Lovitură grea pentru nomenclatura din Neamț

pietricica turism

dan andrusca (1)Dan Andrușcă, unul din primii nemțeni care s-a bucurat de avantajele intrării la guvernare a USL, jurist, provenit din pepiniera de cadre de la Târgu Neamț, a fost demis astăzi din funcția de administrator special al Regiei Autonome pentru Activități Nucleare. Anunțul a fost făcut chiar de ministrul delegat pentru Energie, Răzvan Nicolescu, care a explicat și motivele: ”Pentru că mi se pare imoral să aibă un venit lunar net de 20.000 de lei, în condițiile în care RAAN este în insolvență”. Răzvan Nicolescu a anunțat că în locul lui Dan Andrușcă a fost numit Viorel Marian, un specialist în energie. Totodată, la RAAN a fost trimis corpul de control al ministrului Energiei, pentru verificări suplimentare la contractele încheiate.
Demiterea lui Andrușcă survine la un an de la numirea sa, perioadă în care RAAN a acumulat încă 70 de milioane de lei datorii, peste cele 680 de milioane adunate până în 2013, când a intrat în insolvență.
Dan Andrușcă nu a putut fi contactat pentru declarații oficiale. Surse neoficiale, dar demne de toată încrederea, spun însă că acesta avansează ideea că n-ar fi fost demis, ci că și-ar fi dat demisia și că, oricum, nu se întoarce la Târgu Neamț, deoarece rămâne, deocamdată, consilier în minister. Citesște mai mult aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.