Farmacie virtuală din Neamț

Farmacia Ardealul, cei care au folosit în premieră națională conceptul de “medicamente în rate”, au pus în practică o nouă idee care va prinde cu siguranță: au înființat un magazin online care poate fi accesat la adresa www.farmacie-net.ro

Le urez succes și îi las să-și prezinte singuri conceptul online:

Farmacie-net.ro este website-ul companiei Farmacia Ardealul ce doreste sa ofere o solutie rapida si accesibila care sa vina in intampinarea clientilor din toata tara.   Prezenti fiind pe piata serviciilor farmaceutice prin cele patru farmacii din Piatra Neamt inca din anul 1993, am considerat ca este momentul sa fim prezenti si online.

Prin intermediul acestui website se poate achizitiona aparatura medicala, produse cosmetice, suplimente nutritive precum si alte multe produse pe care va invitam sa le descoperiti vizitandu-l.

Am fost si ramanem promotorii pretului cel mai mic, legăturile strânse cu cei mai importanti furnizori de pe piaţă ne permit sa realizam acest deziderat.

In egala masura suntem si promotorii profesionalismului si calitatii serviciilor. In acelasi mod prin care am reusit sa castigam increderea si aprecierea clientilor nostri din Piatra Neamt ajungand de la o farmacie si o echipa formata din doar trei oameni in 1993 la patru farmacii si peste 50 de angajati astazi, speram sa nu va dezamagim nici pe dumneavoastra, cei care vizitati acest site si ne onorati poate cu o comanda.

Radu Nastasă

Comentarii aici.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *