Acasă Actual Președintele Ionel Arsene anunță: Pediatria dată la gata pe 20 septembrie!

Președintele Ionel Arsene anunță: Pediatria dată la gata pe 20 septembrie!

DISTRIBUIȚI
izotec

Președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, a făcut ieri, 21 august, o nouă vizită inopinată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, de data aceasta strict pentru verificări asupra lucrărilor care se fac la secția Pediatrie.

Această prezentare necesită JavaScript.

Cu ocazia aceasta, șeful legislativului județean s-a declarat relativ mulțumit de ce a găsit și, mai ales, de faptul că investiția se apropie de finalizare. Ionel Arsene a anunțat și data la care se vor încheia lucrările la Pediatrie, făcând din nou utilizabilă această secție intens solicitată.

M-a bucurat să văd în cadrul vizitei pe care am făcut-o la secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț că lucrările se desfășoară în ritmul dorit, iar conducerea SJU și constructorul au găsit soluții pentru deblocarea situației. Am primit promisiunea fermă din partea antreprenorului că unul dintre cele trei corpuri de clădire, respectiv corpul C, care adăpostește și Unitatea Primiri Urgențe din cadrul secției Pediatrie, va fi complet finalizat și utilizabil până pe 20 septembrie. Micii pacienți și însoțitorii lor merită cele mai bune condiții de tratament și cazare în Spitalul Județean, iar prin investiția pe care o derulăm la Pediatrie, alături de celelalte investiții finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, vom reuși să le oferim aceste lucruri”, a declarat președintele Ionel Arsene.

Reabilitarea Pediatriei de la SJU Piatra Neamț a început în toamna lui 2015, la stadiul de documentație întru achiziție publică, iar, efectiv, la începutul anului 2016. Proiectul avea termen de derulare 24 de luni, de unde se poate trage concluzia că este în grafic, însă, odată cu schimbarea conducerii administrative a județului, s-au făcut eforturi și mai ales controale pentru ca termenul de finalizare să fie devansat.

Proiectul de la Pediatrie este doar unul din multele pe care CJ Neamț le dorește făcute la cea mai mare unitate spitalicească din județ. Recent, au fost acceptate la finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală II, via Ministerul Dezvoltării, alte două investiții majore la Spitalul Județean, despre care puteți reciti aici.

FOTO: Facebook/ Ionel Arsene

pietricica turism

Lasă un răspuns