Pesediștii sar la bătaie. Între ei. Munteanu KO

 

La Piatra Neamț are loc astăzi, vineri, 16 septembrie,  a doua rundă a bătăliei pentru conducerea PSD-ului județean. Se întruneşte Comitetul Executiv Județean, cu misiunea de a analiza  alegerile din colegiul 6 și de a găsi țapul(țapii) ispășitori.  Pentru Alin Antochi este o zi importantă, de a fi sau a nu fi.

Vom reveni

Update.

Comitetul Executiv al PSD de astăzi s-a “rezolvat” de fapt de ieri, de la adunarea şefilor naţionali ai partidului, de la Iaşi. Un grup de oameni de bine din filiala Neamţ a partidului s-a dus cu jalba-n proţap la domnul Ponta şi la domnul Liviu Dragnea şi i-au propus un nume pentru înlocuirea lui Alin Antochi. Aşa cum preconizam  de acum o săptămînă aici , a fost scos de la naftalină Marius Munteanu. Argumente beton pentru el: a fost senator, şeful comisiei SIE  şi , ţineţi-vă bine de scaune… are numele de Munteanu şi alegătorii nemţeni vor crede că este vorba de Ion Munteanu!!!!. Şi, care recent şi-a adus aminte că e membru. Au stat şi au socotit şefii pedelişti şi după ce au luat pulsul din judeţ, cel adevărat, nu cel prezentat, au decis sa facă un pas pe loc, adică rămîne Alin Antochi. Ce a fost la şedinţă este de aici înainte mult mai puţin important. Soluţia actuală mulţumeşte pe toată lumea. Deocamdată, că gruparea pierzătoare stă la cotitură şi aşteaptă. Asta nu înseamnă că nu vă vom mai prezenta şi alte amănunte picante din curtea pesedeului.

Update.

Cu o misiune bine stabilită, primarul Costică Şchiopu de la Ceahlău, a cerut demisia lui Antochi pentru pierderea alegerilor. Nu a fost băgat în seamă şi a plecat de la şedinţă. Nervos, cu gîndul că se va înscrie la partidul care-i face pîrtie de schi în curtea Primăriei. Mai mulţi primari au vrut să facă acelaşi lucru dar au rămas. Preşedintele în funcţie, cu lecţia învăţată de la Iaşi şi-a văzut de analiză, primarii de calculele lor, nimeni nu s-a gîndit serios să-l cheme la judecată ( cineva din sală a cerut asta) pe infatuatul candidat Harbuz. Care credea că va cîştiga doar pentru că lumea înjură PDL-ul.

Foto : Ioan Chelaru, omul care nu ştie, nu vede, nu aude, dar vrea.

One comment

  • janel iosub

    septembrie 17, 2011 at 10:38 am

    Daca cineva crede ca in Neamt este opozitie, inseamna ca este un inrait consumator de etnobotanice! Toti stau in genunchi in fata lui Pinalti, ca atare poate fi vorba de o..pozitie. In genunchi au reusit marii lingai sa ajunga pe cele mai inalte culmi ale coruptiei. Linguseala iti aduce prieteni, iar adevarul numai dusmani.In Romania este mult mai usor sa bati palma cu banditii, decat sa-ti asumi anumite responsabilitati civice! Majoritatea se gandesc ce vor baga in mat, nicidecum la viitorul copiilor nostri, asa ca batem campii cu previziuni marete despre viitor. Putini mai gandesc, insa marea majoritate a renuntat demult, de aceea se spune; orice muschi care nu lucreza, se atofiaza…!

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *