Horoscop 30 ianuarie – 5 februarie

„Dumnezeu a creat astrele înaintea oamenilor, pentru ca aceștia din urmă să poată beneficia de ajutorul primelor creații. Odată cu îndumnezeirea omului, astrele parcurg și ele drumul elevării către Dumnezeu. Omul este răspunzător pentru sfințirea, îndumnezeirea planetei pe care trăiesc sau pentru moartea ei”.

 

berbecBerbec

Marte se află în Casa relațiilor/ căsătoriei. Aceasta poate conduce la mici ”pișcături” cu iubita/ iubitul.

La serviciu, e posibil ca Marte să vă enerveze, mai ales în relația cu colaboratorii apropiați. Marte este în opoziție cu Pluto, Soarele și Uranus. Aceasta reprezintă pentru Berbeci eforturi mari în a obține ce își doresc. Tot Marte vă oferă energia să treceți peste obstacole.

Venus este retrograd până pe 31 ianuarie. Acest aspect vă poate afecta veniturile, dar compensează cu zile libere. Momentul poate fi depășit de Berbeci dacă își acordă momente de reflecție la propria lor evoluție profesională.

taurTaur

Sfârșitul lunii ianuarie poate deveni interesant pentru Tauri, mai ales din punct de vedere al carierei. Luna Nouă (30 ianuarie) susținută de Uranus favorizează avansări în carieră, măriri de salariu, aprecieri. Să aveți portofoliul pregătit cu tot ce ați realizat până acum.

Venus îi susține pe Tauri, iar în data de 31energiile acestuia amplifică viteza de curgere a evenimentelor.

Faptul că Mercur devine retrograd în luna februarie nu trebuie să-i îngrijoreze pe Tauri. Posibil că cineva din trecut îi va suna, pentru a vedea dacă sunt interesați de a lucra din nou împreună.

Taurii să fie atenți la oamenii pe care îi cunosc și care cred în ei, la prieteni, la colegi. Susținerea lor îi va ajuta pe Tauri să depășească momentul. Taurii  să fie atenți la noile persoane din colectiv și la aprecierile acestora.

gemeniGemeni

Marte în unghi cu Luna Nouă le oferă Gemenilor nenumărate oportunități. Casa creativității, a dragostei și a copiilor sunt cele mai avantajate pentru Gemeni.

Venus este retrograd, de aceea Gemenii să-și înfrâneze pornirile narcisiste. Nu este momentul pentru o schimbare de ”look”. Cei cu probleme oculare să meargă la medic pentru consult și eventuale tratamente la ochi.

Pentru Gemeni, Venus retrograd în Capricorn înseamnă controale financiare la sfârșitul lunii. Valabil pentru toate zodiile. Guvernul a hotărât. Cu Mercur retrograd la în februarie, Gemenii să se pregătească pentru tot felul de întârzieri. Vor aștepta chiar și pentru cele mai banale lucruri.

racRac

Racii sunt energizați pe plan financiar de Luna Nouă, care se află în Vărsător, și de Neptun, care le traversează Casa banilor. Li se pot rambursa taxe, drepturi de autor, comisioane etc. (chiar dacă planetele dispun, guvernul a hotărât deja).Venus este retrograd până în 31 ianuarie, de aceea este bine pentru Raci să nu-și facă planuri ferme în ceea ce-i privește.

Zilele de 1 și 2 februarie se pot arăta surprinzător de bune pentru nativi. Marte se află într-un unghi nefast cu Luna Nouă în Casa familiei. Racii să fie mult mai grijulii în ceea ce privește membrii familiei, copii. Dacă toate sunt în regulă cu acești, să fie atenți la problemele legate de locuința lor.

leuLeu

Venus este retrograd inclusiv până pe 31 ianuarie. Iar pentru Lei, Venus se află în casa faimei și a onorurilor. Leii să nu aștepte prea multe medalii. Este timpul să se smerească.

Marte intră retrograd în februarie, de aceea lucrurile se vor mișca de parcă ar fi derulate cu încetinitorul. Este o perioadă fastă pentru a revedea vechile proiecte, a le repara erorile și, când se vor aștepta mai puțin, Leii vor constata că acestea s-au rezolvat foarte ușor.

Uranus și Marte se contracarează cu Luna Nouă, aceasta putând duce la probleme în ceea ce privește călătoriile Leilor. Luna Nouă în Vărsător, de la sfârșitul lui ianuarie, le umple viața sentimentală a Leilor. Sunt dispuși la reînnoirea jurămintelor.

fecioaraFecioara

Începând cu 30 ianuarie, Fecioara are o conjunctură ideală astral: Soarele și Uranus sunt prieteni în Casa creației. De aceea Fecioarele vor prefera liniștea, departe de zgomotul mulțimii, se vor gândi la proiectele lor artistice, chiar vor începe unul nou.

