Acasă Actual Horoscop 22-28 martie: Nu e momentul pentru achiziții! Amânați pentru 15 aprilie!

Horoscop 22-28 martie: Nu e momentul pentru achiziții! Amânați pentru 15 aprilie!

DISTRIBUIȚI
izotec

Consecinţa greşelii fizice este durerea fizică şi, când o suferim, învăţăm să nu mai repetăm în viitor greşeala respectivă. O greşeală morală, o datorie morală neachitată, se va plăti printr-o durere morală, devenind din ce în ce mai luminaţi. Astfel ne dăm seama că orice faptă se plăteşte, orice rău săvârşit altuia se va întoarce împotriva noastră, fie în aceeaşi viaţă, fie în viaţa următoare. Prin urmare, numai prin legea reîntrupării înţelegem situaţiile noastre fizice şi morale, destinul nostru, numai ea menţine şi pune în evidenţă Justiţia divină. Reîntruparea explică şi diferitele facultăţi ale omului” – prof. Scarlat Demetrescu.

* Berbec

Venus, în Berbec până pe 30 martie, susține și incită nativii, dar și pe admiratorii lor care îi doresc. Din acest motiv, viața Berbecilor nu este chiar ușoară până pe la jumătatea lui aprilie.

Femeile zodiei au o dorință inexplicabilă de a-și schimba parfumul, culorile, toate acestea pentru a fi adorate. Venus propune chiar și aventuri care nu pot sfârși cu bine.

Pe 28 martie, Venus și Uranus se întâlnesc în Berbec. Distracția se dezlănțuie, iar filtrul inițiat de Berbeci reprezintă mult mai mult.

Mercur va începe mișcare sa retrogradă din 22 martie, dar nu va afecta evaluarea nativilor, deoarece va fi în Berbec.

* Taur

Progresele Taurilor în toate domeniile de activitate și de viață vor fi facile datorită lui Marte. Până prin 16 mai, nativii își vor atinge obiectivele mult mai ușor, iar visurile lor de călătorie, de studiu, de publicistică se vor realiza foarte ușor. Taurii vor înregistra succese în aceste domenii.

Din 22 martie, Mercur își începe mișcarea retrogradă. Până pe 15 aprilie, nu se recomandă cumpărături pentru călătorie: bilete de avion, autocar, bunuri necesare în deplasări.

Dragostea nu este punctul forte al nativilor în această perioadă, dar Venus în Berbec induce erotismul său Taurilor care sunt la studii sau care au reușit să depășească dogmele actuale.

* Gemeni

Mercur în Capricorn scoate la suprafață obsesii mai vechi legate de bani. Gemenii nu prea au de ales decât să muncească și să-și mențină o anumită rutină, pentru a nu deraia de la obiectivele lor principale. Nu se recomandă aplicarea ideilor de a face bani ușor sau de ”a da țepe”.

Mercur va avea mișcare retrogradă din 22 martie, când se deplasează în Casa veniturilor câștigate a Gemenilor. Se recomandă verificarea și reverificarea tuturor documentelor fiscale, contabile. Unele plăți pot și vor întârzia. Nu este momentul achiziționării de electronice, PC-uri sau electrocasnice. Se poate aștepta până după 15 aprilie pentru aceste investiții.

* Rac

Mercur intră în mișcare retrogradă din 22 martie. Toate achizițiile importante pentru Raci trebuiau făcute până la această dată. Până prin 15 aprilie, se recomandă shopping ușor, fără produse din IT, electronice sau electrocasnice. Chiar și Racii care își doreau o mașină mai pot aștepta.

Nativii pot avea dificultăți în relația lor romantică. Saturn aduce valuri de energii care perturbă buna comunicare intimă și scoate la suprafață frustrări vechi.

Marte, cu energia sa războinică, tranzitează Casa de acasă a Racilor. Chiar dacă vor izbucni certuri, se recomandă tratarea acestora cu sânge rece. O curățare a sentimentelor este necesară, chiar dacă se produce în acest mod.

* Leu

Mercur, retrograd din 22 martie, recomandă Leilor să stea departe de magazine. Strictul necesar este suficient, chiar dacă, până pe 15 aprilie, când Mercur va părăsi mișcarea retrogradă, se sărbătorește Paștele. Fără achiziții de electronice sau mașini, iar instalațiile electrice din casă și de la serviciu trebuie verificate de pe acum, pentru a nu fi probleme de sărbători.

Venus și Uranus își unesc forțele pe 28 martie, transformându-i pe Lei în persoane spontane și cu dorință intensă de a călători.

Venus va lucra intens pentru a crește constant reputația nativilor pe plan profesional din 28 martie. Iar din 30 martie, Venus va susține multe dintre demersurile nativilor.

* Fecioară

Marte în Capricorn concentrează atenția nativilor asupra vieții lor emoționale. Trebuie amintit că Marte tranzitează Casa dragostei Fecioarelor. Nativii care doresc un copil au acum astrele așezate într-un mod favorabil pentru concepție.

Saturn va fi sincronizat cu Uranus, astfel că nativii vor primi sprijin, susținere din partea partenerilor lor în ce doresc să realizeze.

