Mihaela Stoica(PMP): “PSD–ul este în tot și-n toate”

mihaela stoicaPSD–ul este în tot și-n toate, guvernează haotic și am ajuns ca-n 2004 când dacă nu erai prietenul PSD deveneai dușmanul lor de clasă.“ Acesta este punctul de vedere al  Partidului Mișcarea Populară- filiala Neamț expus de deputatul Mihaela Stoica în conferința de presă organizată vineri 28 martie 2014. În opinia sa PSD a transformat România în propria feudă, pe care o guvernează după bunul plac. Acesta este și motivul pentru care mai mulți primari PDL și PNL din județul Neamț au migrat către PSD.

În acest moment în România, domnul Dragnea, prin ordin de ministru, hotărăște ce bani repartizează fiecărui județ în parte, urmând ca președinții de consilii județene să facă liste cu propuneri de investiții pe care sa le trimită către Ministerul Dezvoltării, adică domnului Dragnea. Astfel, pentru a beneficia de fonduri, orice primar trebuie să apeleze la mila ministrului Dragnea indiferent că e vorba de o comună sau un oraș. Este și cazul municipiului Piatra Neamt care nu a primit niciun ban de când domnul Dragnea a trecut la Ministerul Dezvoltării. Practic, dacă nu ești prieten cu dumnealui, nu poți face lucruri pentru oameni, iar primarii care au trecut la PSD au acționat în consecință. a declarat deputatul Mihaela Stoica presedintele PMP Neamț.

În același context, referitor la ce a promis si ce a realizat guvernul PSD, deputatul Mihaela Stoica a mai precizat: “Au promis un milion de locuri de muncă și nu au făcut nimic, rata șomajului a crescut cu peste 6 procente în ultima lună iar, dincolo de cifrele care anunță o ușoară creștere economică, încasările bugetare au scăzut. Acest guvern n-a făcut nimic bun pentru români. O mulțime de instituții își modifică structura, apar peste noapte instituții și funcții de secretar de stat, practic ei înființează funcții pentru prietenii lor. Apare astfel o dezorganizare la nivelul întregii țări care se va simți până la nivelul fiecărei localități. Până și Agenția de Cadastru trece acum sub domnul Dragnea. În loc să facă autostrăzi, să acceseze fonduri pentru investiții, PSD mută sau înființează posturi și dă bani pentru a crea funcții pentru prietenii lor, creează un haos generalizat.”

În ceea ce privește organizarea structurii PMP Neamț, Ioan Damian – secretar al Biroului Municipal PMP Piatra Neamț a declarat: Referitor la structura PMP Neamt suntem la 70% adica avem inființate organizații în majoritatea localităților din județ, cei mai mulți dintre cei care s-au alăturat acestei construcții politice sunt oameni tineri, până-n 40 de ani, care nu au făcut politică, iar cei care au făcut le acordă sprijin celor nou intrați in PMP. În ceea ce privește listele pentru alegerile europarlamentare, spre deosebire de PSD si PNL, noi avem profesioniști, oameni care au performat în domeniul lor de activitate și care au experiență în politica europeană. Iată câteva exemple: Cristian Preda, Siegfried Muresan, Theodor Baconschi, Daniel Funeriu și Ruxandra Dragomir “.

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *