HOROSCOP 6-12 MARTIE

Dacă glanda pituitară este activată în timpul vieții datorită eforturilor spirituale ale unui om, după moarte entitatea va locui într-un plan al existenței asociat Planetei Jupiter. Acest plan al existenței este descris de Cayce ca o zonă de pregătire a entităților. Lecțiile de aici se referă la existența și traiul în grupuri mari, respectând Legile Iubirii și ale Armoniei. Se referă și la însușirea și transmiterea ideilor mărețe care aduc progres omenirii.

berbecBerbec

”Indiciile” Universului pentru nativii Berbeci sunt foarte clare în luna Martie. Având în vedere că Marte este în Balanță, influențele pot da naștere la dorințe noi, izvorâte din subconștient. Nu se recomandă Berbecilor să lucreze cu persoane noi sau să realizeze noi parteneriate. Este bine să-și optimizeze relațiile care le-au avut până acum și să meargă în acest fel mai departe. Altfel, se vor „roti în jurul cozii”, având impresia că realizează foarte multe.

Pentru Berbeci vine o scurtă perioadă când pot lua decizii care cuprind o mai mare perioadă de timp. Să analizeze atent și să ia hotărâri. Luna Aprilie nu este optimă astral pentru acte decizionale de amploare și evaluări importante.

taurTaur

Pentru Tauri, Saturn este retrograd începând cu 2 martie. Acest aspect le poate produce întârzieri birocratice, pot pierde procese sau lucrurile se opresc pur și simplu.

Lecțiile de altădată neînvățate tind să se repete. Taurii se pot aștepta la probleme cu banii. Trebuie să demonstreze că sunt chibzuiți, nu fac risipă de fonduri. Dacă se încăpățânează, vor trăi la limita sărăciei până ce își vor însuși lecția spirituală. Odată însușită lecția, vor putea pleca la drum cu bani puțini pe care ulterior îi vor înmulți. Este o perioadă optimă, dar scurtă, pentru reevaluarea și încheierea unor acorduri.

gemeniGemeni

Gemenii au scăpat de influența lui Mercur retrograd. Se anunță soare și pe strada lor. Luna Martie le deschide oportunități așteptate de avansare în carieră. Dacă au nevoie să-și cumpere produse electronice, a sosit momentul. Influențele astrale nepotrivite s-au îndepărtat.

Este o săptămână în care nativii se pot pregăti atât pe plan profesional, cât și în plan sentimental. Deoarece după 20 martie se anunță schimbări în bine și este bine ca Gemenii să fie pregătiți să le merite și să le primească. Densitatea evenimentelor pe unitatea de timp este în creștere pentru nativi, asta dacă se raportează la luna trecută. Astral, Gemenii sunt susținuți să facă față oricăror surprize.

racRac

Pentru Raci, Luna Martie se anunță plină de surprize frumoase. Din punct de vedere astral, Racii beneficiază de un ajutor care le oferă evenimente fericite, relaxare, bună dispoziție.

Se recomandă nativilor să socializeze, deoarece inteligența lor emoțională este stimulată de astre. În acest fel vor cunoaște persoane noi, se vor pierde în mulțime, pentru a se putea regăsi mai târziu.

Luna Plină este în creștere și acest aspect stimulează intelectul Racilor. O perioadă optimă pentru nativii care fac studii. Aceștia pot realiza ușor lucrări de cercetare, pot comunica ușor cu profesorii lor, le funcționează intuiția.

Aspectele astrale le favorizează Racilor și comunicarea cu Dumnezeu. Nativii pot medita, pot începe cursuri de spiritualitate.

leuLeu

Leii sunt de mai mult timp în așteptarea veniturilor financiare promise. Primul Pătrar al Lunii le netezește calea de a obține acești bani. Neptun intră în conjuncție cu Luna aflată în creștere. Orice afacere derulează Leii poate deveni un succes mai mare decât se așteptau.

Neptun le stimulează Leilor și caracteristici ce țin de creativitate. Nativii se vor simți împinși să cânte, să citească, chiar să scrie. Cei mai puțini talentați se pot bucura de fotografii și modalitățile infinite de a le prelucra artistic.

Se recomandă Leilor ca, din ceea ce câștigă pe plan financiar, să facă și fapte bune. Să ajute oameni atât cât pot și să o facă cu bucurie, deoarece Cerul le-a oferit oportunitatea de a participa la realizarea Planului Divin pe Pământ.

fecioaraFecioara

Fecioarele primesc de la astre o lecție importantă: munca în echipă. Se recomandă nativilor din Fecioară să ceară ajutorul și să lucreze împreună cu cei care le oferă ajutorul.

Conjunctura astrală oferă oportunități nativilor care sunt îndrăgostiți. Aceștia se pot gândi la planuri de viitor împreună cu iubitul/iubita.

Dacă planurile sunt bine conturate, Fecioarele le pot chiar vedea îndeplinite.

Nativii se pot gândi și la căsătorie. Chiar dacă ne aflăm în Postul Mare, Fecioarele pot lua o decizie în acest sens împreună cu consoarta. Nunta după post.

