Porno-politică în PDL Neamț

Grupul PDL de pe Facebook este unul exclusivist. Și dedicat total partidului. Cei care au intrat în grup și-au călcat pe de lături, au fost dați afară pe ușa din, pardon, dos, a paginii de socializare de renume internațional. De ceva timp, din exterior, se vede cît de mult s-au schimbat lucrurile în PDL, cît de profund, pardon din nou, este procesul de reformă, cît de adînci, ne scuzați încă o dată, sînt dezbaterile ideologice, apăsate și aplicate la subiecte. Pa pagina de start a Grupul PDL Neamt aflăm care este misiunea, țelul, năzuința, scopul și speranța acestuia: ”Un grup dedicat membrilor si simpatizantilor PDL din Neamt (dar nu numai). Un grup deschis în care mizăm pe sinceritate, fair-play, interactivitate….”.  La Grup au aderat imediat nume importante: Dragoș Chitic (viceprimar Piatra), Mihaela Stoica (deputat), Andrei Baciu (consilier și nu numai), Cristian Vătăjelu (director ANL), Oana Bulai Afetelor (de la Roman), Anna Spa, Ciprian Enache (consilier județean, director Parc Național Ceahlău și șef la OTPDL Neamț), Aldo Pellegrini  (vicele CJ Neamț, familiarizat cu online-ul), Daniela Marcoci (DSP Neamț), Raul Papalicef, Toader Paleologu, Monica Iacob-Ridzi, etc.

Am înțeles sinceritatea și fair-play-ul, mai puțin chestia cu interactivitatea, deși, după cum am constatat noi (și puteți și dvs, din pozele de mai jos) a atras destulă lume.


Să sperăm că nu erau de la Tîrgul de Turism, că ne mai gîndeam la cine știe ce… 🙂Toate acestea sînt, pînă la urmă, publice și asumate în interiorul grupului. Păcat că pe lista membrilor apare și Grădinița Happyland.

2 comments

 • vasile

  noiembrie 6, 2011 at 6:30 pm

  eu cred ca sunteti invidiosi pe succesul lui vinca de la targul de turism :)))))))))))

  Răspuns

 • alt vasile

  noiembrie 6, 2011 at 7:23 pm

  care ar fi succesul? a tinut departe pe cei cu simtul olfactiv dezvoltat?

  Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *