Acasă Actual GALERIE FOTO Concursul Național de Majorete – încântare pentru asistență

GALERIE FOTO Concursul Național de Majorete – încântare pentru asistență

DISTRIBUIȚI
izotec

Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă (CSEI) “Alexandru Roșca” Piatra Neamț a organizat, marți, 23 mai, în Sala Polivalentă II, întrecerile celei de-a doua ediții a Concursului Național de Majorete. Alături de echipa gazdă, “Fluturașii”, au mai participat formații ale Școlii Gimnaziale Speciale nr. 2 Ploiești (“Steluțe magice”) și ale Liceului Tehnologic Special “Ștefan cel Mare”, din comuna Ștefan cel Mare. În afara concursului, au susținut demonstrații echipele de majorete ale Palatului Copiilor și Școlii Gimnaziale nr. 3, ambele din Piatra Neamț.

Prof. Irina Bălțătescu, directoarea CSEI “Alexandru Roșca” Piatra Neamț, a spus că a fost o zi de sărbătoare pentru toți copiii prezenți la ediția a doua a concursului. “Ne-am fi dorit să fie mai multe echipe participante, dar, în ultimul moment, din păcate, au declinat invitația. Faptul că toată lumea s-a simțit foarte bine și că am avut susținători de la școlile de masă, ne-a bucurat nespus. Copiii noștri s-au descurcat foarte bine, au dat dovadă de fair-play și chiar de talent artistic”.

Această prezentare necesită JavaScript.

“Toată lumea a fost încântată și ne bucurăm foarte mult. Dorim să aducem mulțumiri doamnei directoare Irina Bălțătescu, pentru că ne sprijină fiecare demers sportiv“,  a declarat și prof. de educație fizică, Georgeta Tănase, de la CSEI “Alexandru Roșca” Piatra Neamț.

Partenerii CSEI “Alexandru Roșca” au fost: Consiliul Județean Neamț, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, Asociația Județeană “Sportul pentru toți” Neamț, Inspectoratul Școlar Județean Neamț și Special Olympics România. (Ana MOISE)

pietricica turism

Lasă un răspuns