Vărsător se află în Casa muncii. Pe plan profesional, proiectele parcă merg de la sine, Fecioarele fiind ajutate de intuiție. Dacă lucrează pe cont propriu, vor avea surpriza întâlnirii unui client nou important. Dacă se vor angaja la proiecte noi, vor avea ocazia să învețe lucruri noi, să-și lărgească orizontul profesional.

balantaBalanța

Uranus se află în Casa căsătoriei. Așa că, pentru Balanțele celibatare, se apropie momentul angajării într-o relație serioasă.

Luna Nouă din 31 ianuarie favorizează găsirea jumătății ideale a Balanței, chiar dacă Marte retrograd, de la începutul lui februarie, pune oarece piedici. Practic, pentru Balanțe, Ziua îndrăgostiților a venit mai devreme anul acesta.

Pe plan profesional, Luna Nouă din 31 ianuarie le poate aduce Balanțelor o vacanță, momente de relaxare. Proiectele pe care le au Balanțele în derulare merg foarte bine deoarece talentul nativilor și oportunitățile astrale merg mână în mână în această perioadă.

Venus îi favorizează pe nativii Balanței, astfel că acestora li se îndeplinesc unele dorințe fără prea mari întârzieri.

scorpionScorpion

Venus retrograd poate însemna și odihnă pentru nativii zodiei. Nu se recomandă Scorpionilor să ia decizii bruște sau decizii radicale în această perioadă.

Este o perioadă când se recomandă rutina Scorpionilor, chiar dacă aceasta ”îi omoară cu zile”. Nativii să se bucure de lucrurile simple, de zăpada care tocmai a sosit.

Luna Nouă în Vărsător îi va aduce în fața Scorpionilor pe membrii propriei lor familii. Se vor gândi împreună la posibile renovări ale locuinței, la ce culoare vor da pereților, etc.

Pe plan profesional, Scorpionii se pot aștepta la surprize plăcute. Începând cu luna februarie, pot avansa în carieră sau se vor pune bazele acestei avansări. De aceea Scorpionii vor trebui să dea tot ce pot în această privință.

sagetatorSăgetător

Cu Venus retrograd, Săgetătorii nu își permit luxul de merge la relaxare. Să aștepte luna februarie, când se vor putea îngriji mai mult.

Venus în Capricorn influențează Casa banilor a Săgetătorilor. Dacă nativii au uitat să-și plătească datoriile, să nu întârzie să o facă. Altfel riscă să se complice cu reclamații din partea…

Luna Nouă în Vărsător (30-31 ianuarie) le aduce Săgetătorilor oportunități de a călători, mai ales pentru a se bucura și mai puțin pentru afaceri.

Uranus le poate aduce surprize plăcute Săgetătorilor la început de februarie, de aceea nativii să-și mai domolească planurile războinice.

capricornCapricorn

Cu Venus retrograd în Capricorn influențând Casa onorurilor și Casa dragostei, Capricornii nu așteaptă lucruri surprinzătoare pe plan sentimental și profesional/ social.

La începutul lui februarie, Venus va merge mai departe și e timpul pentru nativi să-și croiască planuri sentimentale și profesionale. Se pare că în această perioadă ele merg mână în mână.

Capricornii vor beneficia de atenție mai multă din partea partenerilor de cuplu și câteodată acest lucru îi obosește. Dar să nu se plângă că sunt iubiți. Nativii au ceva probleme cu banii în această perioadă. Să fie atenți la credite, ori la economiile făcute pentru copiii lor. Luna Nouă din 31 ianuarie le aduce nativilor din Capricorn stabilitate și noroc.

varsatorVărsător

Luna Nouă se află în Vărsător! Visurile cele mai intime ale nativilor vor prinde viață mai repede decât se așteptau. Să nu ezite să-și împlinească visurile, altfel vor apărea complicații, din cauza lui Mercur retrograd în perioada 7-28 februarie.

Luna Nouă în Vărsător are și semnificația primirii unor daruri cerești pentru nativii zodiei, mai ales când își serbează ziua de naștere.

Marte în Balanță va impulsiona călătoriile Vărsătorilor. Dar acestora le place să călătorească chiar și la mare distanță. Tot Marte le direcționează activitățile către aspecte educaționale. Vărsătorii ar putea merge să audieze cursuri care îi interesează de mult timp sau măcar să le studieze singuri. Un up date la cultura generală este binevenit.

pestiPești

Nu mai este mult și Venus retrograd trece mai departe, odată cu 31 ianuarie. Pentru Peștii la care contează aspectul fizic, este momentul să-și cumpere hainele pe care le doresc, să-și aranjeze fizionomia, părul, unghiile.

Există și un aspect benefic la Venus retrograd pentru Pești. Dacă s-au despărțit de un prieten sau de iubit/ iubită, sperând că se vor mai reîmpăca, în aceste zile vă puteți reîntâlni cu el/ ea. Nativii vor fi surprinși că vor începe să depene amintiri cu ”foștii” și chiar își pot relua relația.

Luna Nouă împreună cu Neptun îi va electriza pe nativii din Pești. Vor fi considerați geniali în rezolvarea diverselor probleme la serviciu. Peștii au fost și sunt preocupați de rezervele lor bănești. Cine nu este? Dar să-și amintească că au fost „mână spartă” în perioada care a trecut. Își vor reveni.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *