Acasă Actual Shopping City Piatra Neamț, program de vacanță cu surprize

Shopping City Piatra Neamț, program de vacanță cu surprize

DISTRIBUIȚI
izotec

În a doua jumătate a lunii aprilie vor avea loc numeroase evenimente la Shopping City Piatra Neamț. În 21 și 22 aprilie, între orele 17.00 și 19.00 copiii mai mari de 5 ani sunt invitați să participe la un atelier LEGO, organizat în colaborare cu Pickaboo pe galeria centrului comercial. Participarea este gratuită în limita locurilor disponibile iar înscrierile se fac la magazinul Pickaboo  din Shopping sau la numărul de telefon 0749.380.689 până miercuri, 19 aprilie, ora 18.00.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cei mici se vor putea bucura și de un spectacol de teatru de păpuși „Tobi, țestoasa fără casă”, pus în scenă de compania teatrală Zum-Zum din Iași. Piesa va avea loc în data de 28 aprilie, începând cu ora 18.00 în zona de food-court a centrului comercial, intrarea este gratuită.

Pasionații de mașini se vor putea bucura de o expoziție de mașini istorice numită „Parada Primăverii”. Evenimentul organizat de Shopping City Piatra Neamț și Retromobil Club România va prezenta modele auto românești, europene și americane fabricate în perioada 1950 – 1980. Expoziția va vea loc în data de 22 aprilie între orele 10.00 și 13.00 în parcarea centrului comercial, intrarea fiind gratuită.

 

Mai multe informații pot fi găsite pe pagina de Facebook a Shopping City Piatra-Neamț și pe website-ul http://shoppingcitypiatraneamt.ro/.

 

pietricica turism

Lasă un răspuns