Acasă Actual TABEL CÂȘTIGĂTORI 18 premii și 17 mențiuni la concursul de chimie “Cristofor...

TABEL CÂȘTIGĂTORI 18 premii și 17 mențiuni la concursul de chimie “Cristofor Simionescu”

DISTRIBUIȚI

Elevii din județul Neamț au adus nu mai puțin de 35 de distincții (18 premii și 17 mențiuni) de la concursul de chimie și protecția mediului “Cristofor Simionescu”, organizat de Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” Iași, Facultatea de inginerie chimică și protecția mediului.

COLEGIUL NAȚIONAL DE INFORMATICĂ PIATRA NEAMȚ

Distincția cea mai prețioasă, premiul I, i-a revenit lui Nicolae Alexandru Popescu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național de Informatică (CNI) Piatra Neamț (profesor – Ana-Maria Hogea). Elevii nemțeni au mai obținut 7 premii II, 10 premii III și 17 mențiuni. La ediția din 2016, elevii din județul Neamț au obținut doar (dacă “doar” e cuvântul potrivit!) 13 premii și mențiuni.

“În timpul desfășurării concursului, cadrele didactice au fost invitate să participe la un workshop în care au fost prezentate următoarele activități: susținerea prelegerii «Cristofor Simionescu – formator de oameni și ctitor de școală», susținută de prof. univ. dr. ing. Constanța Ibănescu și prezentarea ofertei educaționale a Facultății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului «Cristofor Simionescu» – susținută de prof. univ. dr. ing. Silvia Curteanu. Concursul a inclus două competiții: una individuală (rezultatele în tabel) și una pe echipe, clasamentul final ținând cont de numărul de elevi participanți din școli și punctajul general obținut”, precizează Inspectoratul Școlar Județean Neamț, într-un comunicat de presă.

Tabelul cu premianții:

(M. CONSTANTINESCU)

pietricica turism

Lasă un răspuns