Browsing: Arhiva

Alergiile alimentare sunt reactii ale sistemului imunitar la o proteina din anumite alimente care este considerata inofensiva pentru organism. Alergiile alimentare sunt mai frecvente la copii decat la adulti, la persoanele cu antecedente familiale de alergii, astm, febra fanului sau eczeme. Citește mai mult

Cartofii prajiti de la binecunoscutele fast-food-uri sunt departe de a fi simpli cartofi. S-a descoperit ca acestia contin 19 ingrediente.
Ce preferati intre cartofii prajiti acasa si cei de la fast-food? Sigur veti alege a doua varianta! Ei bine, firma a publicat lista ingredientelor. Este importanta o precizare, si anume ca reteta poate varia de la o tara la alta, in functie de recomandari si de exigentele agentiilor de siguranta a alimentelor. Citește mai mult

Poate ca majoritatea dintre dumneavoastra cunoasteti cel putin o femeie care a auzit cuvintele devastatoare ”Aveti cancer”. Desi tratamentele se imbunatatesc si exista multe sanse de vindecare cu noile medicamente, numarul de persoane care sufera de cancer creste de la o zi la alta. Citește mai mult

La nivelul cavitatii bucale se descriu trei glande salivare principale – glandele parotide, glandele submandibulare, si glandele sublinguale – pe langa acestea, mai sunt descrise alte glande salivare de dimensiuni mai mici, distribuite in intreaga mucoasa orala. Citește mai mult

La nivelul cavitatii bucale se descriu trei glande salivare principale – glandele parotide, glandele submandibulare, si glandele sublinguale – pe langa acestea, mai sunt descrise alte glande salivare de dimensiuni mai mici, distribuite in intreaga mucoasa orala. Citește mai mult