O mâncare gătită la mini-restaurant trebuie să aibă câteva calități: savoare, calitate, preț adecvat și ingrediente atent alese. Când toate se combină cu drag, cu grijă pentru sănătatea clienților și servicii de înaltă clasă, rezultă o afacere din care toată lumea câștigă.
„Victoria” este mini-restaurantul care reușește să se încadreze în cerințele tot mai exigente ale clienților care vor să mănânce feluri delicioase, de calitate și la preț corect. Pornit inițial ca un fast-food axat pe o specialitate tot mai căutată – carnea de vită Angus, o proteină sănătoasă, cu circa 30% mai slabă decât cărnurile roșii și care răspunde grijii pentru alimentație a celor preocupați de o stare de sănătate bună, care vor energie potrivită – locația a devenit un mini-restaurant care și-a extins gama de servicii. De la livrare la domiciliu și la birouri, până la pregătirea unor platouri cu feluri calde sau reci, atent garnisite și asezonate cu delicioasele sosuri, unele după rețete proprii (glen, barbeque, salsa, baconaisse), livrate pentru diverse evenimente de familie, de afaceri și reuniuni mai mult sau mai puțin oficiale.
Garanția bucatelor pregătite la „Victoria” vine nu doar din carnea de bază – vita Angus, de la un furnizor cunoscut din Sibiu și care oferă exclusivitate în zonă acestui mini-restaurant, ci și din rețetele originale care se folosesc la burgerii de porc și pui, la crispy-urile gătite aici. Cărnurile sunt preparate la grătar, nu sunt gătite în ulei, pentru crispy-uri se utilizează doar mușchiulețul din pieptul de pui, ceea ce face ca aceste delicii să fie preferatele copiilor. „Victoria” și-a diversificat oferta după cerințele clienților, realizând mâncăruri pe baza de carne de porc, vită, pui, dar și câteva preparate de post: burgeri vegani din proteină de mazăre, burgeri cu fasole și năut, shaorma vegetală.
„Mâncarea pe care o pregătim este pentru învingători, ca să-l citez pe un client, încântat de gustul burgerilor, a crispy-urilor și a frigăruilor pe care le oferim. Secretul preparatelor Victoria, atât de căutate, ține de rețetele originale după care lucrăm. Sunt rețetele lui Radu Constantinescu din București. În primul rând, carnea de vită Angus provine de la furnizorul nostru din Sibiu, avem exclusivitate. Pentru shaorma, nu folosim but de carne, ci pieptul și pulpa le ținem în baiț, apoi la grătar. Dacă vreți, este o altfel de shaorma. Cartofii îi preparăm într-un mod unic: în coajă, cu o serie de condimente asezonate creativ. Nu folosim produse congelate! Toate ingredientele le achiziționăm pe cât posibil de la furnizori autohtoni, din piață. De multe ori suntem foarte apreciați pentru sosuri, foarte gustoase și diferite, spun clienții. Într-adevăr, avem rețete proprii pentru sosul barbeque, glen și cel pentru shaorma. Mâncarea noastră este delicioasă, fiindcă ne preocupă să oferim preparate cu gust, sănătoase și asta face să avem clienți foarte diverși: familii, firme, oameni din toate mediile”, dezvăluie Raluca și Daniel, oamenii din spatele acestei afaceri.
Un avantaj de care se bucură mini-restaurantului „Victoria” este amplasamentul. Situat fix lângă Primăria Dumbrava Roșie, în complexul Candy – chiar pe drumul național spre Piatra-Neamț, la numărul 72 – este ușor de reperat și la îndemână. Clienții din împrejurimi își pot potoli foamea prin comenzi la numărul de telefon 0752/561478 sau Facebook „Victoria – mâncare cu gust”, fiindcă livrează și în municipiul Piatra-Neamț. Burger Angus cu brânzeturi sau pesto de hribi, burger de porc cu nucă și pară, burger vegan, quessadilla de pui, crispy cu amestec de condimente preparate după rețetă proprie, Victoria burger – sunt doar câteva din preparatele delicioase care vă așteaptă să le savurați.