Adrian Rădulescu, la ceas de sărbătoare cu Mecanica Ceahlău

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Adrian Rădulescu, a mulțumit firmei nemțene pentru „eforturile de a menține o emblemă de prestigiu în ceea ce înseamnă mașinile și utilajele agricole”

      Societatea Mecanica Ceahlău a marcat zilele trecute împlinirea a 90 de  ani de existență. Manifestările dedicate acestei aniversări au fost onorate de prezența unor invitați speciali din domeniu, colaboratori și parteneri, autorități de la nivel central și județean, tocmai pentru a evidenția rolul important pe care Mecanica Ceahlău l-a avut și îl are în continuare în segmentul de activitate în care își oferă serviciile. Oaspete de seamă al conferinței aniversare a fost Adrian Rădulescu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale.

Adrian Rădulescu, secretar de stat în MADR, a subliniat rolul important pe care întreprinderea îl are în activitatea agricultorilor.

“Mulțumesc Mecanica Ceahlău pentru eforturile depuse pentru a supraviețui în aceste perioade grele și de a menține o emblemă de prestigiu în ceea ce înseamnă mașinile și utilajele agricole care le fac agricultorilor viața mai ușoară, mai frumoasă și mai bogată”, a spus Adrian Rădulescu.

Alături de secretarul de stat din Ministerul Agriculturii a stat și primarul Gheorghe Ștefan, și acesta avînd cuvinte de apreciere pentru societatea care-și are cartierul general în capitala județului Neamț. ”Mecanica Ceahlău reprezintă pentru Piatra Neamț o unitate de forță, una din puținele care au reușit să se mențină. Sperăm ca în continuare dezvoltarea și reprofilarea unității să aducă profit mai mare pentru societate, lucrători și pentru Piatra-Neamț”, a declarat Gheorghe Ștefan, primarul de Piatra Neamț.

(D.O.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.