0233 235.907 office@mesagerulneamt.ro

Grevă totală la Finanțe, mai puțin la Târgu Neamț

smart

Activitatea Finanțelor nemțene este blocată pe termen nelimitat. Angajații au declanșat o grevă spontană, nemulțumiți de proiectul Legii salarizării, care, dacă ar intra în vigoare, ar determina scăderea salariilor actuale. Cei mai afectați de această decizie sunt contribuabilii. ”Îi rugăm să ne înțeleagă, pentru că este o problemă care înseamnă siguranța familiilor noastre pentru următorii cel puțin 5 ani”, a precizat Cristinel Aanei, președintele Sindicatului SED LEX al finanțiștilor nemțeni.

http://mesagerulneamt.ro/wp-content/uploads/2017/04/Banner-web-Tehnoprod-04-2017.jpg

Cristinel Aanei a mai spus că ”în acest moment, colegii noștri de la toate sectoarele din muncipiul București au plecat într-un marș, de la Direcția Generală a Finanțelor Publice București spre Ministerul Finanțelor. Din discuțiile avute, suntem dispuși să nu cedăm, până când factorii de decizie nu se vor apleca și vor rezolva doleanțele noastre. Sugestia de rezolvare este alinierea la grila aparatului central a colegilor noștri de la DGAMC, care fac, efectiv, aceeași activitate pe care noi o desfășurăm în teritoriu”.

Dacă la Piatra Neamț și Roman greva se desfășoară conform celor spuse de liderul de sindicat, la Târgu Neamț activitatea cu contribuabilii merge înainte, conform programului zilnic. (A.M.)

Despre autor
Adresa: str. Baltagului, nr. 6, Piatra Neamt telefon: 0233/235.907 fax: 0333/816.194

Scrie comentariu

*