Vremea și vremurile amînă Gala Educației

Ediția a II-a a Galei Excelenței în Educație, organizată de Inspectoratul Școlar Neamț, fusese programată inițial pe 28 ianuarie. Rezolvarea unor probleme legate de finanțare și prognoza meteo au dus la reprogramarea acțiunii pe 10 februarie. Detalii ați găsit aici. Din păcate, vremea și vremurile politice impun încă o amînare, pentru 17 februarie, gala urmînd să se defășoare sub același patronaj spiritual și cultural garantat de două dintre cele mai sănătoase simboluri naționale: Mihai Eminescu și Ion Luca Caragiale. De la nașterea celui de-al doilea, pe 30 ianuarie, s-au împlinit 160 de ani.

 

adolescenteen news

7 COMENTARII

  1. Poate se hotaraste doamna Varlan Luminita odata. Stiti care este ideea s-a grabit sa-l invite pe neinfricatul Funeriu pe care la tradus repede si asta nu mai e ministru ca Basescu a facut o mutare desteapta si a bagat pe altul la inaintare, dar doamna Varlan Luminita poate sa il invite si asa ca nu e nici o problema daca il iubeste atat de mult.Finantarea e ca si obtinuta de la unii de la altii ……. nu e asa doaman Varlan Luminita?

  2. Sa nu uite sa-l cheme la gala si sa-l puna in capul mesei pe marele reprezentant a-l profesorilor SLLI Neamt –Slugile …….Gabriel Plosca si Compania ………..lumea se desteapta domnilor….

  3. Oameni buni, nu fiti rai !!! Este laudabila actiunea fiindca prin aceasta se recunosc meritele profesorilor si elevilor ( adica copiii nostri). Sunt curios ce profesori si ce elevi vor fi premiati, si care este criteriul de selectare al acestora. poate ca nu ar fi rau si un articol in acest ziar despre micile genii ale orasului nostru. Nu de alta, dar macar sa-i cunoastem si noi pana ce vor fi racolati de cei vestici.

  4. Aveti foarte mare dreptate copiii nostri, geniile noastre merita foarte mult insa aceste personaje isi fac campanie pe seama copiilor nostri si eu unul nu accept asa ceva, nu accept ca o persoana de acest gen sa iasa in evidenta cand defapt ea este iregimentata politic si nu face altceva decat sa aclame pe cei care dau aceste premii.Nu potii fi prsedinta de partid, partid care isi bate joc de profesori dandu-le salarii de mizerie,numind directori de scoli la ordin, facand o lege care vine in interesul lor adica de a mentine profesorii ca niste sclavi pe plantatie si asta nu e nimic……

  5. Cu siguranta ca doamna Luminita Varlan, in caliatea ei de presedinte a organizatiei de femei a PDL Neamt, cred ca acum cauta cativa alfabetizati la PDL pentru a le aduce “onoruri educationale” sau cauta un motiv de a-i acorda lui Stefan un premiu de excelenta in educatie………sunteti ridicoli, la fel cum ati fost si anul trecut cu aceste premii. Ma mir cum de profesorii cu mare notorietate nu se revolta.

  6. Avem grija oare de profesori si elevi nostri ce trebuie premiati? Ca si Emil cel Rau sunt curioasa sa vad o lista a premiatilor. Sau poate nici nu exista o asemenea lista. Se vorbeste de premiere si recompense intr-un cadru mai larg.Probabil va fi doar o gala a politicienilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.