Mârlănie marca PSD de 8 martie

arsene cu femeiCu ocazia zilei de 8 martie organizația de femei a PSD Neamț a organizat emilia-arcan1un bal la care s-a anunțat prezența primarilor cu soțiile, a conducerii executive și a multor alți domni și doamne importante pe linie de partid, deconcertate și organizații. Pe linie de relații de servicii, câțiva reporteri de bine din presa nemțeană au fost și ei invitați, oficial, cu  invitații scrise, prin intermediul doamnei Emilia Arcan, vice la partid și la Consiliul Județean. Evident că pentru un asemenea eveniment oamenii s-au pregătit, au anulat alte aranjamente numai că, la conferința de presă desfășurată cu puțin timp înainte de bal, cu lacrimi de crocodil, doamna Emilia Arcan i-a anunțat pe cei în cauză că domnul președinte Ionel Arsene a zis că ”să nu prindă picior de ziarist la bal”. iar zisa șefului este lege și ordin.Chiar dacă asta arată un pic de mârlănie și  cât de bine este condus cel mai mare și cel mai autodeclarat democratic partid. Ca să nu mai vorbim despre postura în care a fost pusă Emilia Arcan de 8 martie, în condițiile în care timp de o săptămână a împuiat capul tuturor ziariștilor care se tratează zilnic cu cafele la ea în birou, despre ce frumos și bine se vor distra la pomana pesedeului.

reclama psd

3 COMENTARII

  1. Eu cred că a fost o lipsă de comunicare între Emilia Arcan şi Ionel Arsenii; Au fost invitaţi pseudo ziarişti care nu iubesc politica de stânga şi care nu avea ce căuta acolo. Dacă eu eram invitat şi vedeam pe Ms. Apetri, plecam acasă. Nu e nicio mârlănie din partea d-lui Arseni. Dacă d-na Emilia Arcan invita ziariştii de la Antena3, putea să participe cu Gâdea cu tot, nu se supăra dl. Arsenii.

  2. Eu cred că a fost o lipsă de comunicare între Emilia Arcan şi Ionel Arsenii; Au fost invitaţi pseudo ziarişti care nu iubesc politica de stânga şi care nu avea ce căuta acolo. Dacă eu eram invitat şi vedeam pe Ms. Apetri, plecam acasă. Nu e nicio mârlănie din partea d-lui Arseni. Dacă d-na Emilia Arcan invita ziariştii de la Antena3, putea să participe cu Gâdea cu tot, nu se supăra dl. Arsenii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.