Acasă Actual Horoscop 6-12 aprilie – Luna Plină în Balanță ne oferă înc-o șansă!

Horoscop 6-12 aprilie – Luna Plină în Balanță ne oferă înc-o șansă!

DISTRIBUIȚI
izotec

Cel mai important emițător și receptor din celulă este considerată spirala dublă de ADN, care, în principiu, reprezintă modelul oricărui sistem biologic și care este puternic influențată de sistemele de joasă frecvență. Nucleele atomilor intră în rezonanță la frecvențe de 7-9Hz , astfel realizându-se schimbul de informație. Complexul eximer de ADN al moleculei bipolare este principala sursă a câmpului magnetic uman, sistemele vii fiind studiate ca lasere naturale, cu emisie a razei de o intensitate scăzută și cu o coerență extrem de ridicată. Vezi aura sfinților.

* Berbec

Pluton traversează Casa carierei de succes a nativilor până prin 2024. Faptul că Pluton este ajutat de Marte în această perioadă deschide robinetul cu bani pentru Berbeci. Nu doar prestigiu, ci și recompense financiare.

Luna Plină, în Balanță, din 11 aprilie, creează premisele unei relații aproape de plenitudine pentru Berbeci. Partenerii nativilor zodiei vor beneficia de razele lunare, conducându-i acolo unde pot crea cel mai mare impact asupra Berbecilor, pe plan sentimental, erotic. Luna este conducătorul vieții de acasă, astfel că nativii își vor lua forța, energia din acest loc, pentru a răzbate.

Venus își finalizează periplul retrograd pe 15 aprilie și, împreună cu Jupiter, oferă profit nativilor, mai ales că Venus le oferă forța necesară pentru a fi percepuți pozitiv.

* Taur

Marte în Taur colaborează cu Pluton în Capricorn. Nativii care lucrează în publicitate, în marketing, au acum susținerea astrelor, pentru a-și lansa campaniile la care au lucrat din greu.

Luna Plină, în Balanță, din 10-13 aprilie, aduce mesaje confuze. Pe de o parte, alinierea Lunii cu Jupiter în Casa proiectelor zilnice a Taurilor ajută la finisarea unei misiuni de amploare a nativilor. Pe de altă parte, Balanța este legată de instanțele de judecată. Iar Uranus, imprevizibil, este în conjuncție cu Soarele. De aici rezultă că un colaborator apropiat al nativilor îi poate lăsa baltă în momentul de maximum al unei acțiuni. Nativii pot fi trădați de persoane de încredere.

* Gemeni

Mercur este retrograd, cu efecte asupra nativilor din Gemeni. El guvernează componentele electronice, dar și regulile de comunicare, aspecte contractuale, negocierile, comerțul. Toate acestea reprezintă piloni de forță pentru Gemeni, iar Mercur pare să le ofere ambuteiaje.

Marte în Taur anunță că proiectele la care au lucrat nativii nu sunt pregătite suficient pentru a fi prezentate. Ele necesită optimizări.

Casa iubirii adevărate a Gemenilor este luminată de Luna Plină, din 11 aprilie. Gemenii care au pregătită o întâlnire cu persoana iubită sub această Lună Plină vor beneficia de ajutorul subtil al energiilor creatoare, care duc sentimentele către sublim. Uranus este în opoziție cu Luna, astfel că nativii vor trebui să îngăduitori cu persoana  pe care o iubesc.

* Rac

Marte în Taur traversează Casa faimei și a onorurilor nativilor din Rac, până pe 21 aprilie. Prietenii, contactele ocazionale, calitatea de membru într-un club, toate acestea își pot aduce contribuția la progresul carierei nativilor.

Luna Plină, din 11 aprilie, ajutată de Jupiter, aduce șanse favorabile în chestiuni legate de casa Racilor, de imobiliare, proprietăți.

Soarele, în conjuncție cu Uranus, aduce în prim plan cheltuielile Racilor. Acestea se pot majora, dar nu vor lăsa o gaură în buget. Plus faptul că cele mai multe cheltuieli sunt perfect justificabile.

Saturn se leagă de Luna Plină cu efecte pozitive asupra Casei proiectelor de lucru a Racilor. Este ocazia perfectă, pentru ca nativii să-și consolideze imaginea pozitivă la locul de muncă.

* Leu

Luna Plină, din 11 aprilie, vine la braț cu Jupiter. Leii sunt în elementul lor, invidia celorlalți pare să îi copleșească, deoarece se află sub lumina reflectoarelor. Leii pot lucra la un material care va fi publicat și care le va aduce o recunoaștere pe care nu au avut-o până acum.

Uranus se opune Lunii Pline, care tranzitează Balanța. Denumit de astrologi ”marele deșteptător”, Uranus este asociat cu adevărul și rebeliunea. El va spulbera tot ce nu este corespunzător viitorului Leilor.

Mercur retrograd predispune nativii din Leu la uitare. Aceștia devin uituci chiar și în chestiuni importante, de aceea este bine să asculte sfaturile părinților, ale prietenilor.

* Fecioară

Cheltuielile lunare se majorează pentru că Fecioarele vor face un cadou important în bani. Luna Plină contribuie din plin la desfășurarea forțelor care aliniază mersul banilor. Poate apărea și o problemă, dată fiind deplasarea lui Uranus, pe 10-15 aprilie, în Casa banilor altor persoane a Fecioarelor. Uranus se află în conjuncție cu Soarele în această perioadă, astfel că partenerul de afaceri al nativilor sau chiar soția/ soțul vor investi cu banii comuni fără știrea nativilor.

