Acasă Advertoriale Inedit. Salon pentru evenimente private la Vânători-Neamţ. Galerie foto

Inedit. Salon pentru evenimente private la Vânători-Neamţ. Galerie foto

DISTRIBUIȚI

În comuna Vânători-Neamţ s-a deschis de curând un salon pentru evenimente private. Salonul se află la şoseaua principală, mai exact în clădirea în care se află şi clubul LGL. Restaurantul LGL oferă un spaţiu generos şi servicii pe măsură. Administratorii salonului ne-au mărturisit că noul spaţiu pe care l-au deschis oferă clienţilor mâncăruri atât din bucătăria tradiţională românească, cât şi din bucătăria modernă şi internaţională. Salonul poate fi închiriat pentru petreceri private, nunţi, botezuri, onomastici, unde cei care-i vor păşi pragul vor avea parte de servicii de calitate la preţuri rezonabile şi pentru toate buzunarele. Clienții Salonului LGL se pot bucura şi de o parcare auto generoasă şi o terasă în aer liber.

„Încercăm să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu servicii ireproşabile şi cu meniuri pe toate gusturile. Bucătăria salonului nostru oferă bucate alese, în funcţie de gusturile clienţilor noştri. De altfel, începând din această perioadă vom oferi produse fast-food şi pizza şi clienţilor care vin la clubul nostru din aceeaşi clădire. Îi aşteptăm cu drag pe toţi cei care vor să aibă parte de o diversitate a mâncărurilor din bucătăria românească sau internaţională. Ne vom strădui să nu ne dezamăgim clienţii, pentru că ne dorim să revină la noi şi a doua oară”, ne-au mărturisit cei doi soţi patroni.

Unul din clienţii fideli ai clubului LGL, L.B ne-a făcut şi el o mărturisire: „Trebuia să mă însor anul trecut, dar am vorbit cu domnul Virgil şi când mi-a spus că îşi va deschide un restaurant frumos am decis să amân nunta în anul 2018, ca să o pot face în localul său. Iată că, în sfârşit, restaurantul s-a deschis şi la anul am să mă însor. Vin des în localul domnului Virgil, pentru că oferă servicii de calitate, ospitalitate şi prietenie, ceea ce în multe localuri din zonă nu primeşti. Îi doresc mult succes!”.

C.T. STURZU

 

pietricica turism

2 COMENTARII

Lasă un răspuns