Din 22 martie, Fecioarele vor observa apariția unor întârzieri pe mai multe domenii. Mercur intră în mișcare retrogradă, în Casa banilor altor persoane a Fecioarelor. Unele taxe trebuie plătite de pe acum, pentru a nu se petrece unele absurdități, precum penalități false din cauza erorilor de calculator sau afișarea pe lista neagră a datornicilor pentru sume de sub 1 leu.

* Balanță

Marte favorizează călătoriile de plăcere, iar, în unele cazuri, și pe acelea de business, care, spre final, se pot transforma în deplasări pentru relaxare. Încrederea este un alt element care va spori în sentimentele Balanțelor. Încrederea este acum susținută de Marte, dar Marte poate deveni și un pic deplasat, astfel că Balanțele pot să nu se ia foarte în serios dacă participă la negocieri sau dacă doresc să cucerească pe cineva pe plan amoros.

Mercur intră în mișcare retrogradă din 22 martie, astfel că șansele de a face erori în documente vor crește. Nu din cauza lipsei de profesionalism, ci a energiilor haotice pe care le aruncă această planetă în mișcarea sa retrogradă. Atenția trebuie sporită până prin 16 aprilie, iar odihna nativilor este esențială.

* Scorpion

Marte îi pune ”pe felie” pe nativii care doresc să cumpere, să vândă, să renoveze, să repare acasă sau pe altundeva. Până prin 15 mai, Marte susține aceste demersuri ale Scorpionilor. Chiar dacă, din 22 martie, Mercur intră în mișcare retrogradă și mai pune frână cumpărăturilor de electronice, electrocasnice, mașini, Scorpionii sunt mai puțin afectați de Mercur în această perioadă. Este de partea lor și Jupiter, care le dă forță, tărie și rezistență în fața agresiunilor venite din mediul social.

Dragoste, carieră înfloritoare și bani reprezintă visul celor mai mulți oameni, iar Jupiter lucrează intens ca acestea să fie realizate de Scorpioni.

* Săgetător

Mercur, retrograd din 22 martie, primește din energiile Lunii Noi, care a început din 17 martie. Se cunoaște că efectele Lunii Noi durează și până la 10 zile. Nu se recomandă acum Săgetătorilor să ia decizii importante, majore. Nu se cumpără acum electronice, electrocasnice sau produse de IT. După 15 aprilie, nativii pot cheltui bani pe aceste produse, dar acum se pot împotmoli în certificate de garanție sau întârzieri de livrare a produsului.

Mercur cade retrograd în Casa creației Săgetătorilor, iar cei care au pornit deja un proiect vor putea avea întârzieri. Acest lucru poate deveni o oportunitate pentru cei implicați pentru a îmbunătăți proiectul la care lucrează.

* Capricorn

Marte, în Capricorn până prin 15 mai, aduce nativilor o mulțime de avantaje pe toate planurile. Printre altele, ”războinicul” ascuns va ieși la suprafață. Nativii vor lupta cu pasiune chiar și pentru ce le mai neînsemnate cuvinte, acorduri, opinii. Nu contează cât de corecte sunt, ei se simt puternici pentru a duce o mică bătălie.

Acum, Marte va lucra și pentru nativii care doresc o nouă relație de dragoste. Fie că nu au pe cineva, fie că doresc o schimbare.

Mercur, retrograd din 22 martie, recomandă răbdare din partea Capricornilor. Timpul ”mort” din cauza lui Mercur retrograd poate fi utilizat pentru analizarea proiectelor, a deciziilor, a obiectivelor stabilite la începutul anului.

* Vărsător

Marte în Capricorn aduce un nou tip de abordarea a vieți pentru Vărsători, care pot intra ”în hibernare”, pot lâncezi, dar mintea să le lucreze. Au nevoie de stabilirea unor noi strategii sau optimizarea acelora cu care nativii lucrează deja.

Venus în Berbec aduce un erotism nocturn intens pentru Vărsători. Mulți dintre ei nu vor ști cum să-și convingă partenerii să fie ”de partea lor”. Banii și starea de sănătate a nativilor vor fi în strânsă legătură până prin 1 aprilie.

Pe 28 martie, Venus și Uranus își unesc forțele. Vărsătorii vor avea de partea lor spontaneitatea, lipsa grijilor, lucrurile le vor ieși după cum doresc.

* Pești

Din 22 martie, Mercur va intra în mișcare retrogradă în Casa financiară a Peștilor. Se recomandă încheierea tuturor activităților principale, importante, înainte de această dată.

Semnarea unor contracte, achiziții de mașini, electronice, electrocasnice vor fi făcute în siguranță după 15 aprilie.

Venus în Berbec creează oarece valuri erotice pentru Pești. Cei mai mulți dinte ei sunt prea timizi să ia ce li se oferă.

Prin 28 martie, Venus în Berbec se întâlnește cu Uranus. Două-trei zile după 28 martie, ei au oportunități de a primi bani sau de a ”face bani” destui pentru a acoperi cheltuielile pentru următoarele 2-3 luni.

pietricica turism

Lasă un răspuns