Mintea managerului cea de pe urmă: dr. Codruț Munteanu a demisionat din PSD!

pietricica turism
Click pe poză pentru mărire

Aflat în concediu medical din motive de picior defect, dr. Codruț Munteanu a avut răgaz să citească și să reflecteze. Prin urmare, după o primă lectură a legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, după câteva introspecții și o analiză a zilelor trecute, astăzi, 6 noiembrie, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț a demisionat. Din PSD-ul în care se înscrisese săptămâna trecută. Se frânge astfel prematur cariera sa politică, după nici 7 zile de existență. În schimb, continuă cariera medicală și, cu voia Domnului Președinte, cea de manager la spital.

Am socotit că este înțelept să rămân chirurg, medic, manager de spital. M-am ferit toată viață mea să intru în politică, pentru a fi echidistant, iar acum am făcut-o spre binele spitalului și al pacientului. Dar amploarea pe care a luat-o vizita mea la sediul PNL, făcută pentru a găsi sprijinul de care are nevoie spitalul, fiindcă urmau vizite și la celelalte partide, unde am vorbit doar de neînțelegerile cu oameni din al doilea eșalon al Consiliului Județean Neamț, s-a interpretat și a degenerat prin acele ieșiri politice publice. Dacă am făcut o greșeală, ca om, mi-o asum. Dacă am făcut o greșeală ca manager, iarăși îmi asum. De asta, acum, vin și spun: n-am nevoie de înregimentare politică și de funcție în partid, vreau să rămân un tehnocrat”, a explicat dr. Munteanu.

În demisia care a fost deja înregistrată la partid, Codruț Munteanu o roagă pe Florentina Moise, aleasă președintele PSD Piatra Neamț în aceeași zi când managerul spitalului a fost ales vicepreședintele organizației, să ia act de demisie, precizând că ”poziția de manager al Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț nu este compatibilă cu o funcție de conducere a unui partid politic”. Conform legii privind reforma în domeniul sănătății. (D.O.)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.