, după aproape 29 de ani!

Sănătatea nativilor se va îmbunătăți odată cu dezvoltarea acestui eveniment astral.

* Rac

Din 18 decembrie, Casa muncii este luminată de apariția Lunii Noi. Racii se pot ocupa de găsirea unui nou loc de muncă sau a unui loc de muncă suplimentar. Acest nou serviciu va fi mai important pentru Raci decât ce făceau până acum.

Deschiderile financiare și relaționale vor deveni mai importante decât până acum.

Racii se pot orienta acum spre domeniul radiodifuziunii, spre publicații. Din aceste zone, ei pot câștiga bani frumoși, chiar dacă acest aspect nu va fi de durată.

Din 19 decembrie, Saturn intră în Casa relațiilor apropiate a Racilor, care trebuie să se adapteze noilor condiții aduse de Saturn, să fie conștienți că vechile căi de comunicare cu cei apropiați pot să nu mai funcționeze așa cum știau ei.

* Leu

Casa dragostei lor adevărate va fi luminată de prezența Lunii Noi, din 18 decembrie. Conjuncția Lunii Noi cu Saturn aduce un plus de responsabilitate în relațiile Leilor. Prezența Soarelui pe același palier cu astrele amintite indică faptul că se pot obține rezultate frumoase prin muncă asiduă, răbdare și asumarea responsabilităților. Aceste lecții, dacă vor fi însușite de nativi, îi vor ajuta pe viitor, mai mult decât își pot ei imagina acum.

Saturn aduce nevoia de a comunica în mod direct sentimentele partenerului. Leii pot vorbi de viitor. Tot Saturn poate aduce unele frustrări, mai ales dacă partenerul nu are aceeași viteză de procesare a sentimentelor. Sau poate nu dorește asta acum. Sensibilitatea manifestă de Lei acum îi poate ajuta să depășească momente neplăcute.

* Fecioară

Luna Nouă, în Săgetător până pe 18 decembrie, vine cu o mulțime de energii care îi pot bulversa pe nativi. După 18 decembrie, Luna Nouă intră în conjuncție cu Saturn. Veștile pe care le primesc de acum Fecioarele pot fi dure, pot avea un impact mai mare decât sunt dispuși sau capabili să suporte nativii.

Saturn intră în Capricorn din 19 decembrie, în Casa mistică, Casa începutului și sfârșitului ale Fecioarelor. Prezența Lunii Noi în harta lor astrologică creează condițiile pentru ca nativii să facă un gest mare, o declarație importantă.

Unii dintre ei se pot orienta către achiziționarea unei case, dar, pe parcurs, costurile se vor dovedi mai mari decât s-a anticipat.

* Balanță

Saturn orbitează aproape de Luna Nouă, care apare pe 18 decembrie. Soarele se află, și el, în aceeași proximitate, astfel că Balanțele pot primi acum vești de la soră/ frate, mătuși sau unchi. Iar aceste vești sunt de cele mai diferite tipuri.

Anumite cutremure pot apărea pentru că Saturn, marele profesor, va rămâne timp de trei ani în Casa familiei Balanțelor. Aici apare cea mai mare creștere personală din viața nativilor. Relaționare, iertare, acceptare sunt doar câteva dintre aspectele pe care ei trebuie să le dezvolte.

Saturn va intra în Capricorn din 19 decembrie și va pune accentul pe casa/ locuința Balanțelor.

* Scorpion

Până la alinierea perfectă din 6 ianuarie, a lui Marte cu Jupiter, Scorpionii cresc pe toate planurile. Ambițiile li se realizează, pot fi frânate doar de timiditatea lor.

Luna Nouă, din 18 decembrie, înseamnă bani. Nu sunt prea multe de comentat aici. Doar că vor fi puse la dispoziția nativilor sume mari de bani, din care aceștia pot lua cât doresc. Dar… o plată există întotdeauna.

Luna Nouă luminează Casa venitului câștigat, lucru care se întâmplă doar o dată în acest an.

Vestea mare este că, din 20 decembrie, Saturn se mută din Casa venitului obținut, fapt care atrage mai mulți bani pentru Scorpioni, mai multe șanse de a face bani în moduri diferite, deși nu complicate. Saturn în Casa venitului obținut a îngreunat obținerea oricărui leu muncit de nativi.

* Săgetător

Marte lucrează în background-ul existenței Săgetătorilor. Casa izolării lor e vizitată de Marte, dar nu produce efecte negative. Mai curând, nativii preferă să se retragă în solitudine, pentru a finaliza un proiect la care lucrează. Până prin 26 ianuarie 2018, Săgetătorii au predispoziție pentru această stare.

Luna Nouă, în Săgetător din 18 decembrie, schimbă o mulțime de situații imuabile pentru nativi. Această Lună Nouă este aliniată cu Saturn, dând un ton grav unor situații. Săgetătorii se pot simți copleșiți de responsabilități, se vor întreba mereu dacă au făcut ceva greșit. Saturn este cel care le amplifică îndoielile.

* Capricorn

Luna Nouă din 18 decembrie predispune Capricornii la hibernare. De obicei, nativii sunt destul de vivace în această perioadă, dar acum se simt în vacanță, se simt mulțumiți de ce au realizat.

Începând din 18 decembrie, plus două săptămâni, nativii pot vizita un terapeut. Asta doar dacă se simt amenințați de vreo afecțiune.

Capricornii dependenți de orice fel de substanță pot renunța acum, fiind ajutați de configurația astrală.

Saturn se mută în Capricorn din 19/20 decembrie și predă despre obiective care necesită curaj pentru a fi realizate. Când apare Saturn în acest mod, se pot lua decizii, se pot asuma obiective pe termen foarte lung, chiar pe viață.

* Vărsător

Saturn în conjuncție cu Soarele și Luna Nouă din 18 decembrie pot aduce un eveniment dur pentru Vărsători. Mai ales pentru cei care se văd ca fiind centrul universului. Saturn aduce acum cereri de ajutor ale prietenilor Vărsătorilor. Corect este ca Vărsătorii să-și ajute prietenii. Rămâne de văzut alegerile pe care le vor face.

Intrarea lui Saturn în Capricorn, din 19 decembrie, se face într-o zonă blândă a diagramei Vărsătorilor. Pentru următorii trei ani, nativii vor fi mai productivi dacă lucrează singuri. Singur nu înseamnă izolat.

Nativii încă pot lucra la creșterea reputației lor, dacă mai este cazul. Marte îi susține puternic pe această temă.

* Pești

Premiile pentru realizările Peștilor sunt gata de a le fi livrate. Soarele, Saturn și Venus lucrează sincron pentru a oferi aceste bucurii nativilor.

Intrarea lui Saturn în Capricorn, din 20 decembrie, aduce limpezire în problemele legale, juridice, ale nativilor. Avocații Pești sunt printre cei mai câștigați, dar toți nativii, în general, pot miza pe o relaxare a domeniului legal.

Luna Nouă din 18 decembrie deschide, pentru Pești, o serie de oportunități în domeniul joburilor. O alegere profesională, făcută după 18 decembrie de nativi, le pune pe umeri responsabilități uriașe. Acceptarea acestora îi va propulsa pe Pești în top.

pietricica turism

Lasă un răspuns