Acasă Actual Curățenie în ștrand. Municipalitatea speră să aibă mai mult succes cu închirierea...

Curățenie în ștrand. Municipalitatea speră să aibă mai mult succes cu închirierea teraselor

DISTRIBUIȚI
izotec

Primăria Piatra Neamț reia licitația pentru închirierea terenurilor și spațiilor comerciale din ștrand. Această cea de a doua licitație are loc după ce la prima nu au fost închiriate decât 3 dintre spațiile comerciale. Prețurile de pornire au rămas neschimbate, 130 de lei pe an pe metrul pătrat sau 1,10 lei pe zi tot pe metrul pătrat.

În speranța că de aceasta dată vor exista mai mulți comercianți care să-și dorească să închirieze spații și terenuri în ștrand, muncipalitatea s-a pus serios pe treabă. S-a făcut curățenie generală, locurile de joacă au fost reparate, s-au înlocuit băncile deteriorate și s-au schimbat coșurile de gunoi. Săptămâna aceasta vor fi văruiți copacii, iar marcarea locurilor de parcare a demarat deja.

Licitația se va desfășura pe 27 aprilie, începând cu ora 10:00. În continuare sunt scoase la licitație spre închiriere fostul patinoar care are 670 de metri pătrați, 9 spații comerciale, terasele din zona terenurilor pentru tenis și cele din zona bazinelor.

Între timp se recrutează și personal care ar trebui să se ocupe de administrarea și întreținerea ștrandului, Primăria scoțând mai multe posturi la concurs în acest sens. Sunt căutați casieri, electricieni, mecanici și instalatori și mai mulți muncitori necalificați, toți aceștia urmând să aibă grijă ca ștrandul din Piatra Neamț să funcționeze în condiții normale. (E.C.)

pietricica turism

Lasă un răspuns