Acasă Actual Adevăratul examen dat de noul director pentru Spitalul Județean

Adevăratul examen dat de noul director pentru Spitalul Județean

Dr. Codruț Munteanu consideră că adevăratul examen pentru a fi managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț l-a susținut abia ieri, 12 iulie, când i-a cunoscut pe șefii de secție. A ascultat opiniile și punctele acestora de vedere legate de activitatea din spital, și-a notat propunerile, inclusiv cele referitoare la viitorul director medical, a urmărit care sunt principalele divergențe și ce i-ar putea uni.

Am descoperit un corp medical deosebit, am discutat liber despre ce e de făcut. Au fost și sfaturi, și propuneri, m-au impresionat în mod deosebit câțiva medici șefi de pe obstetrică-ginecologie, de la oncologie, hematologie, ATI, care au atins și probleme de structură. S-a cerut foarte insistent un medic de chirurgie toracică și un medic pentru chirurgie cardiacă intervenționistă, mai ales că doctorița Cristina Atănăsoaie a spus că a obținut de la Ministerul Sănătății, pe mandatul ei, 5 paturi pentru chirurgie toracică și, probabil, vom avea și medicul care să vină. Mă bucur că i-am cunoscut pe medicii șefi de secție și i-am putut asculta, l-am cunoscut și pe președintele Colegiului Medicilor, dr. Koszeghi. Constat că, oarecum, corpul medical își strânge rândurile și au propuneri, este important să-i consultăm pe toți. Cred că adevăratul examen l-am dat acum! Așa ar fi trebuit să se dea examenul, cu toți șefii de secție, fiecare punând o problemă și punându-se în fața unei atitudini prin care să ofere o soluție!”, a spus dr. Codruț Munteanu.

La reuniunea pe problemele din sănătate, organizată ieri, 12 iulie, de Consiliul Județean Neamț, au participat nu doar șefii de secții și actuala conducere a Spitalului Județean, ci și managerii celorlalte spitale din județ și conducerea Casei de Sănătate Neamț. După discuția avută cu președintele Ionel Arsene, dr. Codruț Munteanu spune că va semna zilele acestea contractul de management, după care ”Voi veni cu soluții pertinente”. C.I.)

 

Lasă un răspuns