Acasă Actual Horoscop 15-21 iunie: Pericol de despărțiri, divorțuri, accidente emoționale!

Horoscop 15-21 iunie: Pericol de despărțiri, divorțuri, accidente emoționale!

DISTRIBUIȚI
izotec

Dorințele, speranțele, teama, sugestiile pozitive și negative, convingerile, optimismul sau blazarea etc. pot crea în subconștientul nostru programe a cărorfinalitate ultimă este reușita sau eșecul. Am putea spune că omul a făcut dintotdeauna uz de psihologie fără să știe. Rugându-se la zei, lăsându-se convins de oracole, fixându-și idealuri, nu a făcut decât să-și orienteze programele subconștientului pe drumul reușitei, să-și orienteze conduita în maniera care conducea spre succes. Pentru a fi mai sugestivi, am putea compara subconștientul cu un automobil care merge în direcția imprimată de conducător. Noi suntem conducătorii propriei noastre mașini. Dincolo de evenimentele neprevăzute și independente de noi, suntem singurii responsabili de toate accidentele survenite pe drum” – Dumitru Constantin Dulcan, ”Inteligența materiei”.

* Berbec

Opoziția dintre Soare și Saturn începe pe 15 iunie, dar efectele se vor simți mai multe zile. VIP-urile pot zdruncina stima de sine a Berbecilor, atât în mass-media, cât și în discuții private. Se recomandă ca, în perioada 15-19 iunie, nativii să fie bine odihniți, energizați pe tot parcursul zilei de muncă.

Marte în Rac poate aduce kick-uri, rateuri în diferite activități pe care le desfășoară Berbecii acum. Nimic legat de bani, dar aceste devieri de la plan au legături cu lumea politică, cu jocurile pentru putere. Această situație durează până pe 20 iulie, când Marte părăsește Racul, iar efectele încă vreo 10 zile.

* Taur

Saturn în opoziție cu Soarele aduce suficiente decepții pentru Tauri pe 15-17 iunie. Fără contracte de semnat, fără înțelegeri, fără promisiuni acum. Taurii se pot descurca foarte bine relaxându-se, mergând undeva departe de job. Asta dacă le va permite conjunctura.

Marte în Rac obligă Taurii să-și revizuiască sentimentele atunci când ies în oraș, când participă la ședințe, întâlniri, discuții amicale.

Financiar, Taurii au planetele de partea lor acum. Inteligența financiară a nativilor este bună, câștigurile provin din profesie, tranzacții imobiliare și cu ajutorul conexiunilor din familie.

Relațiile de dragoste ale nativilor devin complicate în această perioadă. Ele sunt scanate mereu de partener sau apropiați. Este o perioadă în care trebuie evitate angajamentele pe termen lung.

* Gemeni

Venus și Uranus îi ajută pe Gemeni să devină fermecători în aceste zile. Ei se pot simți bine în pielea lor datorită aurei pe care o afișează. Ar fi benefic pentru ei să nu uzeze prea mult de această stare. Dacă nu au consultat un medic de familie, Gemenii ar fi bine să o facă până pe 19 iunie. Jupiter îi părăsește pentru o perioadă, astfel că trebuie să își ia măsuri de precauție, să fie prudenți în ce privește viața lor. Nu înseamnă că se va întâmpla ceva rău, dar, câteodată, filosofia ”drobului de sare” te poate scăpa de belele.

Saturn îi învață acum pe Gemeni să devină înțelepți, chiar dacă se află în opoziție cu Soarele pe 15 iunie.

* Rac

Marte, în Rac până pe 20 iulie, aduce multe compensații nativilor zodiei Cancerului. Pe de altă parte, Marte este conducătorul natural al Casei solare a onorurilor, a premiilor, a recunoașterii.

Sănătatea nativilor poate fi păstrată la cote decente prin odihnă, mai ales somn. Racii au nevoie de această perioadă de somn. Astrele se află în poziții care nu favorizează odihna activă.

Opoziția dintre Soare și Saturn, din 15 iunie, are semnificația opoziției dintre gheață și foc. Cam așa se pot simți nativii următoarele zile de după 15 iunie.

Venus își intră în drepturi din 19 iunie, amplificând farmecul Racilor până pe 4 iulie.

* Leu

Soarele în opoziție cu Saturn aduce o gamă largă de trăiri pentru nativii din toate zodiile. Leii ar trebuie să nu-și programeze nimic important în aceste zile, deoarece ar putea deveni distrași de la obiectivele lor. Marte se deplasează prin Casa meditației Leilor până prin 20 iulie. Este o veste bună pentru nativi. Vor fi impulsionați să-și ia viața mult mai în serios și să o trateze cu mai multă energie.

În aceste zile, Leii sunt trimiși la un medic pentru a le diminua durerea fizică sau psihică sau ambele. De asemenea, nativii vor trăi iluminarea potrivit nivelului lor spiritual. Acum este foarte bine ca nativii să înceapă să renunțe la vicii: fumat, alcool etc. Vor avea susținerea astrelor pentru asta.

