Guvernul se ocupă de județul Neamț

d_lso_9277În ședința Guvernului de astăzi, 19 februarie, mai multe proiecte cu directă implicare a județului Neamț se află pe masa miniștrilor. Potrivit informării date de Executiv, astăzi se hotărăsc următoarele:

La punctul 11 al ordinii de zi se află un proiect de hotărâre privind aprobarea stemelor comunelor Farcașa, Ruginoasa și Tașca.

La punctul 5 din capitolul aferent punctelor de vedere ale Guvernului pe tema inițiativelor legislative ale parlamentarilor, regăsim «PUNCT DE VEDERE al Guvernului referitor la propunerea legislativă intitulată „Lege privind exercitarea prin corespondență a dreptului de vot de către alegătorii români cu domiciliul sau reședința în străinătate”, inițiată de doamna deputat independent Mihaela Stoica și domnii deputați independenți Eugen Tomac, Valerian Vreme,  Clement Negruț (Bp. 619/20123)».

În aceeași categorie, dar patru poziții mai jos, regăsim «PUNCT DE VEDERE al Guvernului referitor la propunerea legislativă intitulată „Lege privind trecerea canalului și barajului de pe pârâul Bușmei din domeniul public al statului și din administrarea Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Direcția Silvică Neamț, în domeniul public al Comunei Farcașa și în administrarea Consiliului Local al Comunei Farcașa, Județul Neamț”, inițiată de domnii deputați PSD Ioan Munteanu, Ionel Arsene și Vlad Marcoci (L.632/2013, Plx. 597/2013)».

În rest, printre multe alte decizii de importanță capitală, Guvernul ia astăzi măsuri organizatorice pentru europarlamentarele din primăvară, de la listele de vot până la modelul ștampilelor.

Și, desigur, nu putem trece cu vederea poziția nr. 22 în lista proiectelor de Hotărâre de Guvern, unde se face referire la ”eliberări/numiri de prefecți și/sau subprefecți”.

 

reclama psd

3 COMENTARII

  1. Mă bucur că guvernul ia în discuţie propuneri ale parlamentarilor din judeţul Neamţ; Toate iniţiativele parlamentare vor trece prin guvern mai puţin votul prin corespondenţă de care are atâta nevoie partidul lui băsescu pentru a frauda alegerile aşa cum a făcut de fiecare dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.