Arafat, iar cu Boc și Băsescu: ce a negociat și pentru cine?

pietricica turism

Aflăm că Raed Arafat, creatorul SMURD, fost /viitor subsecretar de stat în guvernul Boc, revine la minister. Înconjurat de o hiperbolizată  dragoste populară,  Arafat a ajuns un fel de binefăcător care poate vindeca întreg poporul român. Oamenii au găsit un pretext pentru proteste și au protestat. Iată că la prima ofertă din partea puterii, doctorul a răspuns pozitiv și declară că revine la cașcaval. Evident, tot numai pentru sănătatea poporului român. În felul acesta protestatarii și-au peirdut simbolul. De acum înainte protestul ar trebui dus pe cauze reale. Se va mai încumeta cineva să-l facă? La fel de îndreptățită este și întrebarea din titlu: ce a negociat Arafat și pentru cine?

La Piatra Neamț Raed era văzut precum în foto de mai sus. Cert este că UDMR-ul l-a convis să revină, asta ca încă o dovadă a puterii reale a acestui partid în coaliția care conduce România. (V.B.)

De data aceasta, chiar vă invit să vă spuneți părerea despre poziția doctorului Raed Arafat.

2 COMENTARII

  1. Oare nu se gaseste nimeni sa caute dosarul de colaborator al securitatii al domnuluiArafat? Sau nu cumva dumnealui are dosarul dat la secret pentru ca a lucrat pentru americani in Romania?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.