* Fecioară

Nevoile casei, a familiei Fecioarei sunt pe primul loc acum. Opoziția Soare-Saturn va crea situații antagonice pentru nativi. Soarele strălucește deasupra carierei lor. Saturn se află în Casa proprietății, a problemelor de familie. Acum, nativii se pot despărți de persoana cu care au format un cuplu o perioadă de timp. Acest fapt poate veni simultan cu o mărire de salariu sau cu avansarea în carieră a nativilor. Sau acestea se pot interconecta: Fecioarele se pot despărți de persoana iubită pentru că trăiesc prea mult la serviciu.

Mercur și Saturn se află în conflict pe 18 iunie, deci fără acorduri, semnături, înțelegeri. Doar tergiversări sau amânări.

* Balanță

Saturn în opoziție cu Soarele pe 15 iunie și Marte în Casa onorurilor nativilor din Balanță îndeamnă la prudență în afaceri, dar și cu proiecte legate de școală, facultate, licențe, examene.

În dragoste, Balanțele sunt pe val, iar valul e înalt. Poate cam prea înalt pentru experiența nativilor în acest domeniu. Dacă se sparge, nativii riscă accidente emoționale peste limita lor de suportabilitate.

Modul de manipulare al Balanțelor, precum și eficiența sunt remarcabile în aceste zile. Nativii să nu se întindă mai mult decât le permite legea morală sau Codul penal. Din aceste manipulări pot veni și mulți bani, dar se pot pierde persoane de încredere.

* Scorpion

Numerarul Scorpionilor are de suferit pe 15-18 iunie, dată fiind opoziția Soare-Saturn. Este unu dintre momentele dificile când nativii vor apela la economii pentru a ieși din această situație financiară. Cariera lor se află într-un echilibru foarte instabil. Ei trebuie să se asigure că VIP-urile care le pot crea probleme profesionale nu se stresează din cauza lor, nu consideră că nativii le fac probleme. Este o situație obositoare, stresantă. Saturn părăsește zona financiară abia pe 20 decembrie 2017. După această dată, banii vor curge mai ușor pentru Scorpioni.

În dragoste, nativii au șanse să fie părăsiți de partenerii noi. În unele cazuri și de cei mai vechi.

* Săgetător

Jupiter s-a deplasat prin Casa prieteniei nativilor din Săgetător. Asta se petrece după aproximativ 12 ani. Luna iunie este favorabilă relațiilor de suflet, logodnelor și prieteniilor. Acum se pot lega unele dintre cele mai frumoase prietenii ale Săgetătorilor, care pot să dureze o viață.

Influența lui Jupiter va diminua răceala degajată de opoziția Soare-Saturn din 15 iunie. Săgetătorii mai slabi de înger sau chiar cei cărora le-a venit sorocul se vor despărți de persoana pe care au iubit-o sau de partenerul lor de afaceri. Misiunea lui Saturn este de a-i maturiza pe nativii zodiei, chiar și prin metode mai puțin plăcute.

* Capricorn

O persoană apropiată Capricornilor va necesita îngrijiri. Acestea pot fi medicale, de alint, de atenție. Persoanele apropiate nativilor pot suferi intoxicații acum. Saturn în opoziție cu Soarele creează aceste aspecte neplăcute Capricornilor cu scopul de a-i scoate dintr-o anumită amorțeală, de a le dezvolta capacitatea de a dărui.

Soarele se va ocupa de finanțele altor persoane. Părinții nativilor, copiii acestora vor avea nevoie de ajutorul Capricornilor, pentru a-și stabiliza situația financiară.

Cei mai bătăioși dintre nativi trebuie să stea cu capul plecat vreo 4-5 zile după 15 iunie. Opoziția Soare-Saturn nu îi avantajează. Va veni și timpul lor, după Luna Nouă din 23 iunie.

* Vărsător

Neptun se apropie de zona de recepție a nativilor din Vărsător. Ei au deja trăiri diverse, fără să le poată afla sursa, deocamdată. Nu trebuie să lase confuzionați, mai ales că opoziția Soare-Saturn, din 15 iunie, aduce lucruri puțin plăcute. Divorț, destrămarea coalițiilor închegate de nativi, părăsirea de asociați sunt doar câteva din faptele care se pot petrece acum, având drept centru un Vărsător. Dar influența astrelor nu este chiar atât de neagră!

Marte în Rac va genera mai multe activități din care nativii pot obține profit. Multe planete se află în această perioadă în Casa proiectelor de lucru a Vărsătorilor.

* Pești

Tensiunile create de opoziția Soare-Saturn, din 15 iunie, se vor simți la serviciu și de la membrii familiei nativilor. Sarcinile de serviciu vor fi o piedică, pe moment, pentru Peștii care au fost anunțați că le vin în vizită părinții, copiii, rude apropiate.

Starea generală de sănătate trebuie verificată acum de nativi. Știrile negative pot influența această stare, dar apariția lui Neptun la orizont îi poate salva pe Pești, dacă aleg să-și trăiască viața cu voie bună.

Marte se află în Casa romantismului Peștilor până pe 20 iulie. Se pare că nativii de aici își vor obține energia, motivația de a merge mai departe, de a fi combativi în viață.

pietricica turism

Lasă un răspuns