Concurs Mesagerul: Let’s Do It Neamț

Gheorghe Ștefan curăță Cozla pe traseul telegondolei pe care a făcut-o. Vasile Pruteanu curăță și el Ceahlăul în care n-a avut altă contribuție decît recenta promovare a junelui Enache. Tineretul pedelist curăță prin jurul stațiunii Oglinzi. Deducem că se face mare curățenie politică în PDL Neamț. Stimați internauți, Mesagerul de Neamț vă provoacă la un exercițiu de imaginație și concurs totodată. Cu premii în bani (pe bune!!!! 🙂 )

Se știe că facerea curățeniei arde multe calorii, deci se lasă cu foame mare și sete cruntă. Așa că apelăm la imaginația, cunoștințele, spiritul de observație, bazat pe probe, și vă întrebăm:

a) unde credeți că va petrece masa de prînz echipa care-l însoțește pe Ștefan? (cu variante 1. Noir, 2. Popasul Haiducilor, 3. Colibele Haiducilor, 4. Terasa Gospodinelor – lista rămîne deschisă)

b) unde credeți că-i va organiza junele Enache masa de protocol post-curățenie dlui Pruteanu? (variante 1. Casa Pelerinului, 2. Mănăstirea Durău, 3. cabana salvamontiștilor, 4. în zăvoi, în poieniță – lista se închide)

c) care va fi contribuția Direcției Județene de Tineret și Sport Neamț și mai ales a consilierului Mihai Stoica, în organizarea petrecerii de după curățenie pentru micii salubrizori pedeliști?

Pentru că ne zbatem într-o economie de piață capitalistă, vă anunțăm că persoana care aduce cea mai edificatoare și fulminantă fotografie de la una din cele trei agape riscă un premiu de 100 de lei și consacrarea în paginile Mesagerului.

Dincolo de aspectul politic, cea mai frumoasă sau expresivă fotografie a acțiunii Let’s Do It, care surprinde spiritul campaniei, va primi un premiu special, tot de 100 de lei.

Fotografiile pot veni la pachet cu mici amănunte de la event-urile în cauză, de la cine cu cine a stat, ce și cît a mîncat, dacă s-a spălat pe mînuțe înainte, dacă a spus ”săru’ mîna pentru masă” după.

Hai cu upload-ul! Adresa e simplă: [email protected]

5 comments

 • Viorel

  septembrie 23, 2011 at 9:38 pm

  Vali, trucaje nu primesti?

  Răspuns

  • Mesagerul

   septembrie 23, 2011 at 9:41 pm

   La ce preconizăm noi că va fi acolo, și acolo, și mai ales acolo, sigur nu-i nevoie de trucaje. 🙂

 • Dan

  septembrie 24, 2011 at 5:54 pm

  Draga Mesagerule,
  Multumim ca popularizezi actiunile (non-politice, de asta data) la care participa membrii PDL din Neamt, mai mici sau mai mari…
  Noi credem ca faptul ca ne-am alaturat acestui efort comun ecologico-educativ numit “Let’s do it, Romania!” este benefic si poate mai trezeste ceva din spiritul adormit al unor concetateni certati cu natura dar nu numai…
  Din cate stim noi, coordonatorii nemteni ai acestui generos concept au trimis o scrisoare de intentie principalelor organizatii politice de tineret din judet. Noi cei de la OT-PDL am raspuns provocarii si suntem convinsi ca si alti tineri membri sau simpatizanti ai altor organizatii politice au facut-o. Poate daca nu organizati de liderii lor, macar in nume personal, dar important e ca (presupunem) au participat si ei…
  Gustand gluma dvs cu (presupusele) momente de “concluzii”, e posibil ca prin faptul ca nu ati avut informatia completa sa fi omis alti colegi din OT-PDL Neamt, la fel de implicati in aceasta actiune. Suntem inca la nivel de centralizare a datelor dar, preliminar, va putem anunta ca au fost angrenate in “Let’t do it…” peste 15 organizatii locale de tineret, cum ar fi si cele de la Tg Neamt, Roman, Bicaz, Roznov, Ruginoasa, Borlesti, Agapia etc…
  Zilele urmatoare vom reveni cu date complete.
  Iar daca doriti poze, va putem oferi tot noi. 🙂

  p.s. – Felicitam pe toti nemtenii care s-au implicat in actiune si credem ca merita apreciat si efortul echipei de coordonare care practic a tinut legatura si a furnizat materiale fiecarui grup din fiecare punct in care a actionat.
  Credem ca Andrei Corduneanu si ceilalti tineri din echipa de coordonare nemteana sunt un exemplu de atitudine si implicare pentru toti cei din generatia noastra.

  Răspuns

  • Mesagerul

   septembrie 24, 2011 at 6:05 pm

   Aşteptăm fotografiile cu drag. O problemă, totuşi, putem să vă spunem că asemena acţiuni le puteţi face oricînd, nu numai cînd sînt mediatizate sau te trimit, cu ordin, şefii.De partid sau instituţie. Aşteptăm fotografiile

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *