HOROSCOP SĂPTĂMÂNA 6-12 FEBRUARIE

„Cayce a declarat că sufletele se reîntrupează, nu numai pe Pământ, ci și pe alte planete sau stele. În cazul în care un suflet se întrupează într-o viață pe Pământ, iar în viața anterioară a fost întrupat pe un alt astru, sufletul va manifesta influențele dominante de pe acel corp ceresc. Aceste influențe, care sunt definite de astrologie, sunt legate cu domeniul spiritual asociat și cu influența astrologică a corpului ceresc.”

berbecBerbec

Berbecii au în această perioadă pe Mercur retrograd. Asta le oferă ocazia să-și mai tragă sufletul, să se mai adune de pe drumuri. Mercur, planeta negocierii, comerțului, a știrilor, intră în Casa prieteniei. Posibil să apară în viața nativilor prieteni din trecut, care, dacă vor apărea, vor avea un rol important în desfășurarea evenimentelor ce vor urma.

În acest week-end, se recomandă nativilor să fie blânzi cu toți cei apropiați. Asta îi va ajuta să depășească mai multe momente neplăcute și chiar să devină carismatici. Nu este momentul pentru a semna documente importante. Nativii să încerce să amâne încheierea de acorduri, iar treburile administrative mai pot aștepta. Nu este un moment bun pentru Berbeci pentru a achiziționa electronice, laptop-uri, etc.

 

taurTaur

Luna Nouă, ajutată de Uranus, aduce oportunități la serviciu și în această perioadă. Unele lucruri se vor rezolva și datorită norocului. Deci, taurii se pot relaxa.

Vineri și sâmbătă, nativii nu vor fi foarte productivi, dar astrele le vor amplifica inteligența emoțională peste limitele cunoscute. Acest aspect nu va trece neobservat de anturaj, care le va recunoaște meritele.

Există totuși ceva de care să țină seama Taurii. Pe 6 februarie, Mercur va fi retrograd în Vărsător. Smerenia îi va ajuta pe nativi să depășească acest moment și chiar să le aducă în viitorul apropiat noi oportunități la locul de muncă.

gemeniGemeni

Mercur nu le aduce Gemenilor vești prea bune. Este retrograd începând cu 6 februarie. Asta înseamnă pentru nativi că pot să-și facă planuri de viitor, pot să se gândească la diferite propuneri de afaceri, dar să nu ”bată palma încă”.

Altfel, Gemenii sunt ajutați de Luna Nouă să-și ridice privirea deasupra ”ochelarilor de cal”. Sunt chiar împinși în a face călătorii, pentru a vedea și altceva decât rutina de care s-au înconjurat.

Dacă nativii aveau planuri de a călători pentru a-și deschide orizonturile, aceasta este o perioadă optimă să-și deschidă minte și sufletul la noutăți.

racRac

Luna Nouă, Soarele și Jupiter oferă o conjunctură astrală benefică nativilor din Rac. Ei se pot aștepta să aibă noroc în majoritatea aspectelor vieții lor.

Joi și vineri se anunță pline de romantism, chiar dacă se merge încă la serviciu. Nativii Raci să fie atenți la cifrele care se referă la bani. Mercur retrograd, începând cu 6 februarie, recomandă nativilor să verifice încă o dată balanțele, soldurile etc. Pot găsi erori care s-au strecurat pentru că s-au grăbit atunci când le-au întocmit.

Mercur retrograd nu recomandă achiziționarea de electronice, laptop-uri și nici reparații la mașină. Nativii, dacă își vor cumpăra electronice, pot constata mai târziu că acestea nu funcționează bine sau că nu corespund nevoilor lor.

leuLeu

Luna Nouă este încă puternică și influențează și în această perioadă nativii din Leu în Casa relațiilor. Luna Nouă în Vărsător pentru Lei înseamnă că ar trebui să fie sinceri cu ei însăși în ceea ce privește relația în care sunt angajați.

Pentru Lei, există oportunitatea sau ghinionul să se despartă de persoana cu care sunt împreună. De aceea este bine să evalueze foarte atent lucrurile din viața lor și să caute modalități de a le îmbunătăți. Nativii să aibă răbdare în ceea ce privește aspectele financiare. Se vor rezolva încet, spre sfârșitul lunii februarie.

Luna Nouă de la acest început de februarie deschide pentru Lei un ciclu nou pe plan profesional. Este un moment fast pentru a renegocia contractele de muncă.

fecioaraFecioara

Rutina le înconjoară pe Fecioare ca o mantie protectoare. Semnele astrale le oferă Fecioarelor oportunități de a se implica în proiecte caritabile, de a-i ajuta pe ceilalți. Cu Mercur retrograd începând din 6 februarie, nativii ar fi bine să se orienteze către acele persoane pe care le cunosc de mult timp și în care au încredere. Vor urma câteva zile cu ”zdruncinături ”, mai ales în plan profesional și financiar. Fecioarele să caute ajutor doar la persoanele pe care le cunosc de mult timp.

Încet, dar sigur, Luna Nouă își va pierde din influență spre sfârșitul lui februarie, și atunci Fecioarele se pot gândi și la partenerii lor, la iubiții/ iubitele lor. Își pot construi planuri alături de aceștia fără să se teamă că ceva nu merge bine.

balantaBalanța

Soarele se află în Casa copiilor, a creativității pentru nativii din Balanță. Acest aspect deschide mintea și sufletul lor, devenind mai creativi, mai jucăuși, mai atrași de copii și de copilul din ei.

Indiferent dacă sunt sau nu căsătorite, Balanțele pot avea gânduri să aibă un copil. Pentru nativii care au avut probleme cu concepția, li se recomandă să mai aștepte până prin luna august și să nu forțeze venirea unui copil prin mijloace medicale complexe.

Balanțele, în această perioadă, sunt influențate de planeta lor coordonatoare, Venus. Acest aspect le recomandă nativilor să fie mai atenți la frumusețea înconjurătoare, să facă diferențele între adevărata Frumusețe divină care îți îmbogățește sufletul și frumusețea umană, perenă.

scorpionScorpion

Astrele trimit Scorpionii în zona introspecțiilor. Aceștia se gândesc la cum decurge viața lor, în ce condiții trăiesc, ce le-ar putea rezerva viitorul.

Uranus, ajutat și de Luna Nouă la acest început de februarie, determină fluidizarea relațiilor între membrii familiei Scorpionilor. Acest fapt îi ajută pe Scorpioni să se mai relaxeze și să vadă mai optimiști viitorul.

Majoritatea deciziilor Scorpionilor sunt luate din perspectiva carierei profesionale. Uranus traversează Casa locuinței Scorpionilor și le poate aduce acestora deplasări în interes de serviciu și chiar o navetă mai lungă.

Scorpionii în această perioadă au o stare tensională, care se traduce prin faptul că sunt tot timpul pregătiți, pentru a se putea mobiliza fulgerător, în caz că trebuie să facă față la schimbări neașteptate.

sagetatorSăgetător

Săgetătorii vor simți din plin că Mercur va fi retrograd începând cu 6 februarie. Această planetă, care susține gândirea logică, cursivitatea ideilor, comunicarea, percepția, fiind reacționară, va trimite semnale de confuzionare a Săgetătorilor. Aceștia se vor putea simți înceți, cleioși, indeciși.

Fiind predispuși la greșeli în această perioadă, nativii vor trebui să se concentreze mai mult, pentru a evita erori cu urmări nefaste.Săgetătorii sunt vulnerabili și la apă în această perioadă. Soarele și Luna Nouă sunt în semnul Peștilor. Se pot aștepta la inundații, mucegaiuri, etc. Atenție la viața psihică! Mucegaiul de aici este mai periculos decât cel de pe pereți!

capricornCapricorn

Luna Nouă, care a început pe 30 ianuarie, îi ajută pe Capricorni să aibă o viață socială intensă. Luna Nouă a fost în Vărsător, care este un semn de aer. Iar aerul întețește focul, care este semnul Capricornilor. O rudă, un prieten sau un mentor înțelept le vine în ajutor Capricornilor în această săptămână. Capricornii să le accepte ajutorul, deoarece există o conjunctură astrală oarecum nefavorabilă. Nativii să fie atenți la detalii, deoarece chiar și un amănunt nesemnificativ poate declanșa un lanț de evenimente neplăcute.

De joi și până duminică, influențele astrale vin în ajutorul Capricornilor și ar trebui să aducă o îmbunătățire la locul de muncă și chiar în viața amoroasă.

varsatorVărsător

Domiciliul lui Uranus este în Vărsător. În această perioadă, Uranus este în Berbec și trimite nativilor din Vărsător susținere în ceea ce privește călătoriile, dar mai ales incursiunile în lumea interioară. Uranus este planeta care aduce emoție și entuziasm, aventură și de surpriză. Acestea sunt caracteristici ce pot descrie experiențele Vărsătorilor în această săptămână.

Luna plină în Leu favorizează Vărsătorilor să-și dea frâu liber imaginației și să o pună în practică. Domeniul îl reprezintă frumusețea de a sta cu cineva împreună, de a-și sincroniza acțiunile cu acea persoană, de a-și făuri niște amintiri pe care nu le uiți o viață.

pestiPești

Amânări, lucruri uitate, întârzieri de diferite tipuri sunt efectele lui Mercur retrograd care traversează Peștii în această perioadă.

Pentru Pești, luna februarie începe cu cheltuieli și o poate ține așa până prin  iulie. De aceea este bine ca Peștii să se relaxeze, să profite de călătoriile care pot apărea acum. Nu se știe mai târziu dacă vor avea timp sau resurse de a mai părăsi localitatea în care locuiesc. Odihna este binevenită în această săptămână pentru Pești. Nativii primesc imbolduri astrale de a-i ajuta pe alții, dar o anumită inerție, de a ieși din carapace, face ca Peștii să se gândească de două ori înainte de a susține pe cineva. „Milă mi-e de tine, dar de mine mi se rupe sufletul” spunea povestitorul Creangă.

Cu toate acestea se recomandă Peștilor să fie mai altruiști și mai săritori dacă li se oferă ocazia.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *