Acasă Actual Horoscop 20-26 iulie: Luna Nouă vine cu bani, Marte cu energie!

Horoscop 20-26 iulie: Luna Nouă vine cu bani, Marte cu energie!

DISTRIBUIȚI
izotec

Când înțelepciunea și iubirea se unesc, ele dau naștere adevărului, adică unei vieți mai pline, mai intense care, ca apa, va uda toți germenii sufletului vostru pentru a produce un belșug de flori, de fructe: niște gânduri luminoase, niște sentimente călduroase. Înțelepciunea reprezintă principiul masculin, iar iubirea principiul feminin.

Iubirea tinde spre înțelepciune și înțelepciunea tinde spre iubire. Înțelepciunea și înțelepciunea se resping, iubirea și iubirea se resping deopotrivă. Este o realitate de care trebuie să ținem cont și în relațiile umane. Multe legături s-au desfăcut fiindcă partenerii erau fie prea rezervați, fie prea înflăcărați. Pentru ca o legătură să devină durabilă, este de preferat ca partenerii să aibă temperamente complementare.

* Berbec

Începe o perioadă fantastică pentru nativii din Berbec, odată cu intrarea lui Marte în constelația Leului, pe 20 iulie. Până pe 5 septembrie, Berbecii vor avea o vară memorabilă, datorită activităților în care vor fi implicați. Acum se petrece unul din cele mai spectaculoase salturi în aspectele planetare, care îi va ajuta pe Berbeci să găsească dragostea adevărată.

Luna Nouă din 23 iulie este primul semn în Casa dragostei adevărate a nativilor. Marte le oferă energia și impulsul necesar pentru a trăi aceste sentimente puternice alături de persoana pe care o vor îndrăgi.

În plus, Mercur și Soarele vor declanșa evenimente sociale pentru Berbeci.

* Taur

Marte își începe periplul prin Casa de acasă a Taurilor, începând cu 20 iulie. Călătoria sa va dura până pe 5 septembrie, timp suficient pentru nativi să-și decoreze casa, să aducă modificările pe care și le doresc de mai mult timp. Chiar dacă banii vor fi insuficienți, Taurii vor avea idei ieftine, cu rezultate spectaculoase.

Luna Nouă, din 23 iulie, luminează Casa de acasă a Taurilor, un motiv în plus ca ei să nu-și piardă încrederea în planurile lor, să nu dezarmeze. Marte animă Casa călătoriilor nativilor până pe 20 iulie, cu efecte pentru încă patru zile. Apoi, nativii se retrag ușor către locul pe care vor să-l aranjeze conform nevoilor lor interioare.

* Gemeni

Inteligența vine în valuri către Gemeni, din 20 iulie. Acest aspect a fost pregătit de astre începând cu 14 iulie. Marte intră în scenă pe 20 iulie și focusează atenția nativilor, îi va ține concentrați. Marte va traversa Casa comunicării nativilor atunci. Tot ceea ce ține de scris, vorbit, editare, traducere, scriere coduri informatice va fi potențat până pe 5 septembrie.

Vitalitatea este susținută de Luna Nouă care răsare pe 23 iulie. Începând cu 23 iulie, plus încă zece zile, Gemenii vor avea Luna, Soarele, Mercur și Marte în zodia Leului. Acum este momentul pentru semnarea unui contract, pentru crearea unui blog/ vlog, scrierea unui roman, articol de ziar, scenariu, versuri etc.

* Rac

Banii sunt principalul gând al nativilor în această perioadă. Marte, care intră în Leu pe 20 iulie, precum și Luna Nouă din 23 iulie întăresc acest fapt. Racii se vor gândi cum să facă bani cât mai mulți, iar cheltuielile vor fi pe măsură. Câteva zile se va instaura un echilibru în balanța lor financiară.

Soarele, Mercur, Luna Nouă se află în Casa banilor Racilor până pe 28 iulie, întărind și motivând nativii pentru a-și atinge scopurile financiare.

Uranus – care aduce surprize, Venus – care semnifică profitul și Saturn – care reprezintă stabilitatea îi vor acoperi pe Raci în această perioadă.

* Leu

Viața nativilor va căpăta un ritm mai alert odată ce Marte intră în zodia Leului, pe 20 iulie. Până pe 5 septembrie, viteza de derulare a evenimentelor este în creștere, pentru Lei, dar și pentru alte zodii. Având Marte în semnul propriu, Leii sunt avantajați în toate activitățile pe care le întreprind.

Luna Nouă în Leu, la 1° pe 23 iulie, reprezintă șansă! Luna Nouă preia energia, o dozează și o transmite în pachete optimizate Leilor, pentru a-și atinge scopurile.

Luna Nouă în semnul propriu înseamnă că nativii acelei zodii pot hotărî cum să-și direcționeze energia, către ce scopuri sau ținte de atins.

Dacă oportunitățile nu sunt vizibile, Leii sunt provocați să le descopere. Ele există.

* Fecioară

Casa izolării, a intimității Fecioarelor va fi luminată de Marte, care va intra în Leu pe 20 iulie. Apar noi tendințe în manifestările nativilor, față de ce au trăit în primele două decade ale lui iulie. Ei vor căuta solitudinea, se vor preocupa de o problemă mentală. Acest fapt este unul pozitiv, deoarece acum este optim, din punct de vedere astrologic, ca Fecioarele să-și analizeze mintea, chiar cu ajutorul unui specialist. Această perioadă durează până pe 5 septembrie.

Luna Nouă din 23 iulie subliniază pentru nativii din Fecioară tendința de a avea grijă de ei. Acum sunt optime vizitele la dentist, proceduri de dezintoxicare, intervenții chirurgicale. Dependenții au acum oportunitatea de a deveni autonomi.

* Balanță

Aspectul social al vieții este puternic luminat de Marte, care intră în Leu pe 20 iulie. Cariera profesională este lăsată ușor deoparte de Balanțe, dar fără a fi ignorată. Ceva special se petrece pe 23 iulie, când Luna Nouă luminează Casa prietenilor, a distracției, a evenimentelor sociale, a contactelor interumane, la fel cum o face și Marte.

Din 23 iulie, Soarele, Marte și Mercur încep, alături de Luna Nouă, să-i îndemne pe nativi să adere la un grup profesional, social, la un club social. Balanțele trebuie să depună eforturi pentru a merge la întâlniri. Atenție la alegerea grupului! Citiți cu atenție statutul!

* Scorpion

Marte intră în Leu pe 20 iulie. Acum este momentul pentru mari progrese profesionale pentru Scorpioni. Marte va lumina Casa onorurilor, a premiilor, a realizărilor. Această Casă este condusă de semnul Leului, împreună cu Soarele.

Luna Nouă din 23 iulie va cădea în Casa prestigiului nativilor și reprezintă oportunitatea. Soarele, care îi este alături, semnifică autoritatea. Mercur vine cu știrile, iar Marte aduce acțiunea. Toate aceste astre reprezintă multă putere planetară de care pot beneficia nativii. Cei care cunosc și pot!

Marte îi ajută pe nativi să valorifice acum toate rezultatele obținute la locul de muncă și numai. Următorul ”Marte” va veni abia prin 2019.

* Săgetător

Gata cu cheltuielile neprevăzute! Marte părăsește Racul și intră în Leu pe 20 iulie.

Toate acțiunile nativilor, chiar dacă sunt disparate sau mai puțin explicabile acum pentru nativi, vor forma, mai târziu, un tablou, un puzzle impresionant. Săgetătorii nu trebuie să-și piardă imaginea de ansamblu.

Vechii astrologi îl numeau pe Marte cronometrul zodiacului. Asta pentru că Marte aduce acțiune sub presiune, cu start și finish. Acum, Marte luminează Casa călătoriilor nativilor. Se poate vorbi de călătorii în străinătate.

Luna Nouă, în Leu pe 23 iulie, accelerează totul în viața nativilor. Nu că ar fi ei foarte rapizi, dar vor fi luați de valuri!

* Capricorn

Casa banilor altor persoane a Capricornilor este luminată de Marte, începând cu 20 iulie. Tot acum pot apărea probleme financiare. Nativii care se află acum în proces de despărțire de partener vor avea discuții profunde, cu acesta alături de avocați. Marte creează situații contencioase, în funcție de emoțiile de moment ale participanților.

Planetele se află acum în Casa parteneriatului Capricornului. Dacă nativii și-au găsit persoana potrivită, acum este momentul unei despărțiri. Acum apar și creșteri ale cheltuielilor nativilor.

Soarele și Luna Nouă din 23 iulie vor fi în conjuncție cu Marte. Poate ar fi bune pentru nativii zodiei să iasă din pielea lor câteva zile!

* Vărsător

Lucrul unu la unu cu un partener, la serviciu, într-o expediție, este favorizat, energizat de Marte care intră în Leu pe 20 iulie.

Casa relațiilor contractuale este luminată puternic acum. Chiar dacă mulți dintre noi nu consideră căsătoria ca fiind un contract, ea este unul, clauzele fiind Legile Divine ale Iubirii.

Luna Nouă, în Leu pe 23 iulie, aduce un plus de presiune asupra nativilor. Mercur, Marte, Soarele și Luna Nouă sunt în acest sector, al parteneriatelor Vărsătorului. Cerul trimite, se pare, o lecție importantă nativilor. Ei își pot lua acum angajamente, pentru partenerul lor, dar și pentru o persoană căsătorită. Sunt confuzi, însă ar trebui să scape de această stare.

* Pești

Casa proiectelor zilnice este luminată de Marte, care intră în Leu pe 20 iulie. Această tranziție va energiza viața Peștilor, în mai mare măsură decât se așteaptă nativii.

Luna Nouă din 23 iulie subliniază, întărește, această stare adusă de Marte. Fiecare din Pești vede lucrurile în felul său și cum va cheltui această forță astrală. Leul, patronul zonei de lux a vieții, aduce această schimbare în atitudinea nativilor din Pești. Nu luxul face viața, dar și aici există o serie de lecții importante care trebuie descoperite.

Marte și Luna a Nouă se reflectă în Casa măsurilor preventive. Este vorba de sănătate acum. Sfârșitul lui iulie este optim pentru tratarea unei afecțiuni mai vechi.

pietricica turism

Lasă un răspuns