Marte traversează Casa călătoriilor lungi a Fecioarelor, până pe 21 aprilie. Este momentul și progresul nativilor în călătorii internaționale sau afaceri internaționale, relații la înalt nivel.

* Balanță

Venus, guvernatorul nativilor din Balanță, se mișcă retrograd până pe 15 aprilie. Abia după aceea, nativii se vor trezi, ca dintr-un somn greu, vor deveni funcționali, încet, dar sigur. În această perioadă, este dificil pentru Balanțe să realizeze progrese, dar mai sunt câteva zile, iar asta se va schimba.

Mercur retrograd îndeamnă nativii din Balanță să amâne semnarea unui contract, demisia sau acorduri pe teme importante.

Luna Plină din 11 aprilie reprezintă elementul central al lunii pentru nativi. Această Lună aduce mici capcane, trucuri, iluzii, pe care Balanțele trebuie să le depășească. Pot trăi glume proaste sau situații jenante, la care nu au contribuit prea mult.

* Scorpion

Marte și Pluton se află în armonie, cu efecte de susținere a acțiunilor Scorpionilor. Mulți din nativi vor străluci în această perioadă, dar vor fi agresați de semeni pentru asta. Aceste planete vor disipa tensiunile nativilor, acumulate mai ales la locul de muncă.

Venus, retrograd până pe 15 aprilie, îndeamnă nativii la puțină liniște în domeniul amorului. Abia după 18 mai, când Venus capătă forță suficientă, Scorpionii se pot gândi să-și încerce norocul.

Luna Plină din 11 aprilie luminează Casa secretelor Scorpionilor. Asta îi transformă pe nativi în persoane foarte intuitive, îi ajută să se orienteze, cu ajutorul vocii interioare, în cele mai tenebroase situații. Iar aceste situații vor exista.

* Săgetător

Mercur retrograd aduce un mesaj de tipul ”Universul spune stop! Încetinește, ascultă!”. Mercur este guvernatorul Casei carierei, a onorurilor și a realizării personale. Nu se recomandă Săgetătorilor inițierea unor noi acorduri comerciale. Este o perioadă în care ei trebuie să mențină, să păzească bine ce au dezvoltat până acum.

Luna Plină, în Balanță, din 11 aprilie, va umple casa Săgetătorilor cu prieteni. Alături de Jupiter, Luna Plină aduce creștere economică, spor, prosperitate.

Uranus se opune Lunii Pline. Emoțiile nativilor tind să devină exagerate, să le perturbe starea de bine.

Marte se află în creștere deasupra carierei nativilor. Ei vor fi bombardați cu sarcini până pe 12 aprilie, dar recompensele vor mai atenua din stresul acumulat.

* Capricorn

Venus guvernează unul din cele mai bune aspecte ale vieții lumești – luxul. Venus, retrograd până pe 15 aprilie, oferă Capricornilor austeritate, smerenie trupească. Nu este o perioadă optimă pentru ca nativii să se angajeze sau să organizeze un eveniment caritabil.

Luna Plină, în Gemeni, din 11 aprilie, luminează Casa carierei Capricornilor. Acest fapt în transformă în persoane fericite pe nativi.

Jupiter, în conjuncție cu această Lună Plină, întărește, consolidează efectele benefice Lunii în cariera profesională a nativilor.

Accentul cade puternic pe casă, familie, carieră. Marte umple Casa iubirii adevărate a nativilor până pe 21 aprilie. Vibrațiile sexy vor umple aura nativilor, dar și aura celor pe care nativii ”pun ochii”.

* Vărsător

Luna Plină din 11 aprilie îi umple de mister pe Vărsători. Acest aer, care îi va înconjura pentru câteva zile, îi va transforma în persoane atractive, sexy, greu de cucerit, dar foarte dorite.

Este o perioadă cu călătorii neașteptate. Jupiter, în conjuncție cu Luna Plină, luminează Casa imigrației, a pașapoartelor, a cetățeniei nativilor. Unii dintre Vărsători pot primi oferte de muncă la multinaționale, în străinătate, alții vor pleca ”afară”, cu diverse interese.

Chiar dacă Uranus se opune acestei Luni Pline, aducând evenimente neprevăzute, tranzitul lunar prin Balanță reprezintă un câștig pentru nativii din Vărsător.

Marte oferă energie debordantă în dormitor Vărsătorilor.

* Pești

Mercur retrograd complică lucrurile Peștilor pe comunicare. Comunicațiile electronice în care sunt implicați Peștii vor fi denaturate, prost înțelese, chiar vor avea loc gafe. Și acestea vor ține până pe 3 mai. Mercur este planeta intelectului, a raționamentului, a traducerilor, a înțelegerii mesajelor. Iar Peștii par a fi bruiați chiar pe aceste lucruri.

Luna Plină, din 11 aprilie, va lumina Casa banilor altor persoane a Peștilor. Această Lună Plină vine în conjuncție cu Jupiter, sugerând că nativii vor putea primi o sumă mare de bani.

Uranus, planeta surprizelor, se opune acestei Luni. Nativii trebuie să fie pregătiți pentru orice situație neprevăzută.

pietricica turism

Lasă un răspuns