Primul Pătrar aruncă un snop de raze benefice Fecioarelor. Ele se pot folosi de aceste energii pentru a realiza diferite fapte bune. Să nu uite! Dumnezeu este sursa tuturor energiilor!

balantaBalanța

Și Balanțele se bucură de finalul perioadei în care Mercur a fost retrograd. Influența astrelor în Luna Martie le va readuce echilibrul și norocul Balanțelor, așa cum îl știau. Efectele Lunii Noi în Pești aflată în Casa serviciului de pe 1 martie își fac simțite prezența. Pot apărea oportunități de serviciu pentru nativi, diverse proiecte cu caracter temporar, dar bine plătite.

Având în vedere că Primul Pătrar este la început și potențele mentale ale nativilor Balanței sunt amplificate, nativii pot „sădi” mici proiecte care se vor dezvolta odată cu creșterea Lunii. Succes!

Neptun în conjuncție cu Soarele și Luna Nouă le va da un impuls artistic Balanțelor. Acestea vor căuta mai multă frumusețe în viața lor, ceea ce la va aduce un plus de echilibru și bunăstare sufletească.

scorpionScorpion

Scorpionii au ajuns la unul dintre ”vârfurile” influenței astrale în ceea ce privește viața amoroasă. Sunt foarte atenți la detalii, foarte afectuoși.

Luna Nouă se află în Casa dragostei Scorpionilor. Cei care sunt singuri aproape sigur că își vor găsi perechea, iar cei care au deja pe cineva își vor consolida relația în această perioadă din Martie.

Influența lui Neptun le va risipi gândurile negre ale nativilor și le va arăta că viața este mai ușoară când două persoane se iubesc.

Lecțiile despre iubirea necondiționată sunt aduse pe firmamentul nativilor de către Venus. Influența lui Venus le reamintește Scorpionilor că dragostea se împletește cu jertfa de sine, dând naștere la un sentiment deosebit de înălțător.

sagetatorSăgetător

Nativii din Săgetător se pot bucura de un moment astral benefic legat de propria lor casă, familie. Luna Nouă aflată în creștere oferă mai multe oportunități Săgetătorilor pentru rezolvarea problemelor, dilemelor pe care le au în familie.

Este un moment bun ca Săgetătorii să-și îndrepte atenția către renovarea casei, mai ales a bucătăriei. Locul de preparare a hranei este important, iar nativii pot să-l reorganizeze astfel încât acesta să respecte mai mult regulile Feng-Shui.

Jupiter oferă câteva soluții pentru deblocarea banilor Săgetătorilor. Nativii să fie calmi, să adopte o alimentație vegetariană.

Credința sinceră în Dumnezeu la va mai atenua din efectele karmei personale care, în această perioadă a ajuns la momentul ”răsplăților”.

capricornCapricorn

Cei născuți sub semnul Capricornului au de partea lor pe Jupiter și Luna Nouă în Rac. Pot lăsa deoparte rutina, își pot planifica o călătorie. O călătorie romantică în apropierea unei ape le va oferi o experiență deosebită, pe care și-o vor aminti cu plăcere.

Jupiter se găsește în Casa parteneriatului și căsătoriei Capricornilor. Dacă nu sunt căsătoriți, se pot aștepta să intre în ”săptămâna chioară”.

Marte retrograd îi va obliga pe Capricornii care se implică în proiecte să consume foarte multă energie pentru a-și convinge partenerii, pentru argumentații, pentru a împinge lucrurile înainte.

Dacă nativii simt nevoia să ia o pauză, atunci să-și urmeze instinctul. Spre sfârșitul lunii pot relansa lucrul pe care îl au în desfășurare.

varsatorVărsător

Luna Nouă se află în Casa banilor Vărsătorilor. Nativii se vor mira cât de ușor obțin venituri în această perioadă. Să nu devină avari sau să-și pună banii la ciorap! Banii sunt făcuți să circule.

Pentru nativii Vărsător care lucrează în domeniul artelor, influența lui Neptun le amplifică talentul artistic. Și nu numai atât, dar au ocazia să câștige și bani de pe urma operelor lor. Vărsătorii care nu lucrează în domeniul artistic sunt sfătuiți să fie atenți. Neptun le transmite o stare de confuzie, pot încurca date. Dacă au vreun litigiu, li se recomandă să apeleze la un avocat.

Nu vă implicați în afaceri noi în această perioadă.

Pentru nativi este benefic să caute modalități practice de a-și manifesta recunoștința față de persoanele care i-au ajutat și față de Divinitate.

pestiPești

Luna Nouă se află în Casa I a peștilor. Le induce nativilor ambiție, le creează o aură de popularitate.

Nativii pot deveni capricioși, au dorințe de schimbare. Imaginația se amplifică la cote înalte, dar cel mai important este că primesc un ajutor care le ușurează trecerea peste obstacolele vieții. Se pot adapta mai ușor la condițiile dificile care urmează să apară. Jupiter în Rac le oferă dragoste din plin Peștilor. Este o perioadă în care nativii se pot gândi să aibă un copil. Pentru nativii celibatari, Luna Nouă poate face adevărate miracole. Atracția lor devine magnetică, aproape fiecare om poate să îi simtă pe nativi când acești își doresc ceva. Persoanele de sex opus Peștilor simt energia debordantă cu care aceștia îi înconjoară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.