Cinci candidați nu au promovat proba scrisă a concursului pentru posturile de director și director adjunct desfășurată astăzi, 17 iulie. Aceștia sunt: părintele Dan Ovidiu Cojan de la Liceul Teologic Ortodox ”Sfinții Împărați Constantin și Elena” Piatra Neamț (30 de puncte); Eugen Mihai, Școala Boghicea (32,5); Claudia Moroiu, Colegiul Tehnologic ”Spiru Haret” Piatra Neamț ( 32,5); Elena Topliceanu, Liceul Tehnologic Dămuc ( 28,5) și Dan Vîntu, Școala Oniceni (32,5).
Rezultatele integrale, furnizate de ISJ Neamț:
http://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/07/isj-directori-proba-scrisa-iulie-2017-1.pdf
Potrivit metodologiei de concurs, un candidat poate contesta punctajul acordat la oricare din probele de concurs în termen de cel mult 48 de ore de la afișarea rezultatelor la ultima probă. Contestațiile se soluționează în termen de cel mult două zile lucrătoare de la înregistrarea acestora, astfel încât cel târziu în data de 2 august 2017 să fie afișate rezultatele finale ale concursului.
În perioada 19-31 iulie 2017 se vor desfășura proba de evaluare a CV-urilor candidaților și interviurile, conform unei programări realizate de ISJ Neamț. Graficul desfășurării acestor probe va fi afișat marți, 18 iulie. (Ana MOISE)
6 comentarii
Stimati candidati “respinsi”.
Exista posibilitatea contestarii.
Uitati-va la examenul de bacalaureat din anul 2017.
Pot sa-si ceara si scuze”corectorii”. Succes pe mai departe!
Bati campii. E test tip grila, ca la scoala de soferi, se corecteaza cu sablon. Ce sa contesti? Ia si citeste metodologia inainte sa comentezi.
Imi place replica dar nu si semnatarul, adica”Inspectoru”.
Opinia publica nu a mai avut posibilitatea sa citeasca metodologia, nu prea s-a publicat in mijloacele de comunicare cu acces la popor. Si chiar asa stand lucrurile de ce va suparati. In viata unii castiga, altii pierd, nu incepe lumea cu noi si nu se termina cu noi. Mai multa moderatie in replici nu strica, mai ales ca va ocupati de educatia poporului. Va doresc gandul cel bun pentru invatamantul romanesc, pentru elevi si cadrele didactice. Cu sinceritate, mult succes celor ramasi in cursa, curaj celor care nu au trecut testul tip grila si sa auzim numai de bine!
Metodologia este publicată în Monitorul Oficial, site -ul se poate accesa de toată lumea. Procedura de concurs se găsește pe site-ul inspectoratului. Și chiar așa, dacă nu ați citit de ce comentați aiurea și tendențios în numele poporului? Că dacă aveți acces să comentați pe acest site aveți acces și la alte sit-uri. Intenția dvs. a fost clară: de a arunca încă o dată cu noroi în inspectoratul școlar și de a induce ideea că s-ar fi lucrat incorect că, nu-i așa tovarăși, așa e pe la inspectorat de obicei! Așa că lăsați -mă cu replicile împăciuitoare, răutatea gratuită a fost deja lansată!
Domnul ,,Inspectoru” de ce nu s a publicat si anul trecut metodologia ? au fost candidati care au stiut ,,METODOLOGIA ” cu 2-3 luni inainte de examen, cine a distribuit-o la Neamt ISJ mai devreme?
Anul trecut Metodologia (aprobată prin OMEN nr. 5.080/2016 ) s-a publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 704 din 9 septembrie 2016. Metodologia care a „circulat” era un proiect care a fost transmis de Ministerul Educației spre consultare publică. Mă îngrozește modul în care se pune problema: brut, stil mica bârfă, de babă pe șanț, „lasă că știm noi”… Asta demonstrează nivelul foarte scăzut de cultură și de informare al persoanelor care dau cu pietre în inspectoratul școlar.