HOROSCOP 13 – 19 Martie

pietricica turism

”Dumnezeu reprezintă totalitatea tuturor sefiroților: adică știința, înțelegerea și perspicacitatea lui Hot; parfumurile, culoarea, frumusețea și farmecul celest al lui Netah; lumina și splendoarea lui Tiferet, puterea lui Gheburah, înfrângerea tuturor greutăților, a tuturor dușmanilor interiori și exteriori; protecția, justiția, bunătatea și generozitatea lui Hased; statornicia și tenacitatea lui Binah, cunoașterea karmei și a destinelor; înțelepciunea veșnică și armonia inexprimabila a lui Hohmah; atotputernicia lui Kether.Iar Iesod, baza, primește virtuțile tuturor sefiroților, fiind o condensare, o sinteză a tuturor sefiroților.De aceea este numit baza. Fiindcă puritatea se află la baza tuturor împlinirilor spirituale.”

berbecBerbec

O perioadă în care astrele pot scoate la suprafață diferite subiecte vechi, nerezolvate. Berbecii primesc ajutor, pentru a-și putea încheia lucrurile nerezolvate cât mai mult în Legea Iubirii. Aceste subiecte se referă în principal la relații sentimentale încheiate necorespunzător și la parteneriate de afaceri rupte din diverse motive.
Marte traversează Constelația nativilor din Berbec, iar aceștia sunt influențați de energia debordantă astrală. Chiar dacă nu este o perioadă bună pentru încheierea de contracte, Berbecii beneficiază de energie suplimentară pentru a face lucrurile să „stea în picioare”.
Pentru nativii îndrăgostiți se recomandă puțină ”răcoare”. Perioada nu este optimă pentru angajamente de lungă durată, căsătorii. Este și perioada postului, de altfel.

taurTaur

Nativii au fost „împinși” să depășească multe obstacole în ultimul timp. Iar când nu le-au putut depăși, au trecut de-a dreptul prin ele. Iar acest lucru are consecințe. Pentru nativii care se află în posturi de conducere, problemele de personal pot deveni un obstacol serios în buna desfășurare a activității. Angajarea de oameni potriviți nu este o sarcină tocmai ușoară în această perioadă. Și nici păstrarea angajaților valoroși nu este ”floare la ureche”.
Având în vedere că mai multe planete sunt retrograde, nativii din Taur nu trebuie să se pripească, să se grăbească, să ia decizii sau să pună în aplicare ce le trece prin cap.
Și în viața interioară se aplică proverbul: ”buturuga mică răstoarnă carul mare”.

gemeniGemeni

Pentru Gemeni, Luna Plină concentrează atenția nativilor asupra familiei. Soția, mama sunt pe primul loc în această perioadă.
Luna Nouă face un unghi favorabil cu Saturn în Casa banilor. Se referă la banii altora, dar care vor ajunge în posesia Gemenilor. Este o perioadă când nativii vor putea primi plata unor servicii prestate cu mai mult timp în urmă sau li se înapoiază bani împrumutați.
Eclipsa de Lună din Aprilie, chiar dacă nu este vizibilă din România, poate strica nativilor planurile financiare. De aceea se recomandă prudență în investiții, în cheltuieli.
Nativii să nu ezite să ceară ajutorul. Să nu fie încăpățânați și să rezolve totul singuri. Acesta este o dovadă a orgoliului, iar prin orgoliu oamenii încalcă Legile Divine, având parte de răsplățile cuvenite.

racRac

Nativii din zodia Racului au parte de o Lună Plină în Fecioară, fiind aspectați și de Saturn. Această conjunctură poate semnifica mai multe lucruri: o călătorie mai lungă pentru Raci le poate aduce în fața ochilor o persoană pe care să o considere jumătatea lor; sau poate semnifica o călătorie interioară către Sefirotul Binah – Înțelegerea.
Pentru ca această călătorie spirituală să-și atingă scopul, Racii trebuie să se purifice, să părăsească mersul înapoi specific zodiei. Astfel se vor putea uita spre viitor, deoarece Îngerii Înțelepciunii le vor deveni ghizi.
Relațiile de iubire se vor răci în această perioadă pentru nativi dacă aceștia nu se vor reinventa.

leuLeu

Luna Plină de la jumătatea lui Martie le aduce nativilor din Leu bani, oportunități de a-și recupera banii investiți. Zicala: dacă ai noroc la bani, nu ai în dragoste – este depășită de conjunctura astrală specifică zodiei Leu. În jurul nativilor există un magnetism care îi transformă în punctul de atracție a oricărei adunări.
Dacă Leii au în plan să semneze contracte, este bine să aștepte până după 20 martie. Mercur încă este retrograd. Dar dacă sunt grăbiți, o pot face și acum, cu precizarea să asculte și de sfatul unui apropiat.
Pe plan sentimental, Leii se bazează pe cuceririle pe care le-au făcut până acum.

fecioaraFecioara

Saturn le aduce Fecioarelor un val de dragoste adevărată chiar din 13-14 martie. Fecioarele își pot face planuri să iasă în oraș cu iubitul/ iubita, își calculează fiecare detaliu, pentru ca lucrurile să decurgă perfect.
Luna Plină din 16 martie, Saturn într-un unghi favorabil cu Soarele le induc nativilor zodiei stabilitate. Conjunctura astrală le creează condiții nativilor de a se gândi pe termen lung, de a-și găsi și consolida stabilitatea pe toate planurile.
Pe plan financiar, Fecioarele sunt foarte buni manageri de finanțe, atât la serviciu, cât și acasă. Cu toate acestea, vor simți nevoia de a se îmbrăca frumos și își vor cumpăra haine noi.

balantaBalanța

Nativii Balanței sunt în căutarea unui nou echilibru. Marte intră retrograd, iar aceasta înseamnă că viteza de derulare a evenimentelor scade. Nativii erau învățați cu un anumit ritm alert. Cu toate acestea, Balanțele se pregătesc pentru Mercur retrograd. Lucrurile se derulează cu încetinitorul.
Balanțele au succes în negocieri în această perioadă, așa încât se vor simți atrase de orice discuție în care se caută să se obțină avantaje.
Luna Plină va fi în Fecioară pe 16 martie, aceasta dând un impuls nativilor să se odihnească. Mai mult o odihnă activă, de tip meditație.
Tot Luna Plină poate dezvălui un mister, un secret Balanțelor. Îl pot pune în lumină, pentru a fi văzut, descifrat.

scorpionScorpion

Scorpionii care au copii sunt favorizați din punct de vedere astrologic pentru a le descoperi talentele. Este suficient să discute cu copiii, mai ales să-i asculte atent. Soarele în Pești din 12-14 martie le aduce nativilor și intuiția necesară pentru a înțelege potențialul creativ al copiilor lor.
O influență care determină efecte mai rar întâlnite vine din partea lui Jupiter. Acesta favorizează deschiderea Scorpionilor către rugăciune. Altfel spus, nativilor le sunt amplificate rugăciunile, pentru ca acestea să ajungă la Entitățile Divine.
Luna Nouă din 16 martie va fi în Fecioară și mai mult ca sigur le va aduce Scorpionilor o mulțime de prieteni.
În această perioadă nativii pot întâlni oameni noi, cu care vor lega o prietenie pe viață.

sagetatorSăgetător

Luna Plină aflată în Fecioară va lumina Casa onorurilor, a faimei, a premiilor nativilor din zodia Săgetător. Așa cum s-a mai precizat în horoscopul din acest an al Săgetătorilor, este foarte ușor de alunecat dintr-o poziție înaltă, pe care nativii au obținut-o cu trudă.
Smerenia este cheia păstrării curate a sufletului și micșorării riscului de a aluneca pe o pantă întunecată.
Luna Nouă va amplifica calitățile de lideri pe care Săgetătorii le-au demonstrat până acum.
În plan sentimental, lucrurile nu decurg prea bine. Chiar dacă nativii cred că au rezolvat totul în dormitor, partenerul nu consideră suficient acest lucru. Vrea să vadă și dovezi de încredere din partea celui cu care își împarte viața.

capricornCapricorn

Luna Plină ajutată de Neptun creează în jurul datei de 16 martie o conjunctură favorabilă nativilor Capricorni. Conjunctura se referă în particular la realizarea și semnarea de acorduri, de contracte. În general, pentru nativi, sunt puține momente când sunt susținuți astral pentru asemenea activități.
Cu toate acestea, se cere o atenție mărită din partea nativilor, deoarece Neptun îi poate confuziona. Iar contractele semnate pot ascunde diferite clauze prea puțin discutate, dar cu un efect negativ care se va întinde pe o perioadă mai mare de timp.
Și în viața amoroasă, Capricornii sunt supuși aceleiași lecții de viață precum cea descrisă mai sus. Atenție la compromisurile sentimentale, Capricorni! Unele compromisuri, aparent nesemnificative, se dovedesc în timp adevărate pietre de moară.

varsatorVărsător

Luna Nouă de la începutul lunii martie le-a adus nativilor Vărsători oportunități legate de bani. În jurul datei de 16 martie, aceste aspecte financiare își pierd din forță. Vărsătorii își pot finaliza tratativele legate de bani.
Luna Plină este de bun augur nativilor care doresc să investească într-o locuință, în imobiliare. Pot cere chiar și o mărire de salariu.
În viața amoroasă, Vărsătorii parcă rememorează o altă existență. Nativii să-și reamintească că sufletele retrăiesc aceleași lecții de viață, dar pe un plan superior.
Este necesar să demonstreze că au devenit mai înțelepți, că sunt mai treji sentimental și că nu mai sunt prinși în vârtejul senzațiilor fizice atât de ușor.

pestiPești

Luna Plină are tendința de a finaliza lucrurile, dar se recomandă nativilor din Pești să mai aștepte puțin timp. Marte este retrograd și nu e momentul ca nativii să sigileze înțelegerile sau să-și dea ultimul cuvânt.
Luna Plină aduce numeroase energii benefice, în special pentru nativii născuți în această perioadă. Se recomandă ca să se bucure de ele și de evenimentele care apar.
Saturn se află în Casa premiilor, a onorurilor. Nativii Pești se pot bucura, dacă acceptă, de oportunitățile financiare care li se oferă în această săptămână.
Este bine pentru nativi să-și țină gândurile sub stăpânire, ca să nu se întâmple ceva nepotrivit.
Nativii sunt potenți din punct de vedere astrologic în aceste zile, încât pot face materializări cu ceea ce au în gând. Numai că nu sunt pregătiți pentru aceasta.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.