Acasă Actual Horoscop 10-16 august: Mercur îndeamnă la prudență, Soarele aduce entuziasm

Horoscop 10-16 august: Mercur îndeamnă la prudență, Soarele aduce entuziasm

DISTRIBUIȚI
izotec

”Operațiunile psihologice sunt acele operațiuni planificate pentru a se transmite informații selectate și indicatori pentru segmente de public străine cu scopul de a le influența emoțiile, motivele, raționamentul obiectiv, și în cele din urmă comportamentul guvernelor străine, organizații, persoane sau grupuri. Implicit cum să votezi” – definiția PsyOps folosită în armata SUA.

* Berbec

Soarele favorizează relațiile armonioase în această perioadă. Berbecii trăiesc sentimente de calm, echilibru, lucru care ajută la realizarea cu succes a planurilor lor. Eventualii oponenți nu au acum eficiență și nu ridică probleme reale nativilor.

Venus vine cu oarecare tensiuni până pe 18 august, dar acest aspect se leagă mai mult de capacitatea de a dărui decât de cea de a primi. Cu alte cuvinte, Berbecii ar trebui să ofere mai multe sentimente. Opoziția lui Venus cu Pluton, între 13-16 august, îi poate duce pe nativi zone obscure ale geloziei, ale atracției dezlănțuite față de altcineva decât partenerul lor.

* Taur

Soarele poate determina o criză de încredere nativilor, prin 10-12 august. Nativii sunt acum provocați de șefi, profesori, care au de cele mai multe ori sex masculin. Trecerea acestui test le va oferi Taurilor încredere sporită în forțele proprii.

Acum este momentul potrivit pentru susținerea unei negocieri. Mercur îi ajută pe Tauri să se exprime clar, concis. Ei pot negocia de la afaceri până la aspecte legate de viața personală.

Venus are o influență prietenoasă, oferind nativilor farmec și abilități sociale suplimentare. Ei trebuie să profite acum, pentru a-și repara relația sentimentală.

Taurii au crescută acum capacitatea de calcul cu numere.

* Gemeni

Marte amplifică energia nativilor până pe 22 august. Încrederea în sine este un alt aspect îmbunătățit de Marte. Cresc șansele nativilor de a face dragoste, datorită sporirii atractivității induse de astre.

Mercur îndeamnă nativii să solicite ajutorul atunci când se pune problema luării unor decizii importante, de afaceri, pentru semnarea unor contracte.

Mercur, retrograd pe 12 august, îndeamnă nativii să fie prudenți atunci când vorbesc, când transmit informații sau dau sarcini de îndeplinit.

Soarele îi ajută pe Gemeni să își susțină punctele de vedere personale. Acest fapt le va determina avansarea în carieră sau cel puțin un plus la evaluare.

* Rac

Jupiter aduce speranță și optimism Racilor. Jupiter tinde să exagereze lucrurile, dar face asta pentru ca ei să-și extindă orizontul. Cu puțin noroc și încredere în sine, Racii vor deveni populari și mândri de realizările lor.

Mercur energizează toate comunicațiile și comunicările nativilor. Cei interesați își pot trimite acum CV acolo unde doresc să obțină o mărire de salariu sau noi deschideri în cariera profesională.

Venus îi ajută pe Raci să fie mai iubitori decât de obicei. Ei se pot aștepta la mai multă atenție și sensibilitate din partea partenerului lor, dar, pentru asta, trebuie să depună și ei niște eforturi.

* Leu

Între 10-12 august, Soarele și Jupiter creează condițiile optimismului, fericirii pentru Lei. Ei reușesc acum să depășească obstacolele cu ușurință, să rezolve problemele care apar și să accepte noi aventuri.

Marte oferă acum putere și curaj Leilor care doresc să se afirme. Leii se simt sexy, sportivi, competitivi, dar și înspăimântați. Energia de a realiza este puternică, iar dacă ei nu țin pasul pot deveni frustrați.

Soarele primește de la Saturn o rază, care semnifică succesul și recunoașterea pentru eforturile anterioare ale Leilor. Este momentul pentru obiective pe termen lung, pentru asumarea unor mai mari responsabilități.

* Fecioară

Mercur amplifică reflexele în gândire și vorbire ale Fecioarelor în această perioadă. Călătoriile locale, creșterea frecvenței comunicării, a muncii mentale îi agită pe nativi. Dacă vor fi înconjurați de prieteni, Fecioarele pot lansa negocieri scurte. Altfel, se recomandă perioada de la sfârșitul lui august.

Venus crește oportunitățile nativilor de a se îndrăgosti și de a primi bani. Fecioarele doresc să fie împreună cu cineva special. Îmbunătățirea funcțiilor sexuale și magnetismul oferit de Venus ajută nativii să petreacă clipe de neuitat.

Neptun ajută nativii cu creativitate până pe 13 august, care poate fi abordată în amor sau în tușarea unui proiect.

* Balanță

Optimismul, entuziasmul nu trebuie alungate de Balanțe. Acestea sunt induse de Jupiter destul de puternic și îi ajută pe nativi să experimenteze tot ce pot.

Până pe 12 august, Soarele ajută Balanțele să facă progrese reale cu lucrurile din viața personală. Vorbim de locul de muncă, relațiile, obiectivele pe termen lung.

Venus mai îndulcește din atitudinea lor egoistă în dragoste. Balanțele vor fi percepute mai degrabă ca excentrice în dragoste, decât limitate. Pot ieși frumos din această situație dacă nu se gândesc doar la plăcerea lor. Pluton adaugă presiuni în relațiile cu apropiații, în perioada 13-16 august.

* Scorpion

Nevoia de afirmare a nativilor este agresivă în această perioadă. Asta se datorează lui Marte, care aruncă energii grosiere nelimitate. Frustrarea, mânia trebuie eliminate, prin muncă, sport. În relația amoroasă, nativii au probleme dacă forțează nota sau sunt absenți mental.

Mercur îi ajută cu comunicarea pe Scorpioni, până pe 19 august, dar comunicarea trebuie însoțită de productivitate. Se recomandă trimiterea CV la un alt loc de muncă.

Neptun induce vise Scorpionilor despre partenerul ideal, între 10-13 august. Pragmatismul poate fi abordat prin implicarea nativilor într-un proiect creativ.

Venus vine cu abilități sociale care sunt necesare nativilor, ceea ce va mai redresa din influența sălbatică a lui Marte.

* Săgetător

Dezvoltarea carierei nativilor e rapidă acum, datorită influenței Soarelui, care îi ajută pe nativi prin creșterea încrederii de sine și a ușurinței cu care abordează viața.

Mercur, retrograd pe 12 august, îndeamnă la prudență atunci când se fac comunicări publice sau când se stă de vorbă cu persoana apropiată. Auditoriul nativilor poate percepe eronat multe lucruri.

Relațiile nativilor cu bărbații și cu superiorii pot fi grave, practice și benefice. Idei valoroase pot veni de la bătrâni sau de la lideri. Săgetătorii au de unde se inspira pentru următoarea perioadă.

Jupiter îi ajută pe nativi să fie armonioși cu autoritățile, în general.

* Capricorn

Venus duce libidoul nativilor către un nivel superior între 10-13  august.Conectarea la un nivel spiritual este importantă, chiar dacă sexul tantric este mult mai plăcut.

Venus, în opoziție cu Pluton între 13-16 august, aduce presiuni în relațiile cu apropiații Capricornilor. Gelozia îi poate ataca parșiv pe unii dintre nativi, mai ales dacă sunt sensibili pe acest aspect.

După 15 august Jupiter vine cu chef de distracție, relaxare. Nu se recomandă muncă acum.

Mercur netezește asperitățile sociale dintre Capricorni și restul oamenilor cu care intră în contact. Farmecul personal ascendent al nativilor îi ajută pe aceștia să ceară diferite favoruri.

* Vărsător

Soarele, în sextil cu Jupiter între 10-12 august, vine cu fericire și optimism. Este un moment benefic pentru începerea unor noi proiecte, a unor noi aventuri. Vărsătorii se pot agăța de orice pentru a începe o relație, pentru a pleca într-o călătorie sau pentru a-și crește averea.

Soarele aduce bune și rele. Îi ajută pe Vărsători cu amplificarea spiritului competitiv, dar, în paralel, le favorizează amplificarea egoului, lucru care îi poate orbi pe nativi în diferite situații.

Saturn răstoarnă mai multe situații favorabile pentru Vărsători, dar pentru toate există un sfârșit. Poate, în acest fel, nativii vor vedea și alte oportunități.

* Pești

Gândirea nu este punctul forte al nativilor până prin 19 august. Mercur favorizează gândurile negre, iraționale, o judecată proastă, în general. Atitudinea defensivă, egoistă a Peștilor va deranja persoanele din anturajul lor.

Venus și Neptun sensibilizează viața amoroasă a Peștilor. Aceștia sunt plini de sentimente, de sensibilitate, dar partenerul lor poate că nu, așa că se recomandă o manifestare temperată a emoțiilor.

Starea de sănătate a nativilor este bruiată de afecțiuni respiratorii și circulatorii. Se recomandă dietă, hidratare, fără enervări și stres.

Banii sunt problema Peștilor acum. Au cheltuit mai mult decât puteau câștiga. Iar astrele nu sunt favorabile până prin septembrie.

pietricica turism

Lasă un răspuns