Spitalul Județean, fără șef

Prima probă a concursului pentru ocuparea postului de manager nu a mai avut loc astăzi deoarece membrii comisiei nu au avut pe cine examina. În locul economistei Gabriela Zamfir, în fața comisiei a ajuns vicepreședintele CJ Mircea Pintilie, care a informat onoratul auditoriu că la registratura Consiliului Județean a ajuns un concediu medical, al doameni Zamfir. Din această cauză, toate procedurile privind concursul au fost anulate, urmînd ca totul să se reia de la început. La o dată ce va fi ulterior stabilită. Interimatul actual al Gabrielei Zamfir expiră pe 6 decembrie, însă poate fi prelungit cu trei luni.
Postul de director al Spitalului Judetean Neamț pare să fie urmărit de ghinioane. Primul ghinion s-a petrecut cînd dr. Stelian Ghiță s-a dus deputat, lăsînd în urmă datorii. Al doilea ghinion a fost cînd dr. Ioan Lazăr a pomenit de datoriile lăsate de dr. Ghiță, fapt pentru care a fost schimbat din funcția de director. Al treilea ghinion a fost cînd dr. Roșescu a ajuns manager. Scurt ghinion. Al patrulea ghinion a fost cînd dr. Petrovici a trebuit să aleagă politică în loc de management sanitar. Doamna Zamfir a rămas să gestioneze ghinonul cel mai mare: faptul că spitalul a ajuns, între timp, complet sub tutela CJ Neamț. Cu tot ce presupune o colaborare cu Vasile Pruteanu și aparatul său de specialitate.

One comment

  • comanescu

    noiembrie 29, 2011 at 7:15 pm

    Doamna manager a simtit ca a facut plati aiurea pe diverse lucrari aranjate de Consiliul Judetean..si acuma o da cotita.saracuta,a crezut ca daca astia o pun manager scapa sa nu o foloseasca la matrapazlacurile lor.Domnu PInalti a ales-o..el comanda…cu toate ca in hartii semneaza Pruteanu.Spitalul este bagat in rahat de celebrul GHita Stelian fost manager de spital..actualmente deputat PDL..El a facut gauroiu in buget in anul 2008 …si a sters-o in parlament la odihna.Ceilalti de dupa el..trebiau sa continue JAFUL IN INTERESEUL BAIETILOR PORTOCALII DIN JURUL LUI PINALTI.ACUM ATI INTEES DE CE DOAMNA ASTA A FOFILAT-O NEPREZENTANDU-SE LA CONCURS??NU-I TREBUIEE SEFIE CA SE LASA CU PUSCARIEEEEEEEEEEEEEEEE……

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *