Acasă Actual Târgu-Neamţ: Capcane pentru şoferi pe str. Mărăşeşti

Târgu-Neamţ: Capcane pentru şoferi pe str. Mărăşeşti

DISTRIBUIȚI
izotec

Mai mulţi şoferi din Târgu-Neamţ ne-au sesizat de pericolele pe care le întâmpină pe str. Mărăşeşti, un drum naţional de altfel. Aceştia ne-au semnalat faptul că pe această stradă există multe gropi, iar canalele sunt sub nivelul asfaltului, ceea ce afectează maşinile care au ghinionul să intre în ele, mai ales pe timpul nopţii. Unul dintre cetăţeni ne-a trimis şi o fotografie în care un şofer a intrat cu roata într-o astfel de groapă şi a fost nevoit să-şi repare maşina pe loc.

“Găurile din vecinătatea Palatului Copiilor sunt adevărate pericole. Se rup masinile dacă intri în ele. Pe sensul de intrare în oraş dinspre Răuceşti  trebuie să rulezi cu 5 km la oră. Nu vă mai spun că semnul care indică Atenţie drum cu denivelări este amplasat pe trotuar, la nivelul pavelelor. Este imposibil să vezi acest semn ziua, darămite noaptea”, ne spune un şofer din Târgu-Neamţ.

Despre pericolele de pe respectivul drum national am stat de vorbă cu viceprimarul Vasile Apopei.

“Strada Mărăşeşti va intra în lucrări de asfaltare, în perioada următoare. Se va turna un covor asfaltic. De altfel, se va turna covor asfaltic pe toate drumurile naţionale care ne tranzitează oraşul, cum ar fi str. Mihai Eminescu, str. Ştefan cel Mare şi str. Mihail Sadoveanu. Aceste drumuri vor fi reabilitate de către cei de la Drumuri şi Poduri Iaşi. Sarcina noastră, a primăriei este să terminăm lucrările de pe centru, mai exact să schimbăm conductele de apă”, a declarat oficialul Primăriei Târgu Neamţ. (C.T. STURZU)

pietricica turism

1 COMENTARIU

  1. Aceste situații periculoase sunt cunoscute de Politie cat si de Administratorul drumului public .Politia trebuie sa sanctioneze existența acestor situatii dar cum orasul nostru este mic iar influientele mari , suntem mereu in situatii de risc pe drumurile publice..a se vedea art 96 .1 din Regulament 195/2002..De ce nu sanctioneaza ??

Lasă un răspuns