Munteanu nu-l vrea pe Ungureanu

Deputatul independent Ioan Munteanu a anunțat că nu va vota guvernul lui Mihai Răzvan Ungureanu. Parlamentarul nemțean a precizat pentru Ager Press că va fi de acord cu Cabinetul propus de premierul desemnat numai dacă în programul de guvernare se vor regăsi măsuri ”reparatorii” pentru populație.

”’Dacă nu există măsuri clare de reducere a TVA, a asigurărilor de sănătate și de revenire la salariile bugetarilor, nu voi susține guvernul și voi vota împotrivă”, a declarat deputatul Ioan Munteanu.
Parlamentarul susține că, în Comisia de agricultură din care face parte, îl va susține pe Laszlo Borbely, propus pentru Ministerul Mediului și Pădurilor, dar se va abține în cazul lui Stelian Fuia, nominalizat la Agricultură. ”Domnul Borbely a sprijinit cu fonduri importante îndiguirea rîului Siret, care producea inundații. În cazul domnului Stelian Fuia, nu am motive să votez împotrivă, dar nici pentru, așa că mă abțin”, a adăugat parlamentarul de Neamț.

Referindu-se la nominalizările pentru funcțiile de ministru, Ioan Munteanu a declarat că apreciază poziția PDL de a nominaliza oameni noi pentru aceste funcții, dar a dezaprobat totodată poziția celor din UDMR și UNPR. ”Îmi pare rău că premierul desemnat nu le-a solicitat celor din UDMR și UNPR să facă același lucru ca PDL, unde s-a înțeles că nu era suficientă doar înlăturarea lui Emil Boc. Nu discut în acest caz despre Cristian Diaconescu, pentru că el abia a depus jurământul”, a mai spus Ioan Munteanu.

 

One comment

  • M.L.O.

    februarie 12, 2012 at 2:05 pm

    Tare tovarasul Munteanu. Ca fost activist UTC se pricepe la vorbe. Doar atat. Ca altfel intotdeauna si-a urmarit doar interesele personale. A se vedea “incatalirea” cu “baronii” UNPR si PDL. Il doare in “pupic” de oameni, din judet sau aiurea. Sa se ia de mana cu Berca de la Bacau.

    Răspuns

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *