0233 235.907 office@mesagerulneamt.ro

Un președinte de Consiliu Județean – propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru

smart
sursa foto: flux24.ro

sursa foto: flux24.ro

Din ședința Comitetului Executiv de astăzi, 28 decembrie, după consultarea cu partenerii din ALDE, spune dl. Liviu Dragnea, a rezultat o nouă propunere cu care majoritatea parlamentară se va duce în fața președintelui Klaus Iohannis pentru a forma Guvernul.

Este vorba despre Sorin Grindeanu, președintele Consiliului Județean Timiș, ales în vara lui 2016 pe această funcție, după ce, anterior, a fost deputat PSD și, prin 2014, chiar ministeriabil la Comunicații.

http://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/04/Banner-web-Tehnoprod-04-2017.jpg

 

A trebui să găsim o soluție cu un coleg care e loial, în primul rând programului de guvernare și partidului, care are capacitatea să înțeleagă că acel program e îndreptat către români, care nu merge la Palatul Victoria să își creeze acolo un pol de putere“, a declarat Liviu Dragnea în fața jurnaliștilor, cu prilejul anunțului. “Am propus colegilor, după ce m-am consultat cu dl Tăriceanu și a fost de acord, ca propunerea noastră să fie dl Sorin Grindeanu. Din câte știu, nu e agent Hezbollah sau Hamas, poate se descoperă că e KGB, că a omorât pe cineva. Sper ca propunerea să fie luată în serios. Am hotărât să anunțăm public propunerea și să trimitem hârtia oficială“, a adăugat președintele PSD. (D.O.)

 

 

Despre autor
Adresa: str. Baltagului, nr. 6, Piatra Neamt telefon: 0233/235.907 fax: 0333/816.194
  1. Alex Stoenescu Reply

    Si daca se descopera ca a vandut “bombonici” musulmanilor?

  2. daciana Reply

    Stiati ca? Si presedintele nostru de CJ isi doreste o functie de ministru (nu am spus interne)!

Scrie comentariu

*