D’ale campaniei în colegiul 6

pietricica turism

* PDL-ul a pornit maşinăria de campanie şi a împărţit colegiul între greii partidului. Fiecare a primit cîte o comună de care să se ocupe, sub coordonarea directă a preşedintelui Ştefan. S-a lăsat şi cu vizite inopinate ale şefilor , de control, pentru responsabili. Surpriza a venit la Petricani, unde responsabilii au fost de negăsit, spre furia controlorilor. Atitudinea lor nu a fost deloc agreată la nivel de conducere, cu atît mai mult cu cît era vorba de un foarte cunoscut consilier judeţean, bazat în afaceri şi un şi mai cunoscut parlamentar .

*Cum spuneam deja, la PSD funcţionează jucatul cu fundul în două luntri. Chelaru stă în coasta lui Harbuz ca să-l ajute şi tot el girează maşinaţiuni contra. Primarii pesedişti din colegiu spun da la cererile privind sprijinul acordat de ei lui Harbuz, dar cu coada ochiului trag la ce face şi ce zice Ionică( Munteanu).

* Lansarea lui Adrian Rădulescu de la Girov a fost organizată ceas, mai puţin episodul cu autobuzele defecte care n+au mai ajuns la Tupilaţi să ridice poporul presupus alegător. Responsabilul cu acţiunea s-a ales cu muultă carne în frigiderul virtual.

*PSD-ul a ales sloganul “Prin discreţie totală, spre victoria finală”, cele mai reuşite acţiuni fiind ieşirile candidatului în emisiuni la mogulii veseli de la Realitatea şi Antena 3. Că nu s-a discutat despre campanie, nu are nici o importanţă. Domnul Harbuz era acolo.

(VB)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.