Acasă Patrimoniu Cultural Micii actori ai Ginei Gulai, calificați la festivaluri importante

Micii actori ai Ginei Gulai, calificați la festivaluri importante

DISTRIBUIȚI
izotec

Trupa de teatru a clubului ”Artis”, coordonată de Gina Gulai, actrița Teatrului Tineretului din Piatra Neamț, a trecut de preselecția națională la importantul Festival de Teatru pentru copii ”George Constantin”, ajuns la ediția a XVII-a. Micii actori s-au calificat la etapa finală, la categoria gimnaziu, cu spectacolul ”Cinderella”, o adaptare a Ginei Gulai. Evenimentul se va desfășura în zilele de 3 și 4 iunie la Colegiul Național ”Matei Basarab” din Capitală.

Gina Gulai a mai primit o veste bună și de la organizatorii Festivalului de Teatru de la Suceava unde trupa ”Junior Art Alfaomega” a fost acceptată în ultimul act al ediției a VIII-a. Elevii nemțeni vor prezenta spectacolul ”Cartea cu jucării” dar vor avea de susținut și momente individuale prin Teodora Sava, Octavian Afrăsinei, Ilinca Tapalagă, Iustin Marc, Andreea Ceres și Teodor Gheorghieș.

”Ați trecut de etapa preselecției și vă așteptăm cu drag la etapa finală a Festivalului de Teatru, în limba română pentru copii și tineret, marți 23 mai, ora 10, la sala Teatrului ”Matei Vișniec” din Suceava”, se arată în comunicatul semnat de prof. Elena Ignat, președinta Asociației Promotorii Bucovinei.

Spectacolele ”Cartea cu jucării” și ”Cinderella” au mai fost premiate la Festivalurile de Teatru de la Bacău și Botoșani. (Ana MOISE)

pietricica turism

Lasă un răspuns