Acasă Advertoriale Programul “Ride the Sunn” – un plus pentru pasionatii de biciclete din...

Programul “Ride the Sunn” – un plus pentru pasionatii de biciclete din Romania

DISTRIBUIȚI
izotec

Brandul de biciclete Sunn, care a cucerit Franta si intreaga Europa a ajuns si in Romania in 2017, prin intermediul Veloteca, unul dintre cele mai indragite magazine de biciclete din Bucuresti. Fiind destinat ciclistilor profesionisti, care participa la cele mai dure competitii in domeniu, brandul francez Sunn isi propune sa  aduca  la un alt nivel pasiunea pentru pedalat a acestora, prin intermediul unor biciclete de calitate, inovative din punct de vedere al tehnologiilor folosite si foarte moderne ca design.

Bicicletele Sunn, se remarca printr-o agilitate sporita, datorata geometriei rotilor de ultima generatie, cu un spate scurt si vioi, o distanta mai lunga intre pipa si axul butucului pedalier, frane foarte puternice, suspensii de calitate si anvelope extrem de aderente.

De asemenea, este esential de stiut faptul ca Sunn aduce in atentia publicului o gama de biciclete full-suspension ideala atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti si persoane care vor sa participe la competitii de anduranta.

Performanta de care au dat dovada bicicletele Sunn a fost apreciata de nenumarate ori atat de pasionatii de enduro, cat si de nume sonore din competitiile la nivel international cum ar fi, Isabeau Courdier, frantuzoaica prezenta in 2017 pe podiumul Enduro World Series. ,,In momentul in care am urcat pe sa, m-am simtit extrem de confortabil sa o pedalez, fiind o bicicleta intr-adevar buna; am avut un sentiment foarte placut aflandu-ma pe ea. In comparatie cu bicicletele pe care le-am avut pana acum, aceasta este mult mai permisiva cu greselile mele, ceea ce este destul de placut!”

Magazinul Veloteca, care isi desfasoara activitatea de 10 ani, fiind unul din liderii de pe piata romaneasca de biciclete, a pregatit o surpriza ciclistilor profesionisti, care isi doresc sa cunoasca un nou nivel al experientei pe doua roti. Programul “Ride the Sunn” este dedicat tuturor iubitorilor de senzatii tari care vor sa se redescopere si sa-si depaseasca limitele impuse de vechea lor bicicleta.

Programul functioneaza astfel: daca esti activ si participi la concursurile de ciclism, intra pe site-ul oficial Veloteca.ro, completeaza formularul disponibil pe site si trimite-l pe adresa de e-mail contact@veloteca.ro. Dovedeste faptul ca ai concurat in anumite competitii si profita de reducerile semnificative de pret pe care le vei primi la unele dintre cele mai performante biciclete de pe piata internationala.

Reducerile nu sunt prestabilite, ci variaza in functie de nivelul fiecarui rider in parte. Consultantii Veloteca te asteapta sa ii contactezi pentru a-ti comunica personal pretul special pe care doresc sa ti-l ofere.”Ride the Sunn” presupune performanta, calitate si dorinta de a dovedi tuturor ca stapanesti cel mai bine ciclismul de Enduro! In programul ,,Ride the Sunn” intra modelele care fac parte din categoria hardtail SUNN, din seriile: RAGE, PRIM, PLUS, EXACT, toate bicicletele BMX SUNN si toate bicicletele de munte full-suspension SUNN, din seria KERN. Oferta este valabila in limita stocului disponibil, iar reducerile nu se cumuleaza cu alte eventuale oferte promotionale.

pietricica turism

Lasă un răspuns