Acasă Advertoriale Ziua comunei Zănești, eveniment cu invitați de marcă

Ziua comunei Zănești, eveniment cu invitați de marcă

DISTRIBUIȚI
izotec

Duminică, 24 iulie 2016, a avut loc o nouă ediție a Zilei comunei Zănești. Cu acest prilej, administrația publică locală, în frunte cu amfitrionul manifestării, primarul Ioan Filip, a organizat un amplu program artistic, la care a fost invitată și conducerea administrativă a județului, condusă de președintele Ionel Arsene: vicepreședintele Laurențiu Dulamă, Emilia Arcan, fost președinte al CJ Neamț, dar și consilierii județen Neculai Pușcașu, Gabriel Pavel, Dan Andrușcă, Oana Bulai, la care s-au adăugat consilierii locali.

Această prezentare necesită JavaScript.

  • Ioan FILIP, primarul comunei: „Mulțumesc locuitorilor comunei Zănești pentru participarea la manifestarea de astăzi, zi în care sunt prezente cele mai importate personalități ale județului Neamț. De aceea, îl rog pe domnul Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț, să prezinte oaspeții cu care a poposit astăzi în comuna noastră. De fapt, este echipa pe care dvs. ați votat-o la ultimele alegeri locale, atât pentru Consiliul Județean Neamț, cât și pentru Consiliul local Zănești”.

  • Ionel ARSENE: „Bună ziua, Zănești! Bună ziua, zăneșteni! Sunt onorat și bucuros să fiu astăzi alături de dvs. și vreau să vă felicit pentru alegerea pe care ați făcut-o atunci când l-ați votat pe Ioan Filip ca primar. Domnul primar Filip, așa cum îl cunosc, este un om de onoare, serios, care a făcut multe pentru Zănești. De fapt, sunt faptele pe care le așteptați de la el. Asigur pe cei prezenți și pe toți locuitorii comunei Zănești că vor avea în Consiliul Județean Neamț un partener serios în dezvoltarea comunității. Veți avea în mine un prieten și vom face ceea ce am făcut și până acum împreună cu primarul dvs. Vom face tot ceea ce trebuie ca să dezvoltăm comuna dvs. Vă mulțumesc pentru votul pe care mi l-ați acordat pe 5 iunie și sunt convins că în următorii patru ani vom face pentru județul Neamț și pentru comuna dvs foarte multe. Vă urez succes și petrecere frumoasă astăzi, de Ziua comunei Zănești”.

Cu acest prilej, administrația publică locală, reprezentată de primarul Ioan Filip, a premiat consistent șase elevi meritoși din comuna Zănești, pentru rezultate deosebite la învățătură, mai ales cele obținute la olimpiadele județene și naționale. Aceștia sunt: Tudor Astancăi, Daniel Ciuntu, Ilinca Grădinaru, Iulia Căliman, Ionuț Poschiu și Petru Teacu – olimpic național la fizică.

Programul a continuat cu un spectacol de zile mari la care și-au dat concursul nume binecunoscute publicului: Alessia, Gheorghe Gheorghiu, Viorica Macovei, Ion Paladi (Rep. Moldova), Mihaela Gurău, Ghiță Dandu, Daiana Vinca, Mereuță Patricia, Denisa Popescu, Ana Adreea Severin, precum și formațiile Los Anonimos, Efectiv și Fanfara de la Zece Prăjini.

Constantin NEGRU

pietricica turism

Lasă un răspuns