Acasă Actual Horoscop 13-19 aprilie: Energie, speranță și… nu semnați contracte!

Horoscop 13-19 aprilie: Energie, speranță și… nu semnați contracte!

DISTRIBUIȚI
izotec

 ”Rușii și cehii utilizează generatoare psihotronice pentru a amplifica câmpurile biofizice. Utilizând această metodă este posibil să se obțină efecte macro-telechinetice. Asta are implicații strategice pentru Rusia. S-a observat că exploziile nucleare au efecte ciudate, dependente de timp. Astfel, forța exploziei nucleare se schimbă în funcție de momentul din zi al exploziei și de luna anului. Acest lucru nu poate fi explicat de fizica obișnuită. De aceea, dar evident și din alte motive, este un fenomen strict-secret. Prin urmare, deoarece reacțiile nucleare depind de timp și chiar de poziția geografică, armele nucleare au diferite randamente la diferite momente de timp” – Col. dr. Emil STRĂINU

* Berbec

Uranus, planeta inovării și a geniului, precum și Saturn, îi ajută pe Berbeci de sărbători, să vadă lumea într-un alt mod. O altă percepție asupra evenimentelor din viața Berbecilor se prezintă în fața sufletului lor. Iar compromisurile din ultimul timp tind să devină mai vizibile decât își doresc. Este necesară o liniștire spirituală a conștiinței Berbecilor, altfel riscă implozie. Marte, guvernatorul Berbecilor, lucrează pe un plan fin în această perioadă. Aspecte legate de strategie vor fi punctate, vor avea căutare în subconștientul nativilor. Atitudinea lor războinică va suferi transformări în abordarea diferitelor situații. Verbul ”a învinge” este ok, dar nu prin orice mijloace.

* Taur

Soarele, în Taur pe 17-19 aprilie, deschide nativilor calea către unele avantaje materiale. Banii sunt printre aceste avantaje luminate de Soare. Importanța acestei conjuncturi astrale pentru Tauri vine din faptul că unii din ei își pot schimba job-ul fără a pierde din avantaje, ba chiar ar putea câștiga. Unii își pot căuta acum, dacă încă nu și-au pus problema, un nou job. Saturn traversează Casa banilor altor persoane a Taurilor, în perioada 17-20 aprilie. Aici intră asigurările de sănătate, zile de concediu, bonusuri și comisioane, venituri în afara salariului. Ceea ce învață acum nativii le va util în viitor.

* Gemeni

Marte trimite fascicule directe asupra Gemenilor, începând cu 19 aprilie. Nativii vor avea un curaj, nebănuit de ei, în tot ce vor să întreprindă, care e însoțit și de creșterea ego-ului. De aceea se recomandă prudență, atenție, atunci când vorbesc, acționează. Venus, în cuadratură cu Saturn, va arunca îndoieli asupra relațiilor intime și profesionale ale Gemenilor.

Venus iese din mișcarea retrogradă pe 15 aprilie. Forță va căpăta cândva prin mai, dar Gemenii se află printre privilegiații zodiacului. Venus îi va înfrumuseța, le va oferi larghețea specifică nobililor, detașare princiară. Toate acestea le vor conferi nativilor o aură deosebită, atrăgătoare, mai ales dacă sunt puși pe cucerirea unei anumite persoane.

* Rac

Venus, în cuadratură cu constelația Racului din 13 aprilie, ridică nivelul de afecțiune, de dragoste, resimțit de nativii din Rac. Partenerii lor vor trebui să asigure mai multă lumină, iubire, acasă și în toate micile aspecte ale vieții.

Venus este retrograd până pe 15 aprilie, dar, după asta, puterea începe să-i crească. Sincopele din relația nativilor încep să se estompeze, să dispară. Nativii trebuie să pună și ei umărul la ștergerea amintirilor nu prea plăcute din cuplu. Jupiter deasupra Racilor le aduce speranță și optimism. Întâlnirea dintre Jupiter și Pluton durează până pe 14 aprilie, cu efecte până prin 18 aprilie. E timpul când nativii își pot propune să realizeze ceva important.

* Leu

Mercur, retrograd până pe 3 mai, îi ”ajută” pe nativi să devină uituci, aerieni, lipsiți de discernământ. El mai are darul de a ne determina să pierdem pe cineva drag atunci când se mișcă retrograd. Nu se recomandă acum adoptarea unei noi atitudini vizavi de partenerul Leilor, în dragoste sau afaceri.

Marte aduce nativilor energie fizică, curaj, încredere în sine, începând cu 19 aprilie. Manifestarea acestor virtuți necesită înfruntarea unei opoziții acerbe, din partea invidioșilor în principal. Soarele, dată fiind poziția sa față de constelația Leului, diminuează din încrederea nativilor. Instrumente ale acestei intervenții în personalitatea nativilor pot deveni șefii Leilor, profesorii lor etc.

* Fecioară

Marte traversează Casa călătoriilor Fecioarelor, până pe 21 martie. E o perioadă optimă pentru consolidarea relațiilor internaționale ale nativilor, fie că sunt profesori și participă la o sesiune de comunicări cu participare internațională, fie că sunt afaceriști și importă/ exportă sau își lansează afacerea pe alte meleaguri. Mercur, guvernatorul nativilor, se mișcă retrograd acum. Trebuie amânată semnarea contractelor, nu trebuie ”bătută palma” cu nimeni, indiferent de situație. Aceasta se poate schimba radical, fără semne premonitorii. Marte urcă în forță pe 19 aprilie, astfel că nativii vor simți dorința de nestăpânit de a se afirma agresiv. Aceste trăiri sunt armonizate de Soare, care veghează acum asupra Fecioarelor.

* Balanța

Venus iese din mișcarea retrogradă pe 15 aprilie. Până atunci, nativii vor mai simți o oarecare letargie. Apoi, încep să-și revină spectaculos, energia îi va inunda, carisma va urca la cotele obișnuite cu care s-au fost învățat. După 15 aprilie, Jupiter, în completarea lui Venus, susține proiectele Balanțelor cu multă energie și evenimente favorabile. Multe din proiecte se vor finaliza până pe 30 aprilie. Unele din ele, dacă se vor fi finalizat înainte de a fi început, nu trebuie să dea bătăi de cap nativilor. Așa trebuie să fie! Restul va fi rezolvat ”în hârtii”.

* Scorpion

Mercur se opune constelației Scorpionilor până pe 22 aprilie. Asta aduce conflicte, tensiuni și îi ține pe nativi ocupați cu detalii nesemnificative. Pluton vine cu energii care ajută la creșterea sufletului nativilor în această perioadă, care acționează în background-ul vieții lor, fără a fi neapărat vizibile. Aceste forțe se pot manifesta prin șefii nativilor, persoane importante din viața lor, corporații, agenții guvernamentale. Venus diminuează din stresul nativilor, făcând viața mai lină, cu mai puține griji. E o perioadă de alint pentru ei și ar trebui să profite de ea. Marte îi obligă pe Scorpioni să fie ei înșiși, mai ales până pe 22 aprilie. Cei care se opun voinței nativilor vor da frustrări, iar bătăliile trebuie purtate cu grijă.

* Săgetător

Posibil ca nativii să mai sufere de insomnii până pe 15 aprilie, când Venus iese din mișcarea retrogradă. Apoi, somnul se normalizează, frumusețea revine pe fețele lor și vigoarea le intră pe pantă ascendentă. Weekendul 15-16 aprilie este făcut pentru Săgetători. Li se recomandă să organizeze un party intim, acasă la ei, nu prin oraș. Aici, nativii se vor distra cu prietenii lor, apoi, după terminare, vor continua cu partenerul lor. Pentru Săgetători, e week-end-ul erotic al lunii. Marte oferă scânteile, adică energia, luminile și anduranța.

Lucrurile bune din viața nativilor vor fi mai ușor de obținut datorită prezenței lui Jupiter până prin 23 aprilie.

* Capricorn

Venus guvernează Casa faimei și a onorurilor. Din 15 aprilie, părăsește mișcarea retrogradă și intră în mișcare directă. Speranțele nativilor de a obține un job nou deosebit, de a se face remarcați la locul de muncă actual, cresc foarte mult după 15 aprilie. Odată cu creșterea lui Venus în putere, cresc și nativii. De asemenea, Casa dragostei Capricornilor este luminată pozitiv în această perioadă. Relațiile familia se îndulcesc, iar relațiile amicale tensionate se vor ameliora. Din 19 aprilie, Soarele le aduce relații armonioase în viață. Planurile li se derulează conform așteptărilor, obiectivele vor fi atinse mult mai ușor acum.

* Vărsător

Mercur vine cu cuvinte dure pentru nativii care nu sunt atenți și văd răul peste tot, stare care durează până pe 22 aprilie. Soarele oferă neîncredere în nativii care așteaptă mereu de la alții să le rezolve problemele. Antreprenorii Vărsători în toate aspectele vieții au Soarele aliat până pe 22 aprilie și le va topi opoziția, indiferent de forma pe care o ia. Marte amplifică frustrările nativilor care țin de afirmare. Ele pot fi depășite printr-o călătorie, prin evitarea rutinei, care le dă nativilor un sentiment de siguranță. Vărsătorii trebuie să părăsească zona de confort și să se aventureze, așa cum le dictează sufletul.

* Pești

Venus e legat de donații, de acte de caritate. Până pe 15 aprilie, Peștii nu se implică în strângerea de ajutoare, Venus retrograd le poate strica imaginea publică. După 15 aprilie, Peștii pot oferi donații în limita bugetului, fără dorința de a fi ”cei mai cei”. Marte mai are puțin prin Taur, până pe 21 aprilie. Peștii pot pleca într-o mică excursie, în scop de odihnă și întinerire. Venus, în sextil cu Marte între 13-20 aprilie, e un amestec perfect de sexualitate și afecțiune. Tandemul Venus-Marte are forța maximă pe 17-18 aprilie. Peștii pot avea încredere neclintită în forța lor de atracție.

pietricica turism

Lasă